<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Työelämän pelisäännöt ovat muuttuneet. Toimintaamme tarkastellaan täysin uudella mittapuulla: ei pelkästään kuinka fiksuja, kouluttautuneita tai asiantuntevia olemme, vaan kuinka hallitsemme itseämme ja muita.

-Daniel Goleman

Valmennuksen
esittely:

Tutkimukset ovat osoittaneet, että Tunneäly (Emotional Intelligence) korreloi yksilön menestykseen ja onnellisuuteen paljon enemmän kuin älykkyys (IQ). Valmennuksessa tulet saamaan perustiedot Tunneälyn merkityksestä työelämässä sekä hyvät valmiudet lähteä kehittämään omia työelämän tunneälytaitojasi.

KYLLÄ! HALUAN MUKAAN ➜

 

LATAA ESITE ➜

CÖ_2b-1
Benjamin-Palmer

Keitä olemme?

Adeptus Partners on työelämän tunneälyn yksi edelläkävijöistä Suomessa ja tunnettu erityisesti vaikuttavista ja mieleenpainuvista valmennuksistaan.

Adeptus edustaa Suomessa kansainvälistä Genos-yhteisöä, jonka Ben Palmer perusti 2002 yhteistyössä Swinburne yliopiston kanssa, tuomaan markkinoille ensimmäisen aidosti työelämään soveltuvan tunneälymallin. Nykyään Adeptus ja Genos auttavat ammattilaisia soveltamaan näitä työelämän keskeisiä tunneälytaitoja.

Adeptus_Genos
Digital_assessment-1

Tee tunnetaidoista
näkyvää.

Jotta taitoja voidaan kehittää, on niitä osattava myös mitata. Siksi valmennukseesi sisältyy tarkoitukseen sopiva 180° Tunneäly-henkilöarviointi. Helppolukuiseksi laadittu digitaalinen palauteraportti antaa hyvän kuvan nykytilasta, jota on mutkaton soveltaa suoraan oman työskentelyn kehittämiseen.

JOUKKO TUNNEÄLYN

AMMATTILAISIA APUNASI

Pekka Sinervo

Mikko Parikka

Christian Öller

Mitä saat
valmennuksesta?

  • Opit tarkastelemaan tunneälyä tieteen ja työelämän näkökulmasta
  • Tutustut työkaluihin ja tekniikoihin, joilla palautteen pyytäminen ja siihen vastaaminen tulee entistäkin tehokkaammaksi
  • Pääset tekemään oman Tunneälyarvioinnin!
  • Opit neurotieteisiin pohjautuvia, tehokkaita tekniikoita vaikeiden tunteiden ja tilanteiden hallitsemiseksi
  • Opit vaikuttamaan positiivisesti muiden tunteisiin ja ympäristösi tunneilmapiiriin

KYLLÄ! HALUAN MUKAAN ➜

TOTEUTUS

Step #1

NAUHOITETTU SESSIO

Ennen varsinaista valmennusta katselet 30 min nauhoitetun session, jossa saat lyhyen johdannon tunneälyyn ja ohjeet seuraaville vaiheille.

Step #2

HENKILÖARVIOINTI

Netissä suoritettava itsearviointi ja 3-8 arvioijan nimeäminen, 30 min, nimetyt arvioijat antavat palautetta sinusta, 15 min / hlö.

Step #3

WEBINAARIT

Kuusi webinaaria (á 90 min) noin viikon välein ja välitehtävät muodostavat tämän valmennuksen rungon. Ensimmäinen webinaari on kalenterissa ja jatkoaikataulu sovitaan sen yhteydessä.

Step #4

HENKILÖKOHTAINEN ONLINE SESSIO

OPTIO! Valmennusohjelman päätteeksi voidaan pitää henkilökohtainen 60 min palautekeskustelu, jossa sinun Tunneälyarvioinnin tulosten pohjalta laaditaan valmentajan opastuksella oma kehitysohjelma. 

Ohjelman sisältö:

  • Genos 180° Tunneälyhenkilöarviointi & palauteraportti
  • Johdanto tunneälyyn -opas
  • Kehittämisvinkkejä -opas
  • Henkilökohtainen kehitysohjelma & työkirja
  • Etävalmennus Tunneälyä käytännössä

Valmennusohjelma hintaan:

595 €

(Alv 0%)

VARAA PAIKKASI ➜