<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

TunneÄly
Summit

14.2.2024, Helsinki live / stream

 

Tunneäly ja Asiakaskokemus

Vuoden 2024 Tunneäly Summit liput ovat nyt myynnissä. Tapahtuma järjestetään Hilton Helsinki Strand hotellissa ystävänpäivänä 14.2.2024 kello 9.00-13.00 ja paikan päälle on myynnissä vain 200 lippua, joten jos haluat varmistaa, että olet niiden joukossa, jotka pääsevät aistimaan tunnelmaa livenä kannattaa toimia hyvissä ajoin. Puhuja kattaus tulee olemaan varsin vaikuttava. Tapahtuma tullaan esittämään myös live streamina.

Esiintyjät    Ohjelma     Liput 

Resurs 2@2x

 

Asiakaskokemus on tunnetta, joten sen johtaminen vaatii tunteiden vaikutuksen ymmärtämistä ja hahmottamista, eli tunneälyä.

 

Tunneäly Summit tapahtuma

 

Suomen tunneälyn pioneeri, Adeptus järjestää Tunneäly Summitin nyt jo kuudetta kertaa. Adeptus on suomalainen myynnin valmennusyritys, joka on tähdentänyt tunnetaitojen merkitystä liike-elämässä jo vuodesta 2001.

Tunneäly Summit 2023

 

Tunneäly Summit 2024 kantavana teemana on Tunneäly & Asiakaskokemus.

Tunneäly Summit on kasvanut liike-elämän tapahtumaksi, jonne edelläkävijä yritykset kokoontuvat starttaamaan uuden vuoden. Mukana mm. LähiTapiola, E.Ahlström, Howden, Elo, Mediateko, Lyreco ja monta muuta.

Tunneäly Summit koostuu eri alojen parhaiden asiantuntijoiden inspiroivista puheenvuoroista sekä liike-elämän asiantuntijaraadin paneelikeskustelusta.

Luvassa tuttuun tapaan myös yllätysvieras!

 

Kenelle?

 

Tapahtuman keskiössä ovat asiantuntija puheenvuorojen lisäksi liike-elämän edustajat eri yrityksissä. Tapahtuma soveltuu erittäin hyvin mm.

Kenelle?

 

Liiketoiminnasta vastaaville

HR-johdolle

Myynnin johdolle

Tunneälyvalmennuksesta kiinnostuneille

Yhteistyökumppaneitamme

Näkyvyyskumppani

 

Mediateko_valkea_rgb

Luova kumppani
 
lmsomeco_black

Videotuotanto

 

Stremia_logo

 

Mekin olemme mukana

 

e_ahlström_white

 

 
 
 
Howden_Corporate_Logo_White_RGB

 

 

Lyreco-Logo_white

 

Lahitapiola_logo_CMYK_valkoinen

 

elo_logo_rgb_valkea_72ppi

 

Line Carrier_white

 

Esiintyjiä

Salla Seppä

Salla Seppä, Nordic Business Forum CXO.

Salla on intohimoinen asiakaskokemuksen ammattilainen ja hyvän johtajuuden puolestapuhuja. Nordic Business Forumin palkittuna asiakaskokemusjohtajana hän tietää, miten rakennetaan asiakaskokemusta, joka jättää lähtemättömän jäljen niin asiakkaisiin kuin tiimiinkin. Salla on myös yksi keväällä 2021 ilmestyvän “Menestys syntyy asiakaskokemuksesta - B2B-johtajan opas”-kirjan kirjoittajista. Hänellä on pitkä tausta brändi- ja markkinointirooleissa Nokiassa ja Microsoftissa.

Salla_Seppä_gold2

Susa Nikula

Susa Nikula

Chief People & Culture Officer, LähiTapiola

Susa Nikula on valovoimainen inhimillisen johtamisen puolesta puhuja. Puheenvuorossaan Susa ottaa kantaa mm. henkilöstökokemuksen merkitykseen asiakaskokemuksen kivijalkana.  

Susa_Nikula_gold

Perttu Pölönen

Perttu Pölönen toimii tapahtuman puheenjohtajana

Perttu on keksijä, yrittäjä ja säveltäjä. Hän on voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun (EUSYS) ja valmistunut Singularity University -tulevaisuusyliopistosta, joka sijaitsee NASAn tutkimuskeskuksessa Kaliforniassa. Mediassa häntä on kutsuttu superälyköksi ja pelottomaksi keksijäksi.
Perttu on kävelevä esimerkki poikkitieteellisyydestä ja -taiteellisuudesta. Perttu Pölönen on akateemisesti koulutettu säveltäjä Sibelius-Akatemiasta, mutta on opiskellut myös eksponentiaalisia teknologioita Piilaaksossa. Hän on työskennellyt disruptioanalyytikkona muutosjohtamiseen erikoistuneelle konsulttiyritykselle ja perustanut NASAlla ollessaan hyväntekeväisyysjärjestön 360ed, joka kehittää opettajankoulutusta Myanmarissa virtuaalitodellisuus-teknologiaa käyttäen.

Perttu Pölönen 10 (kuvaaja Eero Kokko)-1

Samppa Lajunen

Samppa Lajunen on Samla Capital Oy:n perustaja, pääomistaja ja hallituksen jäsen.

Sampalla on pitkä kokemus työn tekemisestä korkealle asetettujen tavoitteiden ylittämiseksi. Harrastuksena alkaneella yhdistetyn urheilu-uralla tämä näkyi 13 arvokilpailumitalin voittamisena, joista tunnetuimmat ovat kolme Olympiakultamitalia Salt Lake Cityn Olympialaisista vuonna 2002. Samppa lopetti huippu-urheilu-uransa jo 24-vuotiaana, jonka jälkeen hän valmistui vuonna 2007 kauppatieteen maisteriksi Jyväskylän yliopistosta, aineina rahoitus, laskentatoimi ja johtaminen. Opiskelujen jälkeen Samppa on työskennellyt rahoitusalalla OP-Pohjola-ryhmässä, yrityskehitysyhtiö Kuiskaaja Oy:ssä ja Kiinteistösijoittamiseen keskittyneessä perheyhtiö Jarmo Lajunen Oy:ssä. Aktiivista sijoitustoimintaa Samppa on tehnyt vuodesta 1997 lähtien. Vuonna 2010 perustetun urheilumarkkinointiyhtiön hän nosti viidessä vuodessa yhdeksi toimialan menestyneimmistä yrityksistä Suomessa. Riippumatta työn teon kohteesta Sampan toimintaa on ohjannut aina sama ideologia: ”Huipputulos syntyy töitä tekemällä”.

Samppa_Lajunen_gold

Mikko Parikka

Mikko Parikka on Adeptuksen toimitusjohtaja ja Tunneälyvalmentaja. Tunneäly -valmentajana Mikon intohimona on pureutua valmennettavien tunne- ja asenneperäisiin oikosulkuihin sekä ravistella ihmisten ajattelua ‘täytyy’-asennosta ‘haluan’-ajatteluksi. Tämä asennemuutos on vaikuttavien ja onnistuneiden valmennusten ytimessä. Tunneälyn kautta johtavat johtajat saavat asiat läpi ja ihmiset sitoutumaan tavoitteisiin tehokkaammin. Tunnetaitavuuteen panostus näkyy hyvinvointina ja euroina. Adeptus haluaakin tunneälyvalmennusten avulla kehittää suomalaisen liike-elämän tuloksellisuutta sekä ihmisten hyvinvointia. 

Mikko_Parikka_gold

Pavel Maksimenko

Pavel Maksimenko Johtaja, Työeläkeyhtiö Elo

Pavel on rakentanut useita voittavan kulttuurin tiimejä ja organisaatioita Suomen johtavissa vakuutusyhtiöissä jo yli 10 vuoden ajan. Hänen johtamat tiimit ja organisaatiot ovat nauttineet menestyksestä ja poikkeuksellisista huipputuloksista.

Asiakaskokemus on myynti- ja asiakaspalvelu organisaatioiden tärkeimpiä elementtejä ja sen kehittäminen on ollut keskeisessä roolissa kaikkien menestyneiden tiimien rakentamisessa. 
Yli 10 vuoden kokemus muutoksen johtamisesta on myös johdattanut tunneälyn ja tunnetaitojen merkityksestä työelämässä puolestapuhujaksi.  

Pavel_Maksimenko_gold

Marianna Ahola

Marianna Ahola, Työeläkeyhtiö Elo, Johtaja, Asiakaskokemus ja Markkinointi. 


Marianna on toiminut markkinoinnin, asiakaskokemuksen ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen parissa finanssialalla yli 10 vuoden ajan. Mariannan intohimot ovat asiakaskokemuksen johtamisessa ja brändien kehittämisessä sekä näiden kahden sujuvan yhteiselon löytämisessä. Tällä hetkellä hän johtaa Elossa Asiakaskokemus ja Markkinointi -yksikköä.

Marianna_Ahola_goldv4

Panelistit

Niko Tarjasalo

Niko Tarjasalo, toimitusjohtaja yli 20 vuoden kokemuksella IT:n, telekommunikaation ja asiakaspalvelun alalta. Tarjasalo johtaa SFG Yhtiöitä, ketterää ja nopeasti kasvavaa kotimaista konsernia, joka tarjoaa monipuolisia asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen palveluita yrityksille. Niko Tarjasalon ydinosaamista on ensiluokkaisen asiakaskokemuksen mahdollistaminen teknologian avustuksella, unohtamatta inhimillistä vuorovaikutusta yritysten ja asiakkaiden välillä.

Niko_Tarjasalo_gold

Teija Sääksmäki

Teija Sääksmäki on tunnelmataikuri E.Ahlström Oy:n myyntijohtaja ja yrittäjä.

110- vuotias E.Ahlström on Suomen johtava ravintola-alan ammattilaisia palveleva maahantuoja ja tukkukauppa, suunnittelutalo, sekä konseptien rakentaja. Teijan vahvuus on uudistaa ja tunnistaa liiketoiminta mahdollisuuksia tunneälykkäällä tavalla. Johtamisessa hän uskoo ihmisten välisiin positiivisiin kohtaamisiin ja tarinan kerronnan voimaan. Tunne on tärkeä, sillä se välittyy aina. Teijan johtamisfilosofiasta voit lukea lisää Alman julkaisemasta ”Uskallus ja tarinat bisneksessä” kirjasta.

Teija_Sääksmäki_gold

TBA

Ilmoitetaan kohta

temp-image-high-five

Lippuvaihtoehdot

Yrityskumppani-lippu

2950€+alv

10 live-lippua tapahtumaan

Live stream oikeudet koko henkilöstölle

Täydet tallenne oikeudet tapahtumasta

Kahvit ja tarjoilut tapahtumassa

Markkinointimateriaalit sisäiseen markkinointiin ja tiedottamiseen

PK Yrityslippu

1950€+alv

5 live-lippua tapahtumaan

Live stream oikeudet koko henkilöstölle

Tallenneoikeudet tapahtumasta

Kahvit ja tarjoilut tapahtumassa

Markkinointimateriaalit sisäiseen markkinointiin ja tiedottamiseen

Online yrityslippu

950€+alv

Live stream oikeudet koko henkilöstölle

Tallenneoikeudet tapahtumasta

Markkinointimateriaalit sisäiseen markkinointiin ja tiedottamiseen

Live Henkilölippu

195€+alv

Lippu live-tapahtumaan

Kahvit ja tarjoilut tapahtumassa

Ei sisällä tallennetta (tilattava erikseen)

Online Henkilölippu

45€+alv

Lippu online tapahtumaan

Ei sisällä tallennetta (tilattava erikseen)

Oikeudet tallenteisiin

15€+alv

Tallenneoikeudet tapahtumasta tilaisuuden jälkeen

Ohjelma

Calendar 14.2.2024

8:00
OVET AUKEAVAT

Live tapahtuman ovet aukeavat ja tarjolla on aamukahvit ja pientä aamupalaa. 

8:30
Lähetys alkaa

Suora online lähetys alkaa. Luvassa mielenkiintoisia haastatteluja liike-elämän edustajista eri yrityksistä ja toimialoilta.

8:45
Yllätysvieras

Tapahtumaan kuuluu, että aamun avaa yllätysvieras. Ensimmäinen yllätysvieras oli nuori maailmallakin mainetta niittänyt futuristi Perttu Pölönen. Vuonna 2020 yllätysvieraana oli Suomen koripallomaajoukkueen kantava jäsen, Salon Vilppaan kivijalka ja omaa yritystä Sportspot Oy:tä pyörittävä Juho Nenonen. 2021 yllätysvieras oli Mikael Parikka, joka toi esille nuorison ajatuksia tunneäly teemasta. Mikael on nuoresta iästään huolimatta jo luennoinut tunnetaitojen merkityksestä eri foorumeilla. Vuonna 2022 yllätysvieraana oli Pekka Hyysalo, joka oli sitten yksi vuoden 2023 tapahtuman pääpuhujista. Vuoden 2023 yllätyvieras oli Samppa Lajunen, joka on yksi tämän vuoden esiintyjistä.

9:00
virallinen avaus

Mikko Parikka, tilaisuuden puheenjohtajana toimiva Perttu Pölönen ja yllätysvieras avaavat tapahtuman kulkua sekä mm. miten Tunneäly ja  Asiakaskokemus liittyvät toisiinsa.

9:10
KEYNOTE

Samppa Lajunen, Samla Capital

Visiona paras hotellikokemus pohjoismaissa.
The Hotel Maria tarina siitä, miten visio rakentui todellisuudeksi ja Suomeen syntyi hotelli missä tarjolla on maailmanluokan asiakaskokemus.

9:45
KEYNOTE

Marianna Ahola, Director, Customer Experience and Marketing, Työeläkeyhtiö Elo
Pavel Maksimenko, Director, Työeläkeyhtiö Elo

10:15
Tauko

Live-yleisön verkostoitumistauko. Nautitaan tarjoiluista ja inspiroidutaan mahtavassa seurassa.  

Online-yleisölle suoralähetys tapahtumasta jatkuu taukoamatta. Tauon aikana tulee suoria haastatteluja mielenkiintoisista ihmisistä ja aiheista. Liikkuva kamera ei pysähdy!

10:45
Paneelikeskustelu

Liike-elämän asiatuntijaraati keskustelee Pertun johdolla Asiakaskokemuksen merkityksestä tämän päivän maailmassa. Panelistit ovat kokemusasiantuntijoita ja he tuovat esille omia näkemyksiä sekä aitoja työelämän kokemuksia edustamistaan yrityksistä.

11:40
KEYNOTE

Puheenvuoro

12:15
KEYNOTE

Puheenvuoro

12:50
Päätöskeskustelu

Päivän yhteenveto Perttu Pölönen ja Mikko Parikka.

13:00
Lopetus

Tilaisuus päättyy.

Vuoden 2023 tapahtumasta sanottua

"Seurailen tässä Adeptus Tunneälysummit -tapahtuman live-striimiä ja ihailen, miten keskustelun teema, psykologinen turvallisuus, on huomioitu paneelin asettelussakin. Keskustelu on avoimempaa kun ollaan avoimina kasvokkain kohti toisiamme. Toki vetäjä Perttu Pölönen on loistava tunnelmanluoja myös."

Kaisa Alapartanen
Senior Designer at Gofore

"Kun Hilton Strand -hotellin ala-aula on helmikuisena tiistaina jo klo 7.30 täynnä ihmisiä valmiina käyttämään aamupäivänsä Tunneäly -aiheen parissa, olen luottavainen suomalaisen työelämän tulevaisuuden suhteen. 😍

Tunneäly Summit 2023 oli ehkä paras mahdollinen työpäivän alku tämän vuoden ystävänpäivälle 14.2. 💯💯💯

Kiitämme paitsi valtavan inspiroivaa aihetta, myös tapahtumaformaattia, joka onnistui herättelemään aamu-unisemmatkin tapahtumavieraat."

Salla Seppä
Chief Customer Experience Officer at Nordic Business Forum

"Eilinen oli suurien tunteiden päivä. Aamupäivällä osallistuin ensimmäistä kertaa Tunneäly Summittiin ja oli kertakaikkisen mahtava kokemus. Sai nauttia  puheenvuoroista missä käsiteltiin mm psykologista turvallisuutta, yrittäjyyttä, uskallusta. Paneelikeskustelussa oli mahtavaa kuulla miten yrityksissä on kuunneltu työtekijöitä ja millaisia muutoksia on tehty sekä millaisilla keinoilla on pyritty parempaan ja huomioivampaan tapaan toimia."

Katja Hämäläinen
Assistant at Elo

"Me Kumuralaiset välitämme ihmisistä ja projekteista. Tämän lupauksen lunastamisessa tunnetaidot ovat osaamisen keskiössä, sillä tunneälykäs projektijohtaja saa ihmiset onnistumaan. Ja ihmiset onnistuessaan saavat projektitkin onnistumaan. Hedelmällinen yhteistyömme Mikon ja Adeptuksen kanssa sai jatkoa, kun koko tiimimme pääsi osallistumaan Tunneäly Summitiin."

Mikko Saastamoinen
Toimitusjohtaja Kumura Oy

Varaa yrityslippu vuoden 2024 tapahtumaan

 

Varaa liput koko organisaatiollesi tästä. Täytä lomake, niin vahvistamme yrityksellenne paikan Tunneäly Summittiin!

Muista myös

 

Adeptus Live (LinkedIn event)

Striimatut lähetykset, jossa keskustellaan tulevasta tapahtumasta tullaan aloittamaan syksyllä.

 

Sekä

 

Uutiskirje

Liity mukaan Tunneäly Summitin kehittäjäksi.
Liity uutiskirjeen tilaajaksi.

 

 

Liity kehitystiimiin