<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tunneäly Summit 2023 - Psykologinen turvallisuus

Tunneäly Summit 2023 tapahtuma rakentuu kovaa vauhtia jo!

Tunneäly Summit 2023 tapahtuma pidetään ystävänpäivänä 14.2.2023 kello 8-12, Helsinki.

Tavoitteemme on, että On Air suoran lähetyksen lisäksi tapahtuma palautetaan jälleen myös live-tapahtumaksi ja tarjolle tulee 100 live-lippua! Ole nopea ja varaa lippusi, niin pääset parhaille paikoille paikan päälle aistimaan tunnelmaa sekä tapaamaan henkilökohtaisesti livenä huippupuhujiamme!

Vahvistettuja huippupuhujia nyt jo! Loveback Pekka Hyysalo sekä tietenkin futuristi Perttu Pölönen.

Erinomaisen Summit 2022 -tapahtuman jälkeen on hyvä rakentaa ensi vuotta ja entistäkin vaikuttavampaa liike-elämän tunneäly tapahtumaa!

Onko sinulla jo tallenne tämän vuoden tapahtumasta? 

Lähetä tästä viesti.

00

päivää

00

tuntia

00

minuuttia

00

sekuntia

 

Tunneäly Summit 2022 tunnelmia!

Kuten aina aikaisemminkin, niin tunnelma tapahtumassa oli ainutlaatuisesti käsin kosketeltavissa.

 

 

Liiketoiminnasta vastaaville

Tuleva Tunneäly Summit tarjoaa liiketoimintajohtajalle syväluotaavan katsauksen tämän hetken kahteen kuumimpaan kehitystrendiin - tunneälyyn ja hyvinvointiin. 

Tunneälyn kehittäminen on menestyvän liiketoiminnan mahdollistaja.

Täältä voit lukea lisää tunneälyn merkityksestä liiketoiminnassa menestykselle.

Gif Tunneäly logot bis
 

HR -johdolle

Nyt jatkamme kunniakkaasti siitä mihin jäätiin ja mennään syvemmälle tunneälyn maailmaan.  Vuosi on tuonut mukanaan rutkasti uusia näkökulmia ja asiantuntijamme takaavat, että niitä puidaan osaavasti ja syvällisesti. Tunneäly Summit on inspiraatiopolku ihmiskeskeiseen liike-elämän kehittämiseen.

Mitä tunneälykkäämmät yksilöt, sitä tuloksekkaampi tiimi!

Täältä voit lukeaa lisää psykologisesti turvallisen työyhteisön rakentamisesta.

HR-johdolle
 

Yrityksille

Vuoden 2022 Tunneäly Summitissa oli mukana useita organisaatioita pienistä isoihin. Kutsu koko yrityksesi mukaan, ja auta koko yritystäsi kehittymään kohti taidokkaampaa sekä aidompaa yhteispeliä.

Summitin jälkeen saatte tapahtuman tallenteet käyttöönne, jotta voi rauhassa palata teemoihin ja puheenvuoroihin omilla ehdoilla.

Tunneälykkäät organisaatiot menestyvät. Ne tekevät tulosta.

Voit lukea täältä lisää työyhteisön tunnekulttuurista.

 

2022 mukana olivat mm.
Mitä enemmän olen tunneälyyn ja tunnetaitoihin perehtynyt, sitä enemmän olen vakuuttunut tunnetaitojen tärkeydestä ja merkityksestä liike-elämässä. Tänä vuonna olemme mukana Summitissa koko tiimillämme.
lahitapiola
Pavel Masimenko
Liiketoiminnanjohtaja, Lähitapiola Etelä
Tunnetaidot kuuluvat mielestäni jokaisen työntekijän perustaitoihin nykypäivänä, siksi koen tärkeäksi , että yhtiömme jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittää niitä osallistumalla tämän vuotiseen Tunneäly Summitiin.
lahitapiola
Timo Hakola
Liiketoiminnanjohtaja, LähiTapiola Loimi-Häme
Aloitimme panostuksen Tunneäly myyntityössä valmennuksiin Tibnorilla jo ennen koronaa yli kaksi vuotta sitten. Olemme valmentautuneet olosuhteiden mukaan, niin livenä kuin etänä. Jälleen kerran etätyösääntöjen voimaantultua en voisi ajatella parempaa tapaa inspiroida henkilöstöämme kuin Tunneäly Summit. Meille tärkeintä on huolehtia henkilöstömme osaamisesta ja hyvinvoinnista, Tunneäly Summit on, sitä huolenpitoa parhaimmillaan.
Tibnor
Marko Karppinen
Myyntijohtaja, Tibnor
Sain ensimmäisen oikean kosketuksen tunneälyn teoriaan Parikan Mikon kautta noin pari vuotta sitten, kun aloitimme Tibnorin myynnin Tunneäly myyntityössä-koulutukset. Sittemmin olemme oppineet monia uusia asioita ihmisten välisestä laadukkaasta kommunikaatiosta. Tunneälyyn tutustumisen ansiosta olen tänään parempi asiakaspalvelija, parempi esimies, parempi isä, parempi puoliso ja parempi ihminen.Koulutukset saavat pian jatkoa ja sitä odotellessa oppimisen nälkää pääsee onneksi tyydyttämään tämän vuoden Tunneäly Summitissa.
logo-tibnor (1)
Olli Sivula
Area Manager, Tibnor
Tunneäly on työelämätaito, kaikille meille. Se on myös aivan keskeinen osa johtajuutta, jonka merkitys nousee työelämässä huimalla tahdilla. Tunneäly lisää vaikuttavuutta, auttaa motivoimaan muita, ratkaisemaan ristiriitoja sekä ymmärtämään syy-seuraussuhteita. Tunneälykkyys – aika tykki juttu!
Maija Turtio, Crista Hirvilammi & Jenni Ahlblad
Kulttuurin, johtajuuden ja osaamisen kehittäjät, Veikkaus Oy
Kun työntekijämme ovat onnellisia, heijastuu se asiakasonnellisuuteen. Tunneäly on tässä avainasemassa. Siksi olemme mukana Tunneäly Summitissa koko LM Somecon tiimin voimin.
Minna Valtari
Director Partner, Chairman of the Board LM Someco
Me kumuralaiset välitämme ihmisistä ja projekteista. Tämän lupauksen lunastamisessa tunnetaidot ovat osaamisen keskiössä, sillä tunneälykäs projektijohtaja saa ihmiset onnistumaan. Ja ihmiset onnistuessaan saavat projektitkin onnistumaan. Hedelmällinen yhteistyömme Mikon ja Adeptuksen kanssa saa jatkoa, kun koko tiimimme pääsee osallistumaan Tunneäly Summitiin.
Mikko Saastamoinen
Toimitusjohtaja, Kumura Oy
Roxtec Finland Oy on jo vuosien ajan tehnyt hyvää ja antoisaa yhteistyötä Adeptuksen Mikon kanssa tunneälyyn ja myyntiesteisiin liittyen. Edelleen aihe jaksaa innostaa! Tunnetaitoja kehittämällä koko työyhteisön tulos ja motivaatio paranee ja työhön tulee aivan uusia ulottuvuuksia. Siispä minäkin olen ilolla mukana tämän vuoden Tunneäly Summitissa!
roxtec_logo_blue_black_500px
Marjatta Honkasalo
Toimitusjohtaja, Roxtec Finland Oy
Tunneäly vei mennessään minut jo kauan sitten ja siitä lähtien ajatus valmentajaksi kouluttautumisesta kyti kunnes sen suoritin. Todistetusti Tunnetaidot tuottavat tuloksia myynnissä sekä johtamisessa. Meillä koko PostNord henkilöstö pääsee yrityslipulla osallistumaan tämän vuoden Tunneäly Summittiin.
postnord
Kimmo Hyttinen
Kaupallinen johtaja, PostNord Oy

Olitko mukana vuoden 2022 Summitissa?

Me haluamme tietää mitä mieltä Sinä olit 2.2.2022 -tapahtumasta. Saimme upean osallistujajoukon mukaan seuraaman tapahtumaa sekä osallistumaan keskusteluun.

Anna meille palautteesi, niin osallistut Summit 2023 lipun arvontaan! Arvomme 10 kpl Online-lippua palautteen antajien kesken. Ilmoitamme sähköpostilla voittajille.

Anna palauteesi ja osallistu arvontaan

Liity Tunneäly Summit 2023 kehitystiimin!

Tunneäly Summit on vuosien varrella saanut vankan kannattajajoukkonsa.  Me haluamme antaa uskollisille ystäville mahdollisuuden vaikuttaa seuraavan tapahtuman sisältöön ja menoon! Liitytkö Tunneäly Summit 2023 -kehitystiimiin? 

Mitä teemoja haluaisit nähdä enemmän? Puuttuuko kokonaisuudesta jotain mielestäsi tärkeää? Auta meitä kehittämää maailman paras Tunneäly Summit juuri sinulle!

Liity kehitystiimiin
 

2022 Tallenteet

Kiinnostaisiko sinua tai yritystäsi hankkia käyttöönne tallenteet vuoden 2022 Tunneäly Summitin puheenvuoroista?

Puheenvuoroissa tavattiin muun muassa etätyön tuoman muutoksen vaikutuksia työyhteisön vuorovaiktukseen sekä tuoretta tutkimustietoa suomalaisesta liike-elämästä. Miten tunteet liittyvät johtajan työhön? Entä miten mentaaliset mallit vaikuttavat työmme tulokseen? 

Suomalaisