<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

TUNTEITA KÄSITTELEVÄ MYYNTIVALMENNUS

Tämä on myyntivalmennus mistä puhutaan pitkään.

New-Partner-Badge-Certified-Practitioner

Tunneäly myyntityössä

Tunneäly myyntityössä

Kuulostaako tutulta?

Olette jo kokeillut erilaisia myynnin temppukouluja ja motivointiluentoja ilman näkyviä tuloksia - kivaa oli, mutta mikään ei muuttunut.

Myyjäsi ovat huipputyyppejä, mutta heidän asenne myyntityöhön on enemmän 'täytyy' kuin 'haluan' moodissa.

Myynnillisen identiteetin vahvistaminen. Haluat lisätä asiantuntijoidesi rohkeutta ja myynnillisyyttä, mutta et oikein tiedä miten.

TUNNEÄLY MYYNTITYÖSSÄ

 

Tunneälykkäät ihmiset eivät pelkästään tule hyvin toimeen muiden kanssa, vaan heillä on kyky myyjänä vaikuttaa asiakkaisiin rakentavalla tavalla yhteisten päämäärien hyväksi. He osaavat inspiroida, kuunnella, ymmärtää ja vaikuttaa positiivisesti niin asiakkaisiin kuin kolleegoihinsa.

  • Tunnetaitoisten myyntijohtajien alaiset ovat 24% tyytyväisempiä ja osoittavat vahvempaa sitoutumista työhönsä. Sitoutuneiden ihmisten suorituskyky on parempi ja heidän halukkuutensa ylimääräisiin ponnisteluihin on huomattavasti suurempi. 
  • Tunnetaitoiset myyjät myyvät enemmän ja myynnin suorituskyvystä 23% selittyy tunnetaidoilla. 
  • Tunnetaitavat myyjät "nousevat lentoon" muita nopeammin, he tekevät enemmän euroja ja sen lisäksi he eivät tarvitse niin paljon "perinteistä" valmennus- tai johtamistukea kuin vähemmän tunneälykkäät myyjät.

Kyllä! Tunnetaitojen vaikutusta voi mitata ja sitä mitataan jo tänä päivänä sekä organisaatiotasolla että henkilötasolla.

Tunneäly on tärkeää kaikilla työelämän osa-alueilla. Myös myynnissä on elintärkeää ymmärtää omien ja asiakkaiden tunteiden vaikutus päätöksiin, käyttäytymiseen ja suorituksiin.

 

“Tunneälytaitojen kysynnän työelämässä odotetaan kasvavan jopa kuusinkertaiseksi tulevaisuudessa.”

*Capgemini Research Institute

 

Lue lisää tunneälystä myyntityössä
Genos_malli
 

Tieteen näkökulmasta

 

”Ihmisillä on vahva illuusio siitä, että teemme päätöksiä järjellä, vaikka monesti tunteet hallitsevat elämäämme. Tunteilleen kukaan ei mahda mitään, mutta niihin reagointia voi opetella.”
aivotutkija Lauri Nummenmaa
HS 9.1.2019

 

Genos Sales reports

TUTKITTU PEDAGOGIIKKA TAKAA PYSYVÄT VAIKUTUKSET:

 

Step 1: Johdanto tunneälyyn (30 min) Valmennus alkaa online sessiolla, jossa myyjille annetaan johdanto tunneälyyn sekä ohjeet arvioinnin toteuttamiseen.

Step 2: Genos Tunneäly myyntityössä arviointi (n. 30 min.) Myyjät tekevät verkon yli itsearvioinnin ja nimeävät 3-8 henkeä, jotka antavat heistä palautetta. Myös asiakkailta voidaan pyytää palautetta.

Step 3: Lähivalmennuspäivä (klo 09.00-16.00) Valmennamme sekä myyjiä, että esimiehiä käsittelemään näitä tunnepuolen asioita myyntityössä.

Step 4: Henkilökohtainen palautekeskustelu (1 h) Valmennukseen kuuluu henkilökohtainen palautekeskustelu, jossa keskitytään sinun oma Tunneälyarvioinnin tulosten ymmärtämiseen. Lisäksi saat henkilökohtaisen konkreettiset kehitysohjeet.

 

“Tunneäly (EI) ennustaa jopa 2x paremmin henkilön menestystä, kuin älykkyys (IQ).”

*Peter Salovey

 

Tämä on myyntivalmennus mistä puhutaan pitkään.

Mikko Parikka_medium_2022
tapio-pankko-mv
"Myyjien aktiivisuustaso, keskikaupan koko sekä määrä ovat nousseet pysyvästi valmennuksen jälkeen. Tapaamisten määrä on noussut lähtötilanteeseen verrattuna noin 2-3x ja myynti noin 25-30 % riippuen myyjästä. Suurin syy muutokseen on ollut myyjien 'mindsetin' muutos ja asiakasymmärryksen parantuminen."
Tapio Pankko, liiketoiminnan kehitysjohtaja
Meadiateko Oy
 

Yleisimpiä kysymyksiä

 

Kysy lisää:

 

Mikko Parikka 300x300

Mikko Parikka

Toimitusjohtaja
+358 40 902 2556
mikko.parikka@adeptus.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!