<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

Hyvinvointia tunneälyllä

Mitä tehdä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi

Valmennuksen esittely

Tämä käyttäytymisen muutoksen ja terveen tavan muodostumisen tieteeseen perustuva ohjelma vähentää stressiä ja lisää tuottavuutta ja sitoutumista.
Ohjelman tavoitteena on, että osallistujat tuntevat olonsa itsevarmemmiksi ja kyvykkäämmiksi, vahvistaa suhteita muihin, parantaa fyysistä elinvoimaa ja heidän saavutuksen tunnettaan ja henkilökohtaista täyttymystä elämässä.

Tiede on osoittanut, että hyvinvointi on kuin sormenjäljet, olemme kaikki ainutlaatuisia. Omien ja muiden tunteiden ymmärtäminen on keskeistä hyvinvoinnin parantamisessa.

Neljän interaktiivisen istunnon aikana saat sukeltaa syvälle strategioihin, joiden avulla voit parantaa kaikkia hyvinvoinnin alueita. Tutustut siihen, miten voit ymmärtää tunneälyä paremmin ja tulla tietoisemmaksi.
Valmennusohjelmassa käydään läpi monenlaisia tekniikoita ja käytäntöjä hyvinvoinnin neljällä keskeisellä alueella: henkisellä, fyysisellä, sosiaalisella ja ympäristöön liittyvällä.

LATAA ESITE ➜

Valmennuksen hinta on 590 € + alv

Ajankohdat ja ilmoittautumiset verkkokauppamme kautta

VERKKOKAUPPAAN

Christian-cutout-final-1
VALMENNUKSEN KULKU VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Step 1: Johdanto (Online 30 min) Valmennuskokonaisuus alkaa johdantosessiolla, jossa tutustutaan aiheeseen ja annetaan ohjeet arviointia varten.

Step 2: Henkilöarviointi Ennen varsinaista valmennusta tehdään Genos Tunneäly työelämässä itsearviointi.

Step 3: Valmennus (Online 4 x 1,5 h tai 1 lähivalmennuspäivää) Valmennuksen aikana osallistujat oppivat parantamaan tapaa, jolla he kommunikoivat ja vaikuttavat muihin, mikä puolestaan parantaa johtamiskykyä, henkilökohtaisia suhteita ja hyvinvointia.

Step 4: Henkilökohtainen palautekeskustelu (Online 1 h) (Optio, tilataan erikseen) Henkilökohtaisen tunnin aikana saat valmentajaltasi konkreettista neuvontaa oman kehitysohjelmasi räätälöintiin. Tämä voidaan toteuttaa joko verkon yli tai puhelimitse.

 

PARANNA KOKONAISVALTAISTA HYVINVOINTIA

 

Tunneäly työelämässä itsearviointi, josta digitaalinen ja/tai pdf muotoinen raportti.

Neljä valmennusmoduulia

  1. Hyvinvoinnin parantamisen tiede.Tutustutaan tunteiden tieteeseen ja siihen, miten voit käyttää emotionaalista itsetuntemusta hyvinvoinnin parantamiseen.
  2. Hyvinvoinnin parantamisen fyysiset ja ympäristöön liittyvät strategiat. Katsotaan uneen, ruokavalioon ja liikuntaan liittyviä uusia tekniikoita, fyysisen hyvinvointimme parantamiseksi.
  3. Hyvinvoinnin parantamisen ajattelustrategiat. Syväsukellus kolmeen erilaiseen ajattelustrategiaan, joiden tiedetään parantavan tehokkaasti ajatteluamme, tuntemuksiamme ja käyttäytymistämme.
  4. Hyvinvoinnin parantamisen sosiaaliset strategiat. Tutustutaan sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen tunneälyn avulla ja tekniikoihin, joilla voidaan parantaa jokapäiväisen sosiaalisen vuorovaikutuksen laatua.

Digitaalinen työkirja, joka tukee muistiinpanojen tekemistä, oivallusten tallentamista ja kehityssuunnittelua.

Kehitysvinkkien työkirja, joka sisältää ideoita itsensä kehittämiseen tunneälyn kaikilla osaamisalueilla.

Hyvinvointi

Keitä me olemme


Adeptus Partners
on työelämän tunneälyn yksi edelläkävijöistä Suomessa ja tunnettu erityisesti vaikuttavista ja mieleenpainuvista valmennuksistaan.

Adeptus on Genos Internationalin edustaja Suomessa. Genoksen perusti Ben Palmer 2002 yhteistyössä Swinburnen yliopiston kanssa, tuomaan markkinoille ensimmäisen aidosti työelämään soveltuvan tunneälymallin. Nykyään Genos tarjoaa markkinoiden laajinta valikoimaa tunneälyn arviointeja ja valmennusohjelmia. Adeptus ja Genos auttavat ammattilaisia soveltamaan näitä työelämän keskeisiä tunneälytaitoja.

 

genos_distributor

 

Pekka-cutout

 

Kysy lisää:

 

Henkilökuvat adeptus 300x300

Pekka Sinervo

Päävalmentaja
+358 40 830 1756
pekka.sinervo@adeptus.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!