<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 

Autamme sinua
menestymään.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat:

  • Parantaa myyjiesi aktiivisuutta myyntityössä
  • Kehittää myyjiesi tietoja & taitoja
  • Kehittyä johtamisessa tai johtajuudessa
  • Kehittää uusasiakashankintaasi nykyaikaisin menetelmin

Tutustu henkilöstöön >>

Yhteystiedot

sijainti  Lautatarhankatu 10, 00580 Helsinki (Uma Workspace)

meili  Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@adeptus.fi

 

Verkkolaskutustiedot:

OVT-tunnus: 003717192598
Välittäjä/operaattori: Maventa (003721291126) / DABAFIHH

 


 

Adeptus Partners Oy

Mikko-Parikka
Tutustu

mikko-casual

Mikko Parikka

"Myyntityön Elastinen"


Tunneäly myyntityössä -valmentajana haluan olla mukana tekemässä Suomesta myynnillisempää kansakuntaa! Yhteiskuntaa, jossa myyjien työn arvostus ja merkitys on tunnustettua.

Jo nuoresta asti Yrittäjyys on ollut toimintaani ohjaava ajattelumalli. Uskon vahvasti yhdessä tekemiseen ja yrittämiseen! Haluan olla osa tiimiä ja joukkuetta, jossa on hyvä Boogie!

Poikani 12 v. oli mukana valmennuksessa kuunteluoppilaana ja kun illalla menimme kahdestaan pizzalle Tahkovuorella, niin Mikael sanoi siinä kaiken jutustelun lomassa: “Iskä, minusta oli kiva katsoa, kun sinä valmensit ja olit kuitenkin ihan samanlainen kuin kotona”. Tuo kosketti. Onko tuossa se meidän juttu? Rohkeus olla aito on arvoissani yksi tärkeimpiä elementtejä. Haluan myös, että omat tiimiläiseni kokevat voivansa olla juuri sitä mitä ovat. Tätä samaa arvoa vien mukanani myös valmennuksiin ja haluan aidosti auttaa asiakkaitani.

Valmentajana en lähtökohtaisesti ikinä ajattele, että joku henkilö tahallaan alisuorittaa tai haluaisi epäonnistua työssään. Ajattelen aina, että mikäli asiat eivät jonkun henkilön kohdalla mene niin kuin oli ajateltu, niin mistä se johtuu? Miksi tuo osaava ihminen ei käytä koko potentiaaliaan hyväkseen? Useimmiten aina löydämme yhdessä tekemisen, ajattelun ja tunteiden takana olevat juurisyyt. On niin monta kertaa tullut todistetuksi, että Positiivinen ajattelumalli  johtaa parhaisiin tuloksiin.

Tunneäly-valmentajista minulle vaikuttavin on ollut hevoseni. Hevosen aistit ja vaistot ovat äärettömän herkät ihmisiin nähden. Eleet ja ilmeet merkitsevät paljon. Hevosen vaikutus vahva. Se on jotakin, mitä ei voi sanoin kuvata - se yhteys on koettava itse.

Uskon vahvasti Tunneälyn voimaan tässä digitalisoituvassa ja monimutkaistuvassa maailmassa!

CEO, Valmentaja

Mikko Parikka
040 902 2556

Link.png Tweet.png

Pekka-Sinervo
Tutustu

pekka-casual

Pekka Sinervo

"Moottoripyöräilevä yritysvalmentaja"


Usean vuosikymmenen aikana myyntityössä mukana. Tänään innokkaana kuin pikkupoika tekemässä myynnin ja markkinoinnin kulttuurifuusiota myyjien ja myynnin esimiesten valmennusten parissa. Työnkuvaan kuuluu myös uusien valmentajien kouluttaminen ja oman palvelukokonaisuuden ylläpito ja kehittäminen.

 

Oma myynnillinen ura alkoi hahmottumaan jo varsin varhain, kun kauppaopiston markkinointiopettaja Markus Ihamäki sanoi minulle: “Pekka, keskity myymiseen, se on sun juttu” - ja sillä tiellä ollaan.

