<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

Pidä hyvää huolta henkilöstöstäsi

 

Miten voimme auttaa?

HALUAN ONNISTUA PAREMMIN HENKILÖVALINNOISSA

REKRYTOINNIN KEHITTÄMINEN

Tuntuuko siltä, että oikeiden henkilöiden löytäminen on aina vain haastavampaa? Meiltä löytyy nykyaikaiset, tutkitut menetelmät soveltuvuuden arviointiin!

Tutustu ratkaisuihin

HRD Henkilövalinnat

HALUAN TIETÄÄ MINKÄLAINEN TUNNEILMAPIIRIMME ON

 
TUNNEILMAPIIRIN TUNNISTAMINEN

Tiedätkö sinä miltä ihmisistä tuntuu? Siitä kannattaa pysyä tietoisena, koska henkilöstön tunteiden ja suoritustason välillä on suora yhteys!

Tutustu menetelmään
HRD Tunneilmapiiri

HALUAN KEHITTÄÄ TUNNETAITOJA ORGANISAATIOSSAMME

TUNNETAIDOT ORGANISAATIOSSA

Tiedäthän että tunteet vaikuttavat aina ihmisten päätöksiin, käyttäytymiseen ja suorituksiin? Tunneäly taas on sitä, kuinka taitavasti osaa hyödyntää omia ja muiden tunteita.

Tutustu valmennuksiin
HRD Tunnetaitojen kehitys

HALUAN TUNTEA HENKILÖSTÖMME PAREMMIN

 
HENKILÖSTÖN TUNTEMUS

Tarvitsetko tietoa ihmisistä kehittämistä, ura-/seuraajasuunnittelua tai valmennuksia varten? Meiltä löytyy nykyaikaiset arviointityökalut!

Tutustu ratkaisuihin
HRD Henkilöstön tuntemus
 

Tunneäly työelämässä

 

MIKSI TUNNEÄLY ON MERKITTÄVÄÄ TYÖELÄMÄSSÄ?

Monessa organisaatiossa henkilöstökulut ovat suurimpiä eriä budjeteissa ja siten asioita, jotka aiheuttavat päänvaivaa ylimmälle johdolle. Organisaatiot tarvitsevat kuitenkin aina huippusuorituskykyistä, hyvin yhteen toimivaa työvoimaa kaikilla tasoilla menestyäkseen alati kovenevassa kilpailussa.

On myös tärkeää pitää mielessä, että kaikkea ei voi eikä pidä automatisoida. Tekoälyn voimakas lisääntyminen tekee tunneälyn yhä tärkeämmäksi. Jos voit olla erinomainen motivaattori, johtaja tai kuuntelija, sinulla on tärkeä rooli, kun automaatio muuttaa alaasi. Näistä inhimillisistä ominaisuuksista tulee entistä arvokkaampia seuraavan vuosikymmenen aikana. Taidoista, kuten suostuttelusta, sosiaalisesta ymmärryksestä ja empatiasta, tulee erottavia, kun tekoäly ja koneoppiminen vievät muut tehtävät.

World Economic Forum on ennustanut Tunneälyn olevan kymmenen kärjessä, kun puhutaan tulevaisuuden välttämättömistä työelämätaidoista.

Sanotaan myös, että psykologista turvallisuutta ei voida saavuttaa ilman tunneälyä.

Henkilöarvioinnit 2020 luvun työelämässä

Tunneäly työelämässä
 

TYÖELÄMÄN

HENKILÖARVIOINNIT

Tämän päivän työelämässä on runsaasti tilanteita, jossa tarvitaan perusteellista tietoa ihmisistä. On sitten kyse henkilövalinnoista, muutoksista tai kehittämisestä, niin tänä päivänä tarkoitukseen löytyy paljon hyviä vaihtoehtoja. Me voimme auttaa sinua löytämään oikeanlainen ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi. Ja me teemme sen modernisti ja tunneälykkäästi.

Lue oppaastamme, kuinka nykyaikaiset arviointityökalut palvelevat työelämän tarpeita.

KYLLÄ! NÄYTÄ OPAS!

Henkilöarviointiopas
 

VALMENNUKSET

Maailmassa tapahtuu asioita yhä nopeammin. Tämä vauhti asettaa haasteita kaikille, ja etenkin työelämässä. Tulosten saavuttaminen, ajan tasalla pysyminen ja valmiuksien kehittäminen on sekä yhä haastavampaa että yhä tärkeämpää. Kaikki tarvitsevat tunnetaitoja vuorovaikutuksessaan muiden kanssa. Kaikki tarvitsevat psykologista turvallisuutta ja sitä ei voi saavuttaa ilman tunneälyä. Toteutamme yrityskohtaisia ja avoimia valmennuksia, jotka perustuvat tunneälyyn, psykologiaan ja käyttäytymistieteeseen. Monet ohjelmistamme ovat Genos Internationalin suunnittelemia.

Adeptus www 2022 (8)

 

Adeptus saa täydet 5 tähteä.

Moni myyjä on sanonut, että ensimmäinen myyntivalmennus josta on ollut aidosti hyötyä.
tommi-takala-mv
Tommi Takala
Myyntijohtaja, DNA

Lue lisää aiheesta blogistamme

2 min read

Tunnetko itsesi?

Itsetietoisuus on kriittistä työsuorituksen, tiimiyhteistyön ja johtamisen tehokkuuden kannalta, mutta siitä on...

2 min read

Psykologinen turvallisuus luodaan tunneälyn avulla

Psykologinen turvallisuus on tila, jossa tunnet yhteenkuuluvuutta, turvallisuutta oppia, turvallisuutta osallistua ja...

4 min read

Tunneälykkään johtamisen malli

Miten toimii tunneälykäs johtaja? Millaisia johtamisen tapoja ja menetelmiä hän osaa käyttää viedäkseen ihmisiä kohti...

 

Joko tunnet henkilöstösi?

Ota meihin yhteyttä, niin laitetaan yrityksenne henkilöstön hyvinvointi seuraavalle tasolle. Hyvinvoiva henkilöstö tuottaa parempaa tulosta!

Ole meihin yhteydessä