<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myyntiesteet

 

 

Kaikille avoimet Online-verkkovalmennukset & lähivalmennukset

Tunneäly johtamisetyössä esimieskoulutus
hermansson-henrik-roxtec
Kasvu on ollut kymmeniä, kymmeniä prosentteja. Ensimmäinen kerta 17 vuoteen, kun myyjissä tapahtuu niin paljon positiivisia muutoksia, ettei ole tosikaan!
Henrik Hermansson
Roxtec Finland Oy
tapio-pankko2
Myyjien aktiivisuustaso, keskikaupan koko sekä määrä ovat nousseet pysyvästi valmennuksen jälkeen. Tapaamisten määrä on noussut lähtötilanteeseen verrattuna noin 2-3x ja myynti noin 25-30 % riippuen myyjästä.
Tapio Pankko
Mediateko Oy
tommi-takala-mv
Myyntituloksemme ovat kehittyneet selkeästi. Moni myyjä on sanonut, että ensimmäinen myyntivalmennus, josta on ollut aidosti hyötyä.
Tommi Takala
DNA Oyj
 

Kuulostaako tutulta...

 • Olet jo kokeillut erilaisia myynnin temppukouluja ja palopuheita, mutta vaikutukset ovat jääneet lyhytaikaisiksi

 • Haluaisit kehittyä paremmaksi myyjäksi, mutta asiakashankinta tuntuu usein epämukavalta ja jopa ylitsepääsemättömältä esteeltä

 • Haluaisit myynnin esimiehenä nähdä asiantuntijoidesi menestyvän, mutta et oikein tiedä miten lähtisit avaamaan tunneperäisiä solmuja asiakastyön taustalla

 • Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja haluat löytää potentiaalisi myyntityössä

TUNNELMA

On Myyntiesteet valmennuksissa usein hyvin poikkeuksellinen. Tässä myyntivalmennuksessa lähestymme ammatillista kehittymistämme perinteisiin myyntivalmennuksiin verrattuna täysin poikkeavalla tavalla. 

"Alku ennakkoluulojen jälkeen, kun ymmärsin, että kysymys ei ole sirkustempuista vaan itsensä ymmärtämisestä, niin lamppu syttyi. Ei sitä voi sanoin kuvata, se pitää itse kokea."

Marko Mäkinen Länsilinkki Oy

"Tunnelma valmennuksessa oli myyntivalmennukselle poikkeuksellinen: Lempeä, lämmin ja ihmisläheinen, silti äärimmäisen tiukasti myynnin ytimessä ja tärkeimmissä eli perusasioissa."

Anu Lainio, Skanska kodit

Mikko-me
 

ESITTELYSSÄ: MYYNTIESTEET

 

Myyntiesteet™ -ohjelma vie sinut myyntitunteiden äärelle, ja antaa ensimmäistä kertaa nimen niille epämiellyttäville ja tuottamattomille tunteille ja asenteille jotka salaa syövät hyvinvointiamme sekä tuloksentekokykyämme myynnin parissa.

Ohjelma auttaa ymmärtämään kuinka tunteet, asenteet jopa pelot ohjaavat niin myyjän kuin ostajan käyttäytymistä. Tätä menestyksen reseptiä on tutkittu jo yli 40 vuotta. Myyntiesteet™ valmennuksesta on tullut Suomessa jo käsite. Yli 5000 suomalaista myynnin ammattilaista on valmentautunut myynnillisiin tunnetaitoihin.

"Kehittyminen kannattaa aloittaa tunteista ja asenteista ei uusista myyntitempuista"

 

Valmennuksen kulku

 • Step #1

  HENKILÖARVIOINTI (n. 1 h)

  Ennen valmennusta pääset tekemään uudistetun Myyntiesteet™-itsearvioinnin verkon yli.

  Step #2

  LÄHIVALMENNUSPÄIVÄ klo 9.00-16.00

  Valmennuspäivän aikana saat kattavan yhdistelmän teoriaa ja käytännön harjoitteita. Päivän jälkeen saat oman henkilöarviointisi tulokset, sekä ohjeet seuraavalle stepille.

  Step #3

  VIDEOVALMENNUS (n. 1 h)

  Ennen henkilökohtaista coaching saat oikeudet Adeptus oppimisympäristön Myyntiesteet™-verkkovalmennukseen, jonka avulla voit kerrata, opiskella ja jäsentää omia myynnillisiä käyttäytymismalleja oma toimisesti. Tarkoitus on, että olet katsonut valmennuksen ennen coachingia.

  Step #4

  COACHING (1 h)

  Henkilökohtaisen coaching-tunnin aikana saat valmentajaltasi konkreettista neuvontaa oman kehitysohjelmasi räätälöintiin, sekä Myyntiesteidesi pois-raivaamiseen. Coaching voidaan toteuttaa joko verkon yli tai puhelimitse.

Valmennuksen hinta per osallistuja:

Lähivalmennus 950 € + alv

Ajankohdat ja ilmoittautumiset sivun oikeassa reunassa olevan ilmoittaudu painikkeen kautta

Kenelle?

Kyseessä ei ole motivaatioluento tai perinteinen myyntikoulutus.

Myyntiesteet valmennuksessa pureudumme myyntitunteisiin, niihin tunteisiin ja asenteisiin, jotka hyvässä ja pahassa vaikuttavat hyvinvointiimme ja myyntimenestykseemme. Siksi kuka tahansa myynnin parissa toimiva voi hyötyä ohjelmasta: myyjät, konsultit, asiantuntijat, yrittäjät, myyntitiimin vetäjät, jne...

Ikä, kokemus tai taitotaso eivät ole pääsyvaatimuksia tähän valmennukseen!

Tärkeimmät hyödyt

 • Saat ymmärryksen myyjän tunnetaidoista ja niiden merkityksestä uramenestykseen

 • Saat uusia keinoja ylläpitää ja hallita myyntimenestykseen vaadittavaa Motivaatio- ja Tavoitetasoa

 • Saat oman palauteraporttisi Myyntiesteet™-henkilöarvioinnin tuloksista, ja henkilökohtaisen coaching-keskustelun sertifioidun valmentajan kanssa

 • Opit 16 tutkittua Myyntiestettä™, jotka syövät asiantuntijoiden motivaatio- ja myyntienergiaa

 • Opit erilaisia tekniikoita, joilla raivaat tehokkaasti näitä myyntiin liittyviä epämukavuuden tunteita

 • Saat oman työkirjan sekä konkreettisia ohjeita, joiden avulla nostat myyntituloksesi seuraavalle tasolle

Ajankohdat ja ilmoittautumiset sivun oikeassa reunassa olevan ilmoittaudu painikkeen kautta

 

 

 

Mikko Parikka Pekka Sinervo

Keitä me olemme

 

Adeptus Partners on tunneälykkään myynnin edistäjä Suomessa, ja tunnettu erityisesti vaikuttavista ja mieleenpainuvista valmennuksistaan.

Edustamme kansainvälistä Myyntiesteet™-menetelmää (Sales Call Reluctance), joka on yli 38 vuoden jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön tulosta. Menetelmän kehittivät alun perin yhdysvaltalaiset käyttäytymistieteen psykologit George W. Dudley ja Shannon L. Goodson. Nykyään menetelmää hyödyntävät tuhannet myyjät +30 maassa.

 

 

adeptus_logo_black-5

 

IMG_5003_2

 

Kysy lisää valmentajalta:

 

IMG_8262_bw

Mikko Parikka

Tunneäly myyntityössä valmentaja

+358 40 9022 556
 mikko.parikka@adeptus.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!