<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Teemme ihmisten välisestä kohtaamisesta merkityksellistä.

 

  

Tunne + Äly = Viisaus

Myynti ja johtaminen ovat ihmissuhdelajeja. Siksi ne vaativat onnistuakseen tunneälyä. Uskomme vahvasti asenteen voimaan ja siksi haluammekin toteuttaa asiakkaillemme tunteisiin vetoavaa uusasiakashankintaa sekä valmennamme myyjistä ja johtajista parempia ihmistuntijoita, keskustelijoita ja ongelmanratkaisijoita.

  

mikko-profile.jpg
Tutustu

mikko-casual

Mikko Parikka

"Myyntityön Elastinen"


Tunneäly myyntityössä -valmentajana haluan olla mukana tekemässä Suomesta myynnillisempää kansakuntaa! Yhteiskuntaa, jossa myyjien työn arvostus ja merkitys on tunnustettua.

Jo nuoresta asti Yrittäjyys on ollut toimintaani ohjaava ajattelumalli. Uskon vahvasti yhdessä tekemiseen ja yrittämiseen! Haluan olla osa tiimiä ja joukkuetta, jossa on hyvä Boogie!

Poikani 12 v. oli mukana valmennuksessa kuunteluoppilaana ja kun illalla menimme kahdestaan pizzalle Tahkovuorella, niin Mikael sanoi siinä kaiken jutustelun lomassa: “Iskä, minusta oli kiva katsoa, kun sinä valmensit ja olit kuitenkin ihan samanlainen kuin kotona”. Tuo kosketti. Onko tuossa se meidän juttu? Rohkeus olla aito on arvoissani yksi tärkeimpiä elementtejä. Haluan myös, että omat tiimiläiseni kokevat voivansa olla juuri sitä mitä ovat. Tätä samaa arvoa vien mukanani myös valmennuksiin ja haluan aidosti auttaa asiakkaitani.

Valmentajana en lähtökohtaisesti ikinä ajattele, että joku henkilö tahallaan alisuorittaa tai haluaisi epäonnistua työssään. Ajattelen aina, että mikäli asiat eivät jonkun henkilön kohdalla mene niin kuin oli ajateltu, niin mistä se johtuu? Miksi tuo osaava ihminen ei käytä koko potentiaaliaan hyväkseen? Useimmiten aina löydämme yhdessä tekemisen, ajattelun ja tunteiden takana olevat juurisyyt. On niin monta kertaa tullut todistetuksi, että Positiivinen ajattelumalli  johtaa parhaisiin tuloksiin.

Tunneäly-valmentajista minulle vaikuttavin on ollut hevoseni. Hevosen aistit ja vaistot ovat äärettömän herkät ihmisiin nähden. Eleet ja ilmeet merkitsevät paljon. Hevosen vaikutus vahva. Se on jotakin, mitä ei voi sanoin kuvata - se yhteys on koettava itse.

Uskon vahvasti Tunneälyn voimaan tässä digitalisoituvassa ja monimutkaistuvassa maailmassa!

Mikko Parikka

pekka-profile.jpg
Tutustu

pekka-casual

Pekka Sinervo

"Moottoripyöräilevä yritysvalmentaja"


Usean vuosikymmenen aikana myyntityössä mukana. Tänään innokkaana kuin pikkupoika tekemässä myynnin ja markkinoinnin kulttuurifuusiota myyjien ja myynnin esimiesten valmennusten parissa. Työnkuvaan kuuluu myös uusien valmentajien kouluttaminen ja oman palvelukokonaisuuden ylläpito ja kehittäminen.

 

Oma myynnillinen ura alkoi hahmottumaan jo varsin varhain, kun kauppaopiston markkinointiopettaja Markus Ihamäki sanoi minulle: “Pekka, keskity myymiseen, se on sun juttu” - ja sillä tiellä ollaan.

Tänään elän ehkä työhistoriani antoisinta aikaa, kun saan olla mukana rakentamassa uudenlaista myyntikulttuuria aitiopaikalta myyntivalmentajana. Tässä työssä tarvitaan tunneälyä, taitoa ja sitkeyttä, jotta muutokset saadaan aikaan. Valmentajana voin joskus olla tiukka ja samalla kuitenkin ymmärtäen, että kaikki me olemme erilaisia ja ymmärrämme asiat omalla tavallamme.

 

Työtäni ohjaavat hyvin pitkälle samat asiat, jotka ovat minulle tärkeitä yksityiselämässä eli pitkäjänteisyys, sitkeys ja peräänantamattomuus. Nämä hyveet olen oppinut vanhemmiltani, jotka opettivat tavoitteellisuuden ja työnteon merkityksen hyvin nuorena - työelämän aloitin jo 11-vuotiaana tiskaamalla astioita Helsingin Kauppatorilla.

 

“Akkuja” lataan kesäisin rakkaan harrastuksen moottoripyöräilyn parissa ja talvisin kuntoilen hiihtäen sekä mäessä että metsässä. Erityisesti moottoripyöräilyn kautta olen saanut runsaasti uusia ystäviä ja tämä harrastus täyttää osin vapaa-ajat myös talvella ystäviä tapaillen. Pyrin valitsemaan harrastukset pääsääntöisesti niin, että voin harrastaa niitä yhdessä vaimoni kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vaimoni on kesäisin “prätkämimminä” matkoilla mukana ja talvisin hyvää hiihtoseuraa mäessä ja laduilla. Talvisiin harrastuksiin liittyvät myös lapseni omine perheineen. Harrastuksiin kuuluvat myös hyvän ruuan tekeminen, kuntosali ja joskus myös golf, jos aikaa on.

Pekka Sinervo

Henri-profile.jpg
Tutustu

henkka-casual

Henri Tikkanen

"Insinööri myyjän sydämellä"


Modernin monikanavaisen myynnin puolestapuhuja, jonka erityisosaamista on yhteensovittaa digitaalisen markkinoinnin, sosiaalisen median ja perinteisen puhelintyöskentelyn vahvuudet tuloksekkaalla uudella toimintatavalla.

Olen ylpeä sanoessani, että meillä Myyntivoimalla työskentelee parhaan asenteen omaavat, aidot ihmiset! Tämän vuoksi uskallamme toteuttaa ennakkoluulottomasti uudenlaisetkin toimeksiannot ja ravistella käsityksiä myynnin ja markkinoinnin tavoista.

Myyntityöhön ja yrittäjyyteen hurahtaneelta Henriltä löytyy takataskusta myös Diplomi-Insinöörin paperit Oulun Yliopistosta ja markkinoinnin opintoja Michigan Technological Universitystä Jenkeistä.

Harrastan vapaa-ajalla beachvolleyta, kuntosalilla käymistä, lenkkeilyä & hiihtoa ja lukemista!

Parasta työssäni on se, että saan myydä kahteen kertaan (ensin myydä toimeksiannon ja sitten toteuttaa sen)! 

Henri Tikkanen

Arttu-profile.jpg
Tutustu

Arttu Kotakorpi

Tutustu koko henkilöstöön   

Arvomme

Rohkeus olla
aito

Emme pelkää laittaa itseämme likoon. Arvostamme eri persoonallisuuksien
tuomia vahvuuksia.

Halu olla
positiivinen

Rakennamme ympärillemme kehumisen kulttuuria ja näemme haasteet mahdollisuutena
uudistumiselle.

Asenteen kautta
tuloksia

Olemme yrittäjähenkisiä tuloksen tekijöitä ja arvostamme asenteen merkitystä kaikessa
työssä.

Menetelmämme

Edustamme Suomessa kahta tieteellistä ja kansainvälisesti arvostettua menetelmää, joita hyödynnämme niin valmennuksissa kuin muissa myynnin palveluissamme:


Behavioral Sciences Research Press Inc. 
keskittyy myyjien suorituskyvyn parantamiseen raivaamalla erilaisia opittuja pelkoja ja asenteita myyntityössä. Suomessa käytämme menetelmästä nimitystä Myyntiesteet™.

Gazing Performance Systems Ltd. auttaa myyjiä ymmärtämään ostamisen psykologiaa ja johtajia toimimaan paremmin paineen alla.

Palvelumme

Click me
Click me
Click me

ONKO UUSASIAKAS-
HANKINTA SINUN 
JUTTUSI?

Haluatko työpaikan, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään omia vahvuuksiasi? Hyvä. Meillä voisi nimittäin olla sinulle tarvetta!

Hae joukkoon!
henkka-arttu.png