<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

Sertifioidu Genos Tunneäly valmentajaksi

Tunneäly johtamisetyössä esimieskoulutus

Valmennuksen esittely

 

Sertifiointiohjelmassa päivität tietotaitosi työelämän Tunneälytaidoista ajankohtaisimman tutkimustiedon pohjalta. Valmennuksen jälkeen saat oikeuden toimia sertifioituna Genos Tunneälyvalmentajana, jolloin voit myydä ja käyttää markkinoiden laajinta valikoimaa palkittuja Genos Tunneälyarviointeja sekä tunneälyn valmennusohjelmia.

Genos valmentajat ovat maailmanlaajuinen verkosto muutoksentekijöitä, jotka käyttävät tunneälyä parantaakseen sitä, miten verkostoidumme, kommunikoimme ja teemme yhteistyötä työssä. Näiden olennaisten ihmis-suhdetaitojen kehittyminen työssä vaikuttaa myös suhteisiin työpaikan ulkopuolella. Meistä tulee parempia vanhempia, kumppaneita, sisaruksia ja ystäviä. Siksi kutsumme työtämme käänteentekeväksi liiketoiminnalle ja elämää mullistavaksi ihmisille.

Genos sertifiointivalmennus alkaa lyhyellä online johdantosessiolla, jonka jälkeen netissä suoritetaan tunneälyarviointi. Varsinainen valmennus toteutetaan sitten kuutena online webinaarina tai kahtena lähiopetuspäivänä. 

Jokainen valmennukseen osallistuva saa oman 180° Tunneäly-henkilöarvioinnin sekä siihen liittyvän palauteraportin.

Ohjelman jälkeen saa käyttöönsä myös oman hallinnointitilin, jonka kautta pääsee käyttämään helpoksi suunniteltuja Tunneälyarviointeja mm. henkilövalintoihin, perehdytykseen tai työskentelyn- ja johtamisen kehittämiseen. Arviointeja on saatavilla yli 20 kielellä, myös suomeksi.

Valmennuksen hinta on 2290 € + alv (ICF-jäsenet -20%)

ILMOITTAUDU GENOS SERTIFIOINTI VALMENNUKSEEN 🠆

Christian-cutout-final-1
Ohjelma

Keitä me olemme


Adeptus
 on työelämän tunneälyn yksi edelläkävijöistä Suomessa ja tunnettu erityisesti vaikuttavista ja mieleenpainuvista valmennuksistaan.

Adeptus on Genos Internationalin edustaja Suomessa. Genoksen perusti Ben Palmer 2002 yhteistyössä Swinburnen yliopiston kanssa, tuomaan markkinoille ensimmäisen aidosti työelämään soveltuvan tunneälymallin. Nykyään Genos tarjoaa markkinoiden laajinta valikoimaa tunneälyn arviointeja ja valmennusohjelmia. Adeptus ja Genos auttavat ammattilaisia soveltamaan näitä työelämän keskeisiä tunneälytaitoja.

 

genos_distributor

 

Pekka-cutout
 

VALMIIT KONSEPTIT HETI KÄYTTÖÖSI.

 

Laajan Tunneäly -arviointivalikoiman lisäksi Sertifioidut Genos valmentajat voivat saada käyttöönsä useita valmiita Tunneälyn valmennusohjelmia, joihin jokaiseen kuluu PowerPoint -esitys, valmentajan veto-ohjeet ja työkirjat. Genos -valmennuksissa ei käsitellä tunneälyä yleisellä tasolla vaan keskitytään käytännön tunnetaitojen kehittämiseen ja soveltamiseen jokapäiväisessä työssä.

Johda Tunneälyllä
Tunneälyä käytännössä
Hyvinvointia tunneälyllä
Lähijohtaja valmentajana
Psykologinen turvallisuus tunneälyn avulla

 

Mikko-bw-cutout

 

Kysy lisää:

 

Henkilökuvat adeptus 300x300

Pekka Sinervo

Päävalmentaja
+358 40 830 1756
pekka.sinervo@adeptus.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!