Tänään elän ehkä työhistoriani antoisinta aikaa, kun saan olla mukana rakentamassa uudenlaista myyntikulttuuria aitiopaikalta myyntivalmentajana. Tässä työssä tarvitaan tunneälyä, taitoa ja sitkeyttä, jotta muutokset saadaan aikaan. Valmentajana voin joskus olla tiukka ja samalla kuitenkin ymmärtäen, että kaikki me olemme erilaisia ja ymmärrämme asiat omalla tavallamme.

 

Työtäni ohjaavat hyvin pitkälle samat asiat, jotka ovat minulle tärkeitä yksityiselämässä eli pitkäjänteisyys, sitkeys ja peräänantamattomuus. Nämä hyveet olen oppinut vanhemmiltani, jotka opettivat tavoitteellisuuden ja työnteon merkityksen hyvin nuorena - työelämän aloitin jo 11-vuotiaana tiskaamalla astioita Helsingin Kauppatorilla.

 

“Akkuja” lataan kesäisin rakkaan harrastuksen moottoripyöräilyn parissa ja talvisin kuntoilen hiihtäen sekä mäessä että metsässä. Erityisesti moottoripyöräilyn kautta olen saanut runsaasti uusia ystäviä ja tämä harrastus täyttää osin vapaa-ajat myös talvella ystäviä tapaillen. Pyrin valitsemaan harrastukset pääsääntöisesti niin, että voin harrastaa niitä yhdessä vaimoni kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vaimoni on kesäisin “prätkämimminä” matkoilla mukana ja talvisin hyvää hiihtoseuraa mäessä ja laduilla. Talvisiin harrastuksiin liittyvät myös lapseni omine perheineen. Harrastuksiin kuuluvat myös hyvän ruuan tekeminen, kuntosali ja joskus myös golf, jos aikaa on.

Päävalmentaja

Pekka Sinervo
040 830 1756

Link.png Tweet.png

Arttu-Kotakorpi
Tutustu

Myyntihakkeri

Arttu Kotakorpi
050 465 9969

Link.png Tweet.png

Toni-Hannukainen
Tutustu

Toni-Hannukainen

Toni Hannukainen

"Seikkailunhaluinen menestyksen rakentaja"

Intohimoinen valmentaja, “Koutsi”, jonka missiona on auttaa ihmisiä sekä yrityksiä löytämään omat vahvuutensa ja menestymään. Innostava ja motivoiva valmentaja, joka on luovan myynnin ja mielikuvien Picasso sekä erottuvien myyntipuheiden Bob Dylan.

Valmentajana en odota olevani valmennuksen suurin tähti ja keskipiste, vaan tavoitteenani on saada jokainen valmennettavani tuntemaan itsensä valmennuspäivän tärkeimmäksi henkilöksi. Minulta on usein kysytty, mikä on menestyksen resepti? Uskon, että jokaisella ihmisellä sekä yrityksellä on mahdollisuus menestyä ja reseptejä on yhtä paljon kuin kokkeja. Meillä kaikilla on oma uniikki reseptimme ja haluan olla vahvasti mukana auttamassa jokaista valmennukseeni osallistuvaa ihmistä tai yritystä sen löytämisessä tai luomisessa.

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella myynnistä, myynninjohtamisesta ja rakentamisesta olen päässyt tilanteeseen, jossa saan olla mukana auttamassa yrityksiä myynnin ja menestyksen rakentamisessa. Ennen kaikkea saan tehdä työkseni sitä mitä rakastan ja millä tunnen olevan suuri merkitys niin itselleni kuin hyvin monelle valmennettavalleni.

Yrittäjän poikana, pienessä maalaiskunnassa varttuneena, olen saanut vahvat arvot elämääni ja työntekoon. Lapsesta asti minulle on tehty selväksi, että mitään en voi saavuttaa, jos en ole valmis tekemään sen eteen töitä ja tarvittaessa työntämään käsiäni paskaan. Jos en löydä sopivaa laitetta, menetelmää tai ratkaisua ongelmaan niin minun on rakennettava tai luotava sellainen itse. Työntekoa tulee arvostaa ja mikään työ ei ole sellainen ettei sitä voisi tehdä, jos mitään muuta ei ole tarjolla. Tärkein ja suurin rooli elämässäni on kuitenkin aviomiehenä, perheen isänä ja pienen prinsessan pappana sekä kahden rottweiler tytön ja yhden cane corso pojan laumanjohtajana. Olen mies, jonka arvomaailmassa perhe ja ystävät ovat aina etusijalla. Olen visionääri, jolla parhaat ideat ja ajatukset syntyvät kesämökillä, rantasaunan lauteilla, Keitele-järven kauneutta ihaillen.

Olen motoristi, jolla on tutkimusmatkailijan luonne ja seikkailijan sydän. Motoristi, joka rakastaa ajamista pienillä ja haastavilla vuoristoteillä, koskemattoman luonnon keskellä ympäri maailmaa.

Valmentaja

Toni Hannukainen
040 737 3127

toni-hannukainen

Pauliina-Airaksinen-Aminoff
Tutustu

 

pauliina-airaksinen-aminoff

Pauliina Airaksinen-Aminoff

"Intohimoinen johtamis- ja media-alan osaaja"

Olen itsensä johtamisen valmentaja ja ainutlaatuisuuden asiantuntija. Omaan lähes 30 vuoden kokemuksen mediamaailmasta ja johtamisesta erilaisissa organisaatioissa: Tieni on kulkenut sanomalehtien toimituksesta TV-Nelosen perustamiseen sekä Maikkarin interaktiivisten ohjelmien tuottamiseen.

Myös yrittäjyys on lähellä sydäntäni: Perustin ensimmäisen oman yritykseni 2003. Myimme sen 2009 A-lehdille.

Valmennan ja koulutan tällä hetkellä yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, toiseen asteen oppilaitoksissa, yrityksissä ja yhdistyksissä niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksin.

Intohimonani olevan valmentamisen aiheina ovat johtaminen, brändäys, markkinointi sekä viestintä.

Teen paraikaa myös väitöskirjaa liittyen johtamiseen. Perämoottorinani toimii kuusihenkinen perheemme Helsingissä.

Olen intohimoinen telemark-hiihdon harrastaja, urheilen ja yritän osua tennispalloon. Luen ja kirjoitan sekä ahmin elokuvia.

Valmentaja

Pauliina Airaksinen-Aminoff
050 357 3549

Link.png Tweet.png

 

JoukoR-profile

Valmentaja

Jouko Ruuttunen
0400 465 635

Link.png

Adeptus Myyntivoima Oy

Henri-Tikkanen
Tutustu

henkka-casual

Henri Tikkanen

"Insinööri myyjän sydämellä"


Modernin monikanavaisen myynnin puolestapuhuja, jonka erityisosaamista on yhteensovittaa digitaalisen markkinoinnin, sosiaalisen median ja perinteisen puhelintyöskentelyn vahvuudet tuloksekkaalla uudella toimintatavalla.

Olen ylpeä sanoessani, että meillä Myyntivoimalla työskentelee parhaan asenteen omaavat, aidot ihmiset! Tämän vuoksi uskallamme toteuttaa ennakkoluulottomasti uudenlaisetkin toimeksiannot ja ravistella käsityksiä myynnin ja markkinoinnin tavoista.

Myyntityöhön ja yrittäjyyteen hurahtaneelta Henriltä löytyy takataskusta myös Diplomi-Insinöörin paperit Oulun Yliopistosta ja markkinoinnin opintoja Michigan Technological Universitystä Jenkeistä.

Harrastan vapaa-ajalla beachvolleyta, kuntosalilla käymistä, lenkkeilyä & hiihtoa ja lukemista!

Parasta työssäni on se, että saan myydä kahteen kertaan (ensin myydä toimeksiannon ja sitten toteuttaa sen)! 

CEO

Henri Tikkanen
050 432 5010

Link.png Tweet.png

Emilia-Lamminaho

Team Leader

Emilia Lamminaho

Santeri-Ali-Melkkila

Smartbound Specialist

Santeri Ali-Melkkilä

Marita-Vanhanen

Sales Specialist

Marita Vanhanen

Fabian-Sivonen

Sales Specialist

Fabian Sivonen

Marko-Paunasalo

Sales Specialist

Marko Paunasalo

Ari-Sammalisto

Sales Specialist

Ari Sammalisto

Toni-Nurmesniemi

Sales Specialist

Toni Nurmesniemi

Kari-Miinalainen

Sales Specialist

Kari Miinalainen

Jorma-Tukiainen

Sales Specialist

Jorma Tukiainen

Jussi-Kuivamäki

Sales Specialist

Jussi Kuivamäki