<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

ASIAKKUUKSIEN JOHTAMINEN

Opi kasvattamaan kaikkein tuottavimpia asiakkuuksianne systemaattisesti ja kannattavasti

Strategisten asiakkuuksien johtaminen

Selkeydellä ja yksinkertaisuudella tuloksia - asiakkuuksien johtaminen

 

Gazing Systemsin Strategisten asiakkuuksien johtaminen™ -valmennus tarjoaa erittäin käytännönläheisen lähestymistavan asiaan. Se poistaa monimutkaiset ja hankalat järjestelmät, lomakkeiden täytöt ja korvaa ne selkeydellä ja yksinkertaisuudella.

Yhdellä sivulla, Mindset SAM™ -kartta näyttää tarkasti asiakashallinnan tilanteen. Se kertoo miten aikaa ja energiaa eri asioihin asiakassuhteiden kehittämisessä investoidaan - usein monilla tasoilla organisaation sisällä. Nämä asiat johtavat keskittymiseen ja tehokkaaseen myynnin strategiaan, perustuen syvälliseen ymmärrykseen yksittäisen asiakkaan tarpeista. Asiakastilanteiden sysälliseen ymmärtämiseen käytetään käytännöläheisiä työkaluja, jotka on mahdollista integroida omiin CRM-järjestelmiin. Parasta kaikessa on, että innovatiivinen "tosiasioihin pohjautuva" lähestymistapa tuottaa välittömiä tuloksia: valmennuksen jälkeen myyntitiimit ovat analysoineet avainasiakassuhteensa ja listanneet potentiaaliset myyntimahdollisuudet.

Asiakkuuksien johtaminen
 

Valmennuksen hyödyt

 

Opit hallitsemaan laajoja asiakkuuksia tehokkaasti

Osaat kohdistaa oman energian asiakkuuksien johtamisessa oikeisiin asioihin

Kasvat asiakkuuksissa asiakkaan strategiseksi kumppaniksi

Parannat tuloksentekokykyäsi osaamisesi karttuessa

IMG_5003_2-1
 

 

Kysy lisää:

 

Mikko Parikka 300x300

Mikko Parikka

Toimitusjohtaja
+358 40 902 2556
mikko.parikka@adeptus.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!