<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 

Autamme sinua
menestymään.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat:

  • Parantaa myyjiesi aktiivisuutta myyntityössä
  • Kehittää myyjiesi tietoja & taitoja
  • Kehittyä johtamisessa tai johtajuudessa
  • Kehittää uusasiakashankintaasi nykyaikaisin menetelmin

Tutustu henkilöstöön >>

Adeptuksen ammattilaiset

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@adeptus.fi.


 

mikko-profile.jpg
Tutustu

mikko-casual

Mikko Parikka

"Myyntityön Elastinen"


Tunneäly myyntityössä -valmentajana haluan olla mukana tekemässä Suomesta myynnillisempää kansakuntaa! Yhteiskuntaa, jossa myyjien työn arvostus ja merkitys on tunnustettua.

Jo nuoresta asti Yrittäjyys on ollut toimintaani ohjaava ajattelumalli. Uskon vahvasti yhdessä tekemiseen ja yrittämiseen! Haluan olla osa tiimiä ja joukkuetta, jossa on hyvä Boogie!

Poikani 12 v. oli mukana valmennuksessa kuunteluoppilaana ja kun illalla menimme kahdestaan pizzalle Tahkovuorella, niin Mikael sanoi siinä kaiken jutustelun lomassa: “Iskä, minusta oli kiva katsoa, kun sinä valmensit ja olit kuitenkin ihan samanlainen kuin kotona”. Tuo kosketti. Onko tuossa se meidän juttu? Rohkeus olla aito on arvoissani yksi tärkeimpiä elementtejä. Haluan myös, että omat tiimiläiseni kokevat voivansa olla juuri sitä mitä ovat. Tätä samaa arvoa vien mukanani myös valmennuksiin ja haluan aidosti auttaa asiakkaitani.

Valmentajana en lähtökohtaisesti ikinä ajattele, että joku henkilö tahallaan alisuorittaa tai haluaisi epäonnistua työssään. Ajattelen aina, että mikäli asiat eivät jonkun henkilön kohdalla mene niin kuin oli ajateltu, niin mistä se johtuu? Miksi tuo osaava ihminen ei käytä koko potentiaaliaan hyväkseen? Useimmiten aina löydämme yhdessä tekemisen, ajattelun ja tunteiden takana olevat juurisyyt. On niin monta kertaa tullut todistetuksi, että Positiivinen ajattelumalli  johtaa parhaisiin tuloksiin.

Tunneäly-valmentajista minulle vaikuttavin on ollut hevoseni. Hevosen aistit ja vaistot ovat äärettömän herkät ihmisiin nähden. Eleet ja ilmeet merkitsevät paljon. Hevosen vaikutus vahva. Se on jotakin, mitä ei voi sanoin kuvata - se yhteys on koettava itse.

Uskon vahvasti Tunneälyn voimaan tässä digitalisoituvassa ja monimutkaistuvassa maailmassa!

Valmentaja

CEO, Adeptus Parners Oy

Mikko Parikka
040 902 2556

Link.png Tweet.png

pekka-profile.jpg
Tutustu

pekka-casual

Pekka Sinervo

"Moottoripyöräilevä yritysvalmentaja"


Usean vuosikymmenen aikana myyntityössä mukana. Tänään innokkaana kuin pikkupoika tekemässä myynnin ja markkinoinnin kulttuurifuusiota myyjien ja myynnin esimiesten valmennusten parissa. Työnkuvaan kuuluu myös uusien valmentajien kouluttaminen ja oman palvelukokonaisuuden ylläpito ja kehittäminen.

 

Oma myynnillinen ura alkoi hahmottumaan jo varsin varhain, kun kauppaopiston markkinointiopettaja Markus Ihamäki sanoi minulle: “Pekka, keskity myymiseen, se on sun juttu” - ja sillä tiellä ollaan.

Tänään elän ehkä työhistoriani antoisinta aikaa, kun saan olla mukana rakentamassa uudenlaista myyntikulttuuria aitiopaikalta myyntivalmentajana. Tässä työssä tarvitaan tunneälyä, taitoa ja sitkeyttä, jotta muutokset saadaan aikaan. Valmentajana voin joskus olla tiukka ja samalla kuitenkin ymmärtäen, että kaikki me olemme erilaisia ja ymmärrämme asiat omalla tavallamme.

 

Työtäni ohjaavat hyvin pitkälle samat asiat, jotka ovat minulle tärkeitä yksityiselämässä eli pitkäjänteisyys, sitkeys ja peräänantamattomuus. Nämä hyveet olen oppinut vanhemmiltani, jotka opettivat tavoitteellisuuden ja työnteon merkityksen hyvin nuorena - työelämän aloitin jo 11-vuotiaana tiskaamalla astioita Helsingin Kauppatorilla.

 

“Akkuja” lataan kesäisin rakkaan harrastuksen moottoripyöräilyn parissa ja talvisin kuntoilen hiihtäen sekä mäessä että metsässä. Erityisesti moottoripyöräilyn kautta olen saanut runsaasti uusia ystäviä ja tämä harrastus täyttää osin vapaa-ajat myös talvella ystäviä tapaillen. Pyrin valitsemaan harrastukset pääsääntöisesti niin, että voin harrastaa niitä yhdessä vaimoni kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vaimoni on kesäisin “prätkämimminä” matkoilla mukana ja talvisin hyvää hiihtoseuraa mäessä ja laduilla. Talvisiin harrastuksiin liittyvät myös lapseni omine perheineen. Harrastuksiin kuuluvat myös hyvän ruuan tekeminen, kuntosali ja joskus myös golf, jos aikaa on.

Päävalmentaja

Pekka Sinervo
040 830 1756

Link.png Tweet.png

Henri-profile.jpg
Tutustu

henkka-casual

Henri Tikkanen

"Insinööri myyjän sydämellä"


Modernin monikanavaisen myynnin puolestapuhuja, jonka erityisosaamista on yhteensovittaa digitaalisen markkinoinnin, sosiaalisen median ja perinteisen puhelintyöskentelyn vahvuudet tuloksekkaalla uudella toimintatavalla.

Olen ylpeä sanoessani, että meillä Myyntivoimalla työskentelee parhaan asenteen omaavat, aidot ihmiset! Tämän vuoksi uskallamme toteuttaa ennakkoluulottomasti uudenlaisetkin toimeksiannot ja ravistella käsityksiä myynnin ja markkinoinnin tavoista.

Myyntityöhön ja yrittäjyyteen hurahtaneelta Henriltä löytyy takataskusta myös Diplomi-Insinöörin paperit Oulun Yliopistosta ja markkinoinnin opintoja Michigan Technological Universitystä Jenkeistä.

Harrastan vapaa-ajalla beachvolleyta, kuntosalilla käymistä, lenkkeilyä & hiihtoa ja lukemista!

Parasta työssäni on se, että saan myydä kahteen!

Valmentaja

CEO, Adeptus Myyntivoima Oy

Henri Tikkanen
050 432 5010

Link.png Tweet.png

Arttu-profile.jpg
Tutustu

Myyntihakkeri

Arttu Kotakorpi
050 465 9969

Link.png Tweet.png

JoukoR-profile.jpg

Valmentaja

Jouko Ruuttunen
0400 465 635

Link.png

Sani-profile.jpg

Valmentaja

Sani Leino
044 222 2288

Link.png Tweet.png

pauliina-airaksinen-aminoff.png

Valmentaja

Pauliina Airaksinen-Aminoff
050 357 3549

Link.png Tweet.png