<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

Genos Akatemia

Valmennusta sertifioiduille Genos Tunneäly-valmentajille.

Olit sitten valmentaja, konsultti, opetuksen ja organisaatiokehityksen ammattilainen, HR asiantuntija tai työpsykologi - Genos Tunneäly-valmentajan sertifiointiohjelma parantaa dramaattisesti osaamistasi tekemällä sinusta asiantuntijan tunneälyn soveltamisessa työpaikalla!

Genos Akatemia
 

Näkemystä valmentajille

Genos akatemia on palvelu, jonka Adeptus Genoksen virallisena jakelijana Suomessa tarjoaa sertifioiduille Genos Tunneälyvalmentajille.

Kyseessä on etävalmennuksena toteutettavaa valmentaja-valmennusta. Ohjelmassa on yksittäisiä webinaareja, joita voi katsella milloin itse haluaa, sekä valmentajavetoisia useasta istunnosta koostuvia valmennusohjelmia. Yhteistä kaikille näille valmennuksille on, että osallistuminen antaa oikeuden myydä ja käyttää tiettyä Genos arviointia tai valmennus-ohjelmaa. Kaikki ohjelmat ovat Genoksen suunnittelemia.

Adeptus edustaa Suomessa kansainvälistä Genos-yhteisöä, jonka Ben Palmer perusti 2002 yhteistyössä Swinburne yliopiston kanssa, tuomaan markkinoille ensimmäisen aidosti työelämään soveltuvan tunneälymallin. Nykyään Adeptus ja Genos auttavat ammattilaisia soveltamaan näitä työelämän keskeisiä tunneälytaitoja.

Lue lisää Tunneäly-valmentajana toimimisesta


ILMOITTAUDU GENOS SERTIFIOINTI VALMENNUKSEEN 🠆

 

Jatkokoulutusta valmentajille

On-demand webinaarit

Webinaarit ovat maksuttomia, mutta vaativat rekisteröitymistä.

 • Tunneäly henkilövalinnoissa - tässä 45 min webinaarissa esitellään Genoksen tarjoama ratkaisu tunneälyn huomioimiseksi henkilövalinnoissa.
 • Tunneilmapiirin mittaus ECI - tässä 35 min webinaarissa esitellään Genoksen kehittämä tunneilmapiirin kartoitustyökalu.
On-demand webinaarit

VALMENNUSOHJELMAT

Näihin ohjelmiin osallistuminen edellyttää 60 Genos arviointissykäyksen tilaamista Adeptukselta. Sykäykset ovat valmennuksen jälkeen vapaasti valmentajan käytettävissä. Valmentaja-valmennuksen yhteydessä valmentaja saa käyttöönsä valmiin paketin, johon kuuluu valmennuksen suomenkieliset esitykset, valmentajan opas sekä kaikki muu valmennuksessa tarvittava tukimateriaali.

Johda Tunneälyllä (Lead with EI)

 • Tunneälyyn ja sosiaaliseen neurotieteeseen perustuva, johtamisen valmennusohjelma, jossa kehitetään tärkeitä johtamistaitoja 2020-luvulta pitkälle tulevaisuuteen. Ohjelma on suunniteltu auttamaan esimiehiä parantamaan sitä, kuinka hyvin he osoittavat tunneälykästä johtamis-käyttäytymistä ja parantamaan samalla yhteydenpitoa, kommunikointia ja vaikutusta muihin.
 • Valmentaja valmennus koostuu neljästä 60 min webinaarista
Johda tunneälyllä

Tunneälyä käytännössä (Applied EI)

 • Tunneälyyn ja sosiaaliseen neurotieteeseen perustuva valmennusohjelma, jossa kehitetään kaikkein kriittisimpänä pidettäviä työelämätaitoja 2020-luvulta pitkälle tulevaisuuteen.  Ohjelma on suunniteltu antamaan käytännön keinoja, joista on suurta hyötyä sekä työelämässä, että sen ulkopuolella.
 • Valmentaja-valmennus koostuu neljästä 60 min webinaarista
Tunneälyä käytännössä

Hyvinvointia Tunneälyllä (Wellbeing) 

 • Tämän valmennuksen tavoitteena on valjastaa Tunneäly työskentelemään oman hyvinvoinnin puolesta ja se sopii kaikille, jotka haluavat saada käytännön vinkkejä ja konkreettisia keinoja oman hyvinvointinsa ylläpitämiseen ja kehittämiseen.  Ohjelmassa käsitellään hyvinvointistrategioita neljällä alueella: henkiset, fyysiset, sosiaaliset ja ympäristöön liittyvät.
 • Valmentaja-valmennus koostuu kolmesta 60 min webinaarista
 •  
Hyvinvointia tunneälyllä

Lähijohtaja valmentajana (Leader as Coach)

 • Yritysmaailmassa tapahtuu asioita yhä nopeammin. Tämä vauhti asettaa haasteita kaikille johtajille. Tulosten saavuttaminen, ajan tasalla pysyminen ja valmiuksien kehittäminen on sekä yhä haastavampaa että yhä tärkeämpää. Nyt enemmän kuin koskaan esihenkilöiden on annettava palautetta, opastettava ja ohjattava ihmisiä tulosten saavuttamiseksi, suorituskyvyn hallitsemiseksi ja kehittämiseksi sekä tiimin jäsenten osallistamiseksi. Kaikki nämä johtamistoimet tapahtuvat valmennuskeskusteluissa. Monet esihenkilöt kamppailevat näiden keskustelujen kanssa tai ymmärtävät väärin valmennuksen roolin johtamisvälineenä.
 • Valmentaja-valmennus koostuu neljästä 60 min webinaarista
LaC
Onpa hyvä kun on näitä valmiita valmennuskokonaisuuksia. Se helpottaa omaa työtä valtavasti kun ei tarvitse käyttää aikaa konseptien rakentamiseen.
Mari800px_MV
Mari Ravattinen
Mielen Melodiat
Oikein paljon kiitoksia Christian! Ehdottoman oikea valinta oli lähteä kouluttautumaan johdollasi!!
Sini_Piintilä
Sini Piintilä
Certified Busiess Coach
 

KIINNOSTUITKO?

OTA YHTEYTTÄ!

Henkilökuvat adeptus 300x300 (1)

Christian Öller

Genos EI Master Trainer
+358 50 3818000
christian.oller@adeptus.fi

Ota yhteyttä