<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

Tunne + Äly = Viisaus

Kaikilla on tunteita. Se on yksinkertainen tosiasia, joka vaikuttaa meihin mielipiteistämme ja työtehtävistämme riippumatta. Kykymme ymmärtää näitä tunteita ja olla tietoinen niiden vaikutuksesta käyttäytymiseemme parantaa tutkitusti kykyämme menestyä työssämme.

Kuten mitä tahansa muutakin taitoa, myös Tunneälyä (Emotional Intelligence) voidaan kehittää.

Tervetuloa tutustumaan Adeptuksen työelämän Tunneäly-ratkaisuihin
sekä ammattilaisiimme huipputulosten takana!

 

yrityksestä

Adeptus on vuonna 2001 perustettu myynnin, johtamisen ja tunneälyn asiantuntijatalo. Yhdistämme valmennusohjelmissamme vankan tieteen sekä mieleenpainuvat rakenteet, jotta haluamasi muutos on taatusti näkyvää ja pysyvää!

Adeptus

Yhteistyökumppanimme

Ilman tieteellistä pohjaa jäisivät monet kehityshankkeet mututuntuman varaan. Siksi olemme panostaneet erityisen paljon siihen, miten muutos saadaan tapahtumaan ihmisten käyttäytymisessä.

Behavioral Sciences Research Press, Inc. on yhdysvaltalainen käyttäytymistieteen organisaatio, joka on tutkinut jo yli 30 vuotta kuinka pelko vaikuttaa ihmisen käyttäytymiseen työssä.

Laajan tutkimustyön tuloksena psykologit ovat kehittäneet liike-elämään erilaisia arviointi- ja koulutusmenetelmiä, joista tunnetuimpana edustamme Suomessa Myyntiesteet™-menetelmää (Sales Call Reluctance©).

Lue lisää: www.salescallreluctance.com

BSRP+Logos_BSRP+Blue+and+Black

 

Gazing Performance Systems Ltd. yhdistää liike-elämän ja neuropsykologian kouluttamalla ihmisiä toimimaan korkean paineen alla niin myynnissä, johtamisessa kuin muualla työelämän osa-alueella.

Uudestaseelannista alkujaan lähtenyt yritys on tehnyt tutkimustyötä psykologian parissa jo 15 vuotta, ja toimii nykyään yli 60 maassa, tarjoten organisaatioille yksinkertaisia ja mieleenpainuvia valmennusmenetelmiä, jotka todella tuovat vaikutusta arkeen.

Suomessa asiakkaamme ovat hyödyntäneet näitä oppeja muun muassa harjoittelemalla ostopäätöspsykologiaa, kehittämällä strategia- ja johtamistyötä sekä parantamalla asiakaspalvelunsa laatua.

Lue lisää: www.gazing.com

Gazing_Logo-navy

 

Genos International auttaa ammattilaisia soveltamaan keskeisiä tunneälytaitoja, jotka edistävät itsetietoisuutta, empatiaa, johtajuutta ja joustavuutta. Maailmassa, jossa vallitsee "tehdä vähemmällä enemmän" -henki, tunneälyn soveltaminen on perusta menestykselle.

Genos perustettiin 2002 Swinburne University:n yhteydessä tuomaan markkinoille ensimmäinen aidosti työelämän tunneälymalli, jonka Dr. Ben Palmer ja professori Con Stough kehittivät. Genos on nyt kasvanut integroiduksi tuote- ja palveluyritykseksi, joka toimii kaikilla mantereilla, ja sen alati kasvava kumppaniverkosto tarjoaa Genos-arviointeja ja valmennusohjelmia ympäri maailmaa.

Genos tarjoaa markkinoiden laajinta valikoimaa työelämän tunneälyn arviointeja ja niitä tukevia valmennusohjelmia. Genos arvioinnit ovat ​yksi harvoista, joita suosittelee sekä Daniel Goleman EI Consortium, että International Coach Federation.

Lue lisää: www.genosinternational.com

Genos-International-Partner Logo_Authorised Distributor

 

Profiles International LLC on maailman johtava henkilöarviointialan yritys. Profiles, joka on edustettuna yli 120 maassa, tarjoaa huippulaadukkaita ja luotettavia Talent Management & Henkilöarviointi -ratkaisuja kaikkialla maailmassa - ja siksi meitä suosivat usein suuret kansainväliset organisaatiot ja yritykset. Profiles-ratkaisuilla pienet ja paikalliset sekä suuret ja globaalit yritykset voivat valita, kehittää ja ylläpitää lahjakkuutta, joka takaa yritykselle vakaata työvoimaa, korkeaa tuottavuutta ja alhaista henkilöstön vaihtuvuutta.


Profiles International LLC on itsenäinen yritys John Wiley & Sons Workplace Learning Solutions -liiketoiminnassa, joka työllistää n. 200 työntekijää pääkonttorissa Wacossa, Texasissa. Maailmanlaajuisesti Profiles on palvellut yli 40 000 asiakasta, joilla on miljoonia käyttäjiä sen perustamisesta lähtien vuonna 1992.

Lue lisää: www.profilesinternational.com

AP-PXTSELECTtm-AWB

 

Great People Inside on Euroopassa perustettu kansainvälinen organisaatio, joka on tuonut markkinoille täysin uudenlaisen tavan tehdä henkilöarviointeja - Täysin kustomoitavat GR8 arvioinnit.

Pilvipohjainen tekniikka ja käyttökokemus ovat huipputasoa, ja GR8PI-työkalut on kehitetty tieteellisesti tunnustettujen, riippumattomien tutkimusten perusteella. Tätä voit todennäköisesti odottaa, jokaisesta nykyaikaisesta henkilöstöhallintoon liittyvien työkalujen ja järjestelmien tarjoajasta, ja vaikka GR8PI todennäköisesti onkin yksi parhaimmista, se ei oikeastaan ole se, mikä tekee siitä edelläkävijän. Todellinen ainutlaatuisuus sisältyy järjestelmän kykyyn mukautua organisaatiosi tarpeisiin.

GR8PI tarjoaa suuren määrän vakiomuotoisia arviointi- ja kyselymalleja, jotka kattavat useimpien organisaatioiden päivittäiset tarpeet esimerkiksi rekrytointiin, sitouttamiseen, kehittämiseen, arvoihin, myyntiin, tuottavuusvajeisiin, johtamisen kehittämiseen jne. Jos vakiomallimme eivät vastaa erityistarpeitasi, voi luoda omia malleja satojen saatavilla olevien ja luotettavien ulottuvuuksien perusteella. Kutsumme tätä "vakio mukautukseksi", ja on erittäin todennäköistä, että voit luoda juuri tarvitsemasi työkalut.

Jos tarvitset työkaluja, jotka mittaavat ja raportoivat organisaation tarkkoja ja ainutlaatuisia menestyskriittisiä tunnisteita ja erottelijoita, Great People Inside rakentaa ne sinulle! Kutsumme tätä ”täydelliseksi räätälöimiseksi”, ja tällaiset välineet räätälöidään ja validoidaan vain ja ainoastaan sinun organisaatiollesi.

Lue lisää: www.greatpeopleinside.com/fi/ 

logo_greatpeopleinside_01-1

 

Meidän arvomme

Adeptus partners

Rohkeus olla aito

Emme pelkää laittaa itseämme likoon. Arvostamme eri persoonallisuuksien tuomia vahvuuksia.

Halu olla positiivinen

Rakennamme ympärillemme kehumisen kulttuuria ja näemme haasteet mahdollisuutena
uudistumiselle.

Asenteen kautta tuloksia

Olemme yrittäjähenkisiä tuloksen tekijöitä ja arvostamme asenteen merkitystä kaikessa
työssä.

Toisesta  välittäminen

Haluamme tukea toisten menestystä niin työelämässä kuin henkilökohtaisessa elämässä.

Blogistamme löydät lisää näkemyksiä, joista keskustelu alkaa!

2 min read

Tunnetko itsesi?

Itsetietoisuus on kriittistä työsuorituksen, tiimiyhteistyön ja johtamisen tehokkuuden kannalta, mutta siitä on...

2 min read

Psykologinen turvallisuus luodaan tunneälyn avulla

Psykologinen turvallisuus on tila, jossa tunnet yhteenkuuluvuutta, turvallisuutta oppia, turvallisuutta osallistua ja...

4 min read

Tunneälykkään johtamisen malli

Miten toimii tunneälykäs johtaja? Millaisia johtamisen tapoja ja menetelmiä hän osaa käyttää viedäkseen ihmisiä kohti...

Tilaa blogiartikkelit suoraan sähköpostiin

Silmät
 

Avaa keskustelu kanssamme

Muutos ja kehitys alkavat pienistä askelista. Otetaan ne yhdessä!

Yhteydenottoon