<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

1 minuutin luku

Kuka kuolee rikkaimpana?

Kuka kuolee rikkaimpana?

Suomessa on paljon ihmisiä, jotka eivät laske menestymistään myyntityössä tai elämässä euroissa, näkyvyydellä Instassa tai LinkedIn:ssa. He ovat niitä myyjiä, asiantuntijoita, projektipäälliköitä, johtajia, liike-elämän ihmisiä, jotka eivät halua paistatella parrasvaloissa tai lehtien palstoilla, he tekevät töitä. Heille tärkeintä on pitää huolta perheestä, puolisosta, lapsista, lapsenlapsista ja työstään. He eivät mittaa menestymistä sillä, kuka kuolee rikkaimpana.

Ajatukseni mukaan kukaan ei halua epäonnistua elämässä tai työelämässä. En ole nähnyt vielä kertaakaan myynnin ammattilaista tai johtajaa, joka olisi tahallaan epäonnistunut. Olen kylläkin nähnyt valtavan määrän ihmisiä joiden menestystä omat asenteet ovat rajusti jarruttaneet pärjäämistä työelämässä. Liike-elämän ammateissa, johtamistyössä suurin yksittäinen menestymisen este on omat tunteet, asenteet, jopa pelot eivät niinkään puutteelliset tiedot ja taidot.

Se, että moderniin työelämään kuuluu näkyminen eri kanavissa oman viestin läpi saamiseksi on toinen juttu, kuin se, että pitää avata kaikki “vaatekomerot” tai yksityiselämän käänteet. Varsinkin tämän ajan ja tulevaisuuden myyntityössä menestymisen työelämätaitoja on kyky kirjoittaa, blogata, tehdä videoita.

Tunneälyn kehittäminen liiketoiminnassa

Tunneälyvalmentajan elämää

Tunneälyvalmentajan ammatti on enemmän henkisesti vaativaa tänä päivänä, kuin aikaisemmin. Tämä aika on saanut ihmiset ajattelemaan asioita entistä tarkemmin, mitä minä haluan työelämältä ja ennen kaikkea elämältä yleensäkin. Nämä kaikki sävyt tulevat valmennuksissa esille. Mielestäni lähes aina hyvässä mielessä, mutta elämään kuuluvat kaikki sävyt.

 

Kaikki sävyt kuuluvat elämään, myös työelämään

Tunneäly myyntityössä -valmennuksessa tapasin henkilön, jolla oli jo vuosia kestänyt taistelu syöpää vastaan takana. Mahtavan hienosti hän on sairautta vastaan taistellut ja hänen voimaannuttava tekijä on se, että saa olla mukana työelämässä, osa tiimiä ja olla myynnissä mukana omien voimavarojensa mukaisesti. Hänellä oli mahtava työnantaja, joka mahdollisti tämän ja tuki häntä. Kohtaaminen henkilökohtaisessa Myyntiesteet -valmennuksessa oli minulle ikimuistoinen kokemus ja tämä tarina minkä hän kertoi itsestään, työstään, urastaan oli vaikuttava. Voitte kuvitella, että siinä ei Myyntiesteet-raportteja tuijoteltu, käänsin raportit toisinpäin ja käytiin ihan eri keskustelu. Sinä iltana kotona, vaimo kysyi, että oletko ok? Olin kyllä, vaikuttunut, voimaantunut, levollinen tästä kohtaamisesta ja samaan aikaan olisi tehnyt mieli itkeä. 

pilvi

Tämä aika on saanut ihmiset ajattelemaan asioita entistä tarkemmin, mitä minä haluan työelämältä ja ennen kaikkea elämältä yleensäkin.

Miksi kirjoitan tällaisia ajatuksia? Keskustelin vastikään erään ”kilpailijan”, rakkaan kollegan kanssa. Keskustelu oli laaja, puhuttiin pärjäämisestä, jaksamisesta, identiteetistä, ura murroksista, mikä on intohimo, missä on järkeä ja missä ei. Hän kysyi pitkän keskustelun päätteeksi, että “miten sinä palautat itsesi radalle, jos uupumus tai muut ura-ajatukset iskevät mieleen?”

Kyllä, kyllä minäkin olen miettinyt uran varrella alan vaihtoa, vaikka hevosen kengittäjäksi, koska olenhan hevosmies. Vastaukseni oli, että syön omia lääkkeitä. Elän niin kuin valmennan ja minä en tule osallistumaan kuka kuolee rikkaimpana kisaan.

 

Oletko haaveillut Tunneälyvalmentajan urasta? 

Adeptus Partners on koostanut napakan yhteenvedon Tunnetaitovalmentajaksi sertifioitumisesta. Aloitamme säännöllisesti uusia valmentajavalmennuksia joihin olet lämpimästi tervetullut.  Tutustu ja lähde rohkeasti toteuttamaan unelmaasi Tunneälyvalmentajana.

LUE LISÄÄ TUNNEÄLY-VALMENTAJANA TOIMIMISESTA

Tunneäly myyntityössä - Tavoitekirkkaus

Tunneäly myyntityössä - Tavoitekirkkaus

TAVOITEKIRKKAUS - AIVOT RAKASTAVAT SELKEYTTÄ Viikoittain, kun valmennuksissa kysyn, että onko sinulle selvää ja kirkasta, mitä sinulta tässä roolissa...

Tunneäly myyntityössä - Myyntiesteet

Tunneäly myyntityössä - Myyntiesteet

Mistä myyjän suorituskyky syntyy digitalisaation aikakaudella? Jos sinulla on kuumetta, niin voidaanko suoraan päätellä, että sinulla on flunssa? Ei...