<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

Tunneälyä työelämässä

Keskeiset työelämätaidot 2020 luvulta tulevaisuuteen

Tunneäly johtamisetyössä esimieskoulutus

Valmennuksen esittely

 

Tunneälyyn ja sosiaaliseen neurotieteeseen perustuva interaktiivinen  valmennusohjelma, jossa kehitetään tärkeitä työelämätaitoja 2020-luvulta pitkälle tulevaisuuteen.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että Tunneäly (Emotional Intelligence) korreloi yksilön menestykseen ja onnellisuuteen paljon enemmän kuin älykkyys (IQ). Valmennuksessa tulet saamaan perustiedot Tunneälyn merkityksestä työelämässä sekä hyvät valmiudet lähteä kehittämään omia työelämän tunneälytaitojasi.

Näitä taitoja voidaan soveltaa myös jokapäiväisessä elämässä, jolloin ihmiset voivat oppia olemaan parempia vanhempia, kumppaneita, sisaruksia ja ystäviä. Siksi Genos International (joka on suunnitellut ohjelman) kutsuu sitä "uran parantamiseksi työssä ja elämän muuttamiseksi sen ulkopuolella. 

Jotta taitoja voidaan kehittää, on niitä osattava myös mitata. Siksi valmennukseesi sisältyy tarkoitukseen sopiva 180° Tunneäly-henkilöarviointi. Helppolukuiseksi laadittu digitaalinen palauteraportti antaa hyvän kuvan nykytilasta, jota on mutkaton soveltaa suoraan oman työskentelyn kehittämiseen.

Valmennuksessa opit tarkastelemaan tunneälyä tieteen ja työelämän näkökulmasta. Tutustut työkaluihin ja tekniikoihin, joilla palautteen pyytäminen ja siihen vastaaminen tulee entistäkin tehokkaammaksi. Opit neurotieteisiin pohjautuvia, tehokkaita tekniikoita vaikeiden tunteiden ja tilanteiden hallitsemiseksi. Opit vaikuttamaan positiivisesti muiden tunteisiin ja ympäristösi tunneilmapiiriin.

LATAA ESITE ➜

Valmennuksen hinta on 990 € + alv

Ajankohdat ja ilmoittautumiset verkkokauppamme kautta

 

Christian-cutout-final-1
VALMENNUKSEN KULKU VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Step 1: Johdanto (Online 1 h) Valmennuskokonaisuus alkaa johdantosessiolla, jossa tutustutaan aiheeseen ja annetaan ohjeet arviointia varten.

Step 2: Henkilöarviointi Ennen varsinaista valmennusta tehdään Genos Tunneäly työelämässä arviointi, jossa sen lisäksi, että osallistuja vastaa kyselyyn, hän nimeää muita antamaan hänestä palautetta.

Step 3: Valmennus (Online 6 x 1,5 h tai 2 lähivalmennuspäivää) Valmennuksen aikana osallistujat oppivat parantamaan tapaa, jolla he kommunikoivat ja vaikuttavat muihin, mikä puolestaan parantaa suorituskykyä, henkilökohtaisia suhteita ja hyvinvointia.

Step 4: Henkilökohtainen palautekeskustelu (Online 1 h) Henkilökohtaisen tunnin aikana saat valmentajaltasi konkreettista neuvontaa oman kehitysohjelmasi räätälöintiin. Tämä voidaan toteuttaa joko verkon yli tai puhelimitse.

 

 

TYÖURA PARANEE

JA ELÄMÄ MUUTTUU

 

Tunneäly johtamisessa arviointi, josta digitaalinen ja/tai pdf muotoinen raportti.

Kuusi valmennusmoduulia

  1. Itsetietoisuus. Tutustutaan tunteiden sosiaaliseen neurotieteseen sekä tunteiden ja käyttäytymisen, surituskyvyn ja päätöksenteon väliseen yhteyteen.
  2. Tietoisuus muista. Parannetaan ymmärrystä muista ja siitä, kuinka sovittaa toimintatyyliä ja vuorovaikutusta toimimaan paremmin yhteen eri persoonallisuustyyppien kanssa.
  3. Aitous. Katsotaan kuinka ilmaista ajatuksesi, tunteesi ja näkökulmasi  avoimesti ja hienovaraisesti.
  4. Tunneperäinen päättely. Katsotaan, mitä tunneperäinen päättely on miksi se on tärkeää ja miten sitä voidaan saada.
  5. Itsensä johtaminen. Katsotaan kuinka voimme ylläpitää ja kehittää henkilökohtaista resilienssiä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.
  6. Positiivinen vaikutus. Tutustutaan asioihin, joita voi tehdä parantaakseen päivittäisen sosiaalisen kanssakäymisen laatua.

Digitaalinen työkirja, joka tukee muistiinpanojen tekemistä, oivallusten tallentamista ja kehityssuunnittelua.

Kehitysvinkkien työkirja, joka sisältää ideoita itsensä kehittämiseen tunneälyn kaikilla osaamisalueilla.

AppliedEI_FIN

Keitä me olemme


Adeptus Partners
on työelämän tunneälyn yksi edelläkävijöistä Suomessa ja tunnettu erityisesti vaikuttavista ja mieleenpainuvista valmennuksistaan.

Adeptus on Genos Internationalin edustaja Suomessa. Genoksen perusti Ben Palmer 2002 yhteistyössä Swinburnen yliopiston kanssa, tuomaan markkinoille ensimmäisen aidosti työelämään soveltuvan tunneälymallin. Nykyään Genos tarjoaa markkinoiden laajinta valikoimaa tunneälyn arviointeja ja valmennusohjelmia. Adeptus ja Genos auttavat ammattilaisia soveltamaan näitä työelämän keskeisiä tunneälytaitoja.

 

genos_distributor

 

Pekka-cutout

 

Kysy lisää:

 

Henkilökuvat adeptus 300x300

Pekka Sinervo

Päävalmentaja
+358 40 830 1756
pekka.sinervo@adeptus.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!