<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

GenosAkatemia

 

"Käänteentekevää liiketoiminnalle. Mullistavaa ihmisille."

Genos akatemia on palvelu, jonka Adeptus Genoksen virallisena jakelijana Suomessa tarjoaa sertifioiduille Genos Tunneälyvalmentajille.

Kyseessä on etävalmennuksena toteutettavaa valmentaja-valmennusta. Ohjelmassa on yksittäisiä webinaareja, joita voi katsella milloin itse haluaa, sekä valmentajavetoisia useasta istunnosta koostuvia valmennusohjelmia. Yhteistä kaikille näille valmennuksille on, että osallistuminen antaa oikeuden myydä ja käyttää tiettyä Genos arviointia tai valmennus-ohjelmaa. Kaikki ohjelmat ovat Genoksen suunnittelemia.

 

On-demand webinaarit:

Webinaarit ovat maksuttomia, mutta vaativat rekisteröitymistä.

 • Tunneäly henkilövalinnoissa - tässä 45 min webinaarissa esitellään Genoksen tarjoama ratkaisu tunneälyn huomioimiseksi henkilövalinnoissa.
 • Tunneilmapiirin mittaus ECI - tässä 35 min webinaarissa esitellään Genoksen kehittämä tunneilmapiirin kartoitustyökalu.

Valmennusohjelmat:

Näihin ohjelmiin osallistuminen edellyttää 60 Genos arviointissykäyksen tilaamista Adeptukselta. Sykäykset ovat valmennuksen jälkeen vapaasti valmentajan käytettävissä.

 • Johda Tunneälyllä (Lead with EI) - ohjelma koostuu neljästä 45 min webinaarista. 
  • Tunneälyyn ja sosiaaliseen neurotieteeseen perustuva, johtamisen valmennusohjelma, jossa kehitetään tärkeitä johtamistaitoja 2020-luvulta pitkälle tulevaisuuteen. Ohjelma on suunniteltu auttamaan esimiehiä parantamaan sitä, kuinka hyvin he osoittavat tunneälykästä johtamis-käyttäytymistä ja parantamaan samalla yhteydenpitoa, kommunikointia ja vaikutusta muihin.
  • Seuraava valmentaja-valmennus alkaa 4.4.2022 klo 9
 • Tunneälyä käytännössä (Applied EI) - ohjelma koostuu neljästä 45 min webinaarista. 
  • Tunneälyyn ja sosiaaliseen neurotieteeseen perustuva valmennusohjelma, jossa kehitetään kaikkein kriittisimpänä pidettäviä työelämätaitoja 2020-luvulta pitkälle tulevaisuuteen.  Ohjelma on suunniteltu antamaan käytännön keinoja, joista on suurta hyötyä sekä työelämässä, että sen ulkopuolella. 
  • Seuraava -valmentaja-valmennus alkaa 10.1.2022 klo 9
 • Hyvinvointia Tunneälyllä (Wellbeing) - ohjelma koostuu kolmesta 45 min webinaarista. 
  • Tämän valmennuksen tavoitteena on valjastaa Tunneäly työskentelemään oman hyvinvoinnin puolesta ja se sopii kaikille, jotka haluavat saada käytännön vinkkejä ja konkreettisia keinoja oman hyvinvointinsa ylläpitämiseen ja kehittämiseen.  Ohjelmassa käsitellään hyvinvointistrategioita neljällä alueella: henkiset, fyysiset, sosiaaliset ja ympäristöön liittyvät.
  • Seuraava valmentaja-valmennus alkaa 7.12.2021 klo 9

ILMOITTAUDU GENOS AKATEMIA VALMENNUKSEEN 🠆

 

Valmennusten toteutusten ajankohdat löytyvät ilmoittautumislomakkeelta ja valmennuskalenteristamme.

 

Katso myös:

 

hr koulutus - työhyvinvointi koulutus

CTA-tunnealy-valmennus

 

 

Yhteydenottopyyntö

 

Kysy lisää: 

Christian-Oller

Christian Öller

Genos Master Trainer
+358 50 381 8000
christian.oller@adeptus.fi

 

Mikko Parikka

CEO, valmentaja
+358 40 902 2556
mikko.parikka@adeptus.fi