<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

Adeptus webinaarit

Ajankohtaisista asioista tunneälyn ympärillä

 

Silloin kuin sinulle sopii!

 

Me järjestämme maksuttomia webinaareja työelämän tunnetaitohin liittyvistä teemoista. Voit katsella ja kuunnella webinaarejamme livenä tai jälkeenpäin nauhoituksina silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Saat tietoa siitä miksi tunneälyn ja tunnetaitojen kehittäminen työssä, paremman menestymisen lisäksi auttaa tekemään ihmisistä parempia sisaruksia, vanhempia, kumppaneita ja ystäviä.

Ja miksi sanotaan, että tunneäly on: ”Käänteentekevää liiketoiminnan kannalta ja mullistavaa ihmisten kannalta”

adeptus

Ajankohtaiset

psykologinen turvallisuus tämän päivän työyhteisössä

Tässä 45 min webinaarissa käsittelemme yhtä tällä hetkellä erittäin tärkeää aihetta ja kerromme myös tulevasta valmennuksesta psykologisesta turvallisuudesta.

Katso nauhoitus

 

MIKSI SERTIFIOITUA GENOS TUNNEÄLYVALMENTAJAKSI

Tässä 45 min webinaarissa kerromme mitä Genos sertifiointi tarkoittaa ja mitä hyötyä siitä on sinulle ja liiketoiminnallesi.

Katso nauhoitus

 

adeptus

Aikaisemmat

Miksi yritysten kannattaa panostaa tunneälyyn

Tässä 45 min webinaarissa kerromme mitä uusimmat tutkimukset kertovat tunnetaitojen merkityksestä organisaation näkökulmasta ja miten tunnetaitoja voi kehittää.

Katso nauhoitus

 

Miksi tunnetaitoja kannattaa kehittää

Tässä 30 min webinaarissa saat perusymmärryksen tunnetaitojen merkityksestä henkilökohtaisella tasolla sekä perustelut miksi myös sinun kannattaa panostaa tunnetaitojen kehittämiseen.

Katso nauhoitus

brains-icon

Illuusio järjen ylivoimasta

 

”Ihmisillä on vahva illuusio siitä, että teemme päätöksiä järjellä, vaikka monesti tunteet hallitsevat elämäämme. Tunteilleen kukaan ei mahda mitään, mutta niihin reagointia voi opetella.”

 

aivotutkija Lauri Nummenmaa

 

heart-brain

Tunteella tuloksia

 

"Tunneäly on joukko taitoja, jotka auttavat meitä toimimaan älykkäästi tunteidemme kanssa, mikä parantaa päätöksiä, käyttäytymistä ja suorituskykyä." 

 

Genos International

 

Haluatko lisätietoja palveluistamme

Autamme yritystänne löytämään juuri teille hyödylliset valmennukset!

 

 

 

 

IMG_5003_2-1