<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

Myyntiesteet

 

 

Kaikille avoimet valmennukset

Tunneäly johtamisetyössä esimieskoulutus
hermansson-henrik-roxtec
Kasvu on ollut kymmeniä, kymmeniä prosentteja. Ensimmäinen kerta 17 vuoteen, kun myyjissä tapahtuu niin paljon positiivisia muutoksia, ettei ole tosikaan!
Henrik Hermansson
Roxtec Finland Oy
tapio-pankko2
Myyjien aktiivisuustaso, keskikaupan koko sekä määrä ovat nousseet pysyvästi valmennuksen jälkeen. Tapaamisten määrä on noussut lähtötilanteeseen verrattuna noin 2-3x ja myynti noin 25-30 % riippuen myyjästä.
Tapio Pankko
Mediateko Oy
tommi-takala-mv
Myyntituloksemme ovat kehittyneet selkeästi. Moni myyjä on sanonut, että ensimmäinen myyntivalmennus, josta on ollut aidosti hyötyä.
Tommi Takala
DNA Oyj
 

KUULOSTAAKO TUTULTA?

 

 • Olet jo kokeillut erilaisia myynnin temppukouluja ja palopuheita, mutta vaikutukset ovat jääneet lyhytaikaisiksi.

 • Olet jo laittanut merkittäviä summia modernin myynnin valmennuksiin, mutta siitä huolimatta, et pääse haluamiisi myyntitavoitteisiin.

 • Haluat kehittyä paremmaksi myyjäksi, mutta asiakashankinta tuntuu usein epämukavalta ja jopa ylitsepääsemättömältä esteeltä tässä monikanavaisessa digitalisoituneessa myynnin maailmassa.

 • Haluat asiantuntijana näkyä ja erottua paremmin. Et koe omaksesi moderniin myyntityöhön liittyy näkymistaloutta. 

 • Haluat olla rohkeampi sosiaalisessa mediassa. Tiedät kyllä, kuinka tärkeimpiä somekanavia voit hyödyntää, mutta löydät aina jonkin syyn olla julkaisematta ajatuksiasi ja tekstejäsi.

 • Haluaisit myynnin esihenkilönä nähdä asiantuntijoidesi menestyvän, mutta et oikein tiedä, miksi hyvä ja kokenut asiantuntija ei suorita potentiaalinsa tasolla.

 • Olet myyntityössä menestynyt ja sitoutunut myyjä ja olet jatkuvasti kiinnostunut itsesi kehittämisestä entistäkin paremmaksi. Haluat löytää todellisen potentiaalisi myyntityössä.

 

 

70% myyjän menestyksestä korreloi tunteisiin ja asenteisiin ei niinkään tietoihin ja taitoihin.

 

IMG_8605_bw
 

MYYNTIESTEET -VALMENNUS

 

Myyntiesteet™ -ohjelma vie sinut myyntitunteiden äärelle, ja antaa ensimmäistä kertaa nimen niille epämiellyttäville ja tuottamattomille tunteille ja asenteille jotka salaa syövät hyvinvointiamme sekä tuloksentekokykyämme myynnin parissa.

Ohjelma auttaa ymmärtämään kuinka tunteet, asenteet jopa pelot ohjaavat niin myyjän kuin ostajan käyttäytymistä. Tätä menestyksen reseptiä on tutkittu jo yli 40 vuotta. Myyntiesteet™ valmennuksesta on tullut Suomessa jo käsite. Yli 6000 suomalaista myynnin ammattilaista on valmentautunut myynnillisiin tunnetaitoihin.

Valmennuksen tarkoitus on, että oppimme tunnistamaan huippusuoritukseen vaadittavia toimintamalleja, ja purkaamaan myyntityöhön liittyviä epämukavuuden tunteita, pelkoja, uskomuksia ja myynnin myyttejä.

"Itsensä kehittäminen kannattaa aloittaa tunteista ja asenteista ei uusista myyntitempuista"

 

Valmennuksen kulku

 • Step #1

  MYYNTIESTEET -ITSEARVIOINTI (n. 1 h)

  Ennen valmennusta pääset tekemään ennakkotehtävänä uudistetun Myyntiesteet™-itsearvioinnin verkon yli.

  Step #2

  LÄHIVALMENNUSPÄIVÄ klo 10.00-15.00

  Valmennuspäivän aikana saat kattavan yhdistelmän teoriaa ja käytännön harjoitteita. Päivän jälkeen saat oman henkilöarviointisi tulokset, sekä ohjeet seuraavalle stepille.

  Step #3

  VIDEOVALMENNUS (n. 1 h)

  Ennen henkilökohtaista coaching saat oikeudet Adeptus oppimisympäristön Myyntiesteet™-verkkovalmennukseen, jonka avulla voit kerrata, opiskella ja jäsentää omia myynnillisiä käyttäytymismalleja oma toimisesti. Tarkoitus on, että olet katsonut valmennuksen ennen coachingia.

  Step #4

  COACHING (1 h)

  Henkilökohtaisen coaching-tunnin aikana saat valmentajaltasi konkreettista neuvontaa oman kehitysohjelmasi räätälöintiin, sekä Myyntiesteidesi pois-raivaamiseen. Coaching voidaan toteuttaa joko verkon yli tai puhelimitse.

Valmennuksen hinta per osallistuja:

Lähivalmennus 950 € + alv

Hinta sisältää kahvittelut sekä lounaan.

Ajankohdat ja ilmoittautumiset sivun oikeassa reunassa olevan ilmoittaudu painikkeen kautta.

Kenelle?

 

Kyseessä ei ole motivaatioluento tai perinteinen myyntikoulutus.

Myyntiesteet valmennuksessa pureudumme myyntitunteisiin, niihin tunteisiin ja asenteisiin, jotka hyvässä ja pahassa vaikuttavat hyvinvointiimme ja myyntimenestykseemme. Siksi kuka tahansa myynnin parissa toimiva voi hyötyä ohjelmasta: myyjät, konsultit, asiantuntijat, yrittäjät, myyntitiimin vetäjät.

Ikä, kokemus tai taitotaso eivät ole pääsyvaatimuksia tähän valmennukseen!

 

Tärkeimmät hyödyt

 • Saat ymmärryksen myyjän tunnetaidoista ja niiden merkityksestä uramenestykseen.

 • Saat uusia keinoja ylläpitää ja hallita myyntimenestykseen vaadittavaa Motivaatio- ja Tavoitetasoa.

 • Saat oman palauteraporttisi Myyntiesteet™ -arvioinnin tuloksista, ja henkilökohtaisen coaching-keskustelun sertifioidun valmentajan kanssa.

 • Opit 16 tutkittua Myyntiestettä™, jotka syövät asiantuntijoiden motivaatio- ja myyntienergiaa.

 • Opit erilaisia tekniikoita, joilla raivaat tehokkaasti näitä myyntiin liittyviä epämukavuuden tunteita ja näin laajennat omaa myynnillistä mukavuusaluetta.

 • Saat oman työkirjan sekä konkreettisia ohjeita, joiden avulla nostat myyntituloksesi seuraavalle tasolle.

Tämä valmennus voi olla käänteentekevä urallesi ja elämällesi.

 

Ajankohdat ja ilmoittautumiset sivun oikeassa reunassa olevan ilmoittaudu painikkeen kautta

 

 

 

IMG_4909_2022_bw

Keitä me olemme

 

 Adeptus  on tunneälykkään myynnin edistäjä Suomessa, ja tunnettu erityisesti vaikuttavista ja mieleenpainuvista valmennuksistaan.

Edustamme kansainvälistä Myyntiesteet™-menetelmää (Sales Call Reluctance), joka on yli 40 vuoden jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön tulosta. Menetelmän kehittivät alun perin yhdysvaltalaiset käyttäytymistieteen psykologit George W. Dudley ja Shannon L. Goodson. Nykyään menetelmää hyödyntävät tuhannet myyjät +30 maassa.

 

 

adeptus_logo_black-5

 

IMG_8381_bw

 

Kysy lisää valmentajalta:

 

IMG_8262_bw

Mikko Parikka

Tunneäly myyntityössä valmentaja

+358 40 9022 556
 mikko.parikka@adeptus.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!