<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

MAAILMAN VAIKUTTAVIN MYYNTIVALMENNUS

Tämä on myyntivalmennus mistä puhutaan pitkään.
Tutkitusti yli 55% myyjistä muistaa valmennuksen opit vielä vuoden jälkeen
Tunneäly myyntityössä

Tunneäly myyntityössä

Kuulostaako tutulta?

Olette jo kokeillut erilaisia myynnin temppukouluja ja motivointiluentoja ilman näkyviä tuloksia - kivaa oli, mutta mikään ei muuttunut.

Myyjäsi ovat huipputyyppejä, mutta heidän asenne myyntityöhön on enemmän 'täytyy' kuin 'haluan' moodissa.

Myynnillisen identiteetin vahvistaminen. Haluat lisätä asiantuntijoidesi rohkeutta ja myynnillisyyttä, mutta et oikein tiedä miten.

TUNNISTA MYYNTIESTEET™ 

 

Useat tutkimukset osoittavat, että proaktiivisuuden puute on suurin yksittäinen syy alisuoriutumiseen myyntityössä. Mikään muu ei tule tutkitusti edes lähelle. Siksi on tärkeää, että myyntiorganisaatiossa vallitsee proaktiivinen ja rohkea henki asiakashankintaa ja asiakkuuksien kasvattamista kohtaan.

Myyntiesteet™ ovat psykologien tunnistamia tunteita, asenteita jopa pelkoja, jotka estävät jopa 95 % myyjistä käyttämästä koko potentiaaliaan myyntityössä.

Nämä tunteet ja asenteet kuuluvat puheessamme ja näkyvät käyttäytymisessämme asiakaskohtaamisissa. Kukaan ei tahallaan alisuorita myyntityössä, vaan tälle on aina jokin syy. Tämä valmennus tuo uusia keinoja ymmärtää menestyksen takana olevia juurisyitä.

Näiden tunneperäisten oikosulkujen tunnistaminen ja pois-raivaaminen arjen rutiineista on avain hyvinvoivaan ja menestyvään myyntikulttuuriin.

Lue lisää tunneälystä myyntityössä
Mikko Parikka Pekka Sinervo

TUTKITTU PEDAGOGIIKKA TAKAA PYSYVÄT VAIKUTUKSET:

 

Step 1: Myyntiesteet itsearviointi (n. 1 h) Myyjät tekevät verkon yli itsearvioinnin, joka antaa kuvan henkilön tunneperäisistä Myyntiesteistä, Motivaatiosta sekä Tavoitehakuisuudesta.

Step 2: Lähivalmennuspäivä                     (klo 09.00-16.00) Valmennamme sekä myyjiä, että esimiehiä tunnistamaan näitä tunnepuolen myyntilukkoja ja annamme keinoja niiden pois raivaamiseen.

Step 3: Myyntiesteet videovalmennus (1 h) Jokainen saa lähivalmennuspäivän jälkeen oikeudet oppisympäristöön, jossa on mahdollisuus videovalmennuksen keinoin itseopiskellen kerrata live-valmennuksen oppeja sekä jäsentää oman Myyntiesteet-arvioinnin tuloksia ennen henkilökohtaista coaching-tapaamista valmentajan kanssa.

Step 4: Coaching (1 h) Valmennukseen kuuluu henkilökohtainen palautekeskustelu, jossa keskitytään sinun omien Myyntiesteiden ymmärtämiseen. Lisäksi saat henkilökohtaisen konkreettiset kehitysohjeet.

Step 5: Kertausharjoitukset (2 h) Pidämme kertausharjoitukset noin kahden kuukauden päästä valmennuksen jälkeen, jotta varmistamme, että asiat pysyvät mielessä ja muutos on näkyvää ja  pysyvää.

 

Tämä myyntivalmennus on tarjolla myös kaikille avoimena valmennuksena!
IMG_8534_bw
hermansson-henrik-roxtec
"Kasvu on ollut kymmeniä, kymmeniä prosentteja. Ensimmäinen kerta 17 vuoteen, kun myyjissä tapahtuu niin paljon positiivisia muutoksia, ettei ole tosikaan!"
Henrik Hermansson, CEO
Roxtec Finland Oy
tapio-pankko-mv
"Myyjien aktiivisuustaso, keskikaupan koko sekä määrä ovat nousseet pysyvästi valmennuksen jälkeen. Tapaamisten määrä on noussut lähtötilanteeseen verrattuna noin 2-3x ja myynti noin 25-30 % riippuen myyjästä. Suurin syy muutokseen on ollut myyjien 'mindsetin' muutos ja asiakasymmärryksen parantuminen."
Tapio Pankko, liiketoiminnan kehitysjohtaja
Meadiateko Oy
 

Yleisimpiä kysymyksiä

 

Kysy lisää:

 

IMG_8262_bw-1

Mikko Parikka

Toimitusjohtaja
+358 40 902 2556
mikko.parikka@adeptus.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!