<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

1 minuutin luku

ASIAKASMATKA 2.0 - Miten asiakkaan ostosmatka viritetään niin, että asiakas ei katoa ostopolulta pois!

Featured Image

blogi-asiakasmatka.jpeg

Oletteko havainneet, että meillä on täällä Suomessa tapana hankkia ensimmäiseksi teknologiaa ja softaa, kun haluamme kehittää myyntiä ja markkinointia?

Eräässäkin isossa yrityksessä oli “edelläkävijänä” hankittu markkinointiautomaatiosovellus kuusinumeroisin luvuin. Noin 2-3 vuotta meni ja ihmeteltiin, kun homma ei toiminut eikä näin isolla rahalla hankitut hienot vekottimet tuottaneet mitään. No, miten asiaa lähdettiin ratkaisemaan? Tietenkin ostamalla uusi teknologia! Ei näin.

 

Myynnin ja markkinoinnin siilot purkautumassa

Viime vuosi oli sikäli merkittävä, että huomasimme ensimmäisen kerran myynnin ja markkinoinnin nytkähtävän pois siiloistaan. Ostokäyttäytymisen muutos on jo monilla aloilla konkretisoitunut ja vanhat tavat toimia eivät enää kertakaikkiaan riitä.

Meillä tämä “kulttuurifuusio” markkinoinnin ja myynnin välillä näkyy muun muassa siinä, että markkinointi-ihmiset osallistuvat tänä päivä myyntivalmennuksiin. Tunneäly myyntityössä -valmennuksissa rakennamme asiakasmatkaa 2.0, jossa puhutellaan myös asiakkaan tunneperäisiä ostomotivaatiota.

“Myynnin ja markkinoinnin välinen kommunikointi paranee. Ymmärrämme paremmin toistemme tarpeita, kun meillä on yksi, sama ja yhtenäinen myyntiprosessi. Ja tärkeimpänä tavoitteena on, että myynti ja markkinointi puhuvat samaa kieltä asiakkaalle ostoprosessin eri vaiheissa.“

Katri Grönholm, Marketing and Communications Manager at Howden Finland Oy

 

Aloita muutos kohti ostajakeskeistä myyntiä ja markkinointia

Maaliskuun 23. päivänä olemme mukana järjestämässä Tapahtumahotelli Huoneella Helsingissä Asiakasmatka 2.0 -tilaisuuden, jossa kerron konkreettisesti lisää siitä mitä oikeasti tapahtuu, kun rakennamme 2020-luvun Kulttuurifuusion eli rakkaustarinan myynnin ja markkinoinnin välille.

Mukana on kattava puhujakaarti Suomen johtavia markkinointivaikuttajia. Tilaisuuden juontaa ja keskustelua moderoi Anna Perho. Olethan siis nopea ja varaat paikkasi ajoissa!

 

Rajoittavatko myyntiesteet sinua?

Pysyvä tasonnosto Myyntiesteet raivaamalla

Myyntiesteet-analyysin tekeminen yllättää henkilön 99% aina. Näin aikanaan kävi minullekin.  Itse...

Kuka kuolee rikkaimpana?

Suomessa on paljon ihmisiä, jotka eivät laske menestymistään myyntityössä tai elämässä euroissa, näkyvyydellä Instassa tai LinkedIn:ssa. He ovat...

UNELMAT, TOIVEIKKUUS JA ASENNE

Tunneälykkyys guru Daniel Golemanin mukaan unelmat vapauttavat intohimon, energian ja innostuksen elämässä. Unelmia tulisi tutkia tietoisesti ja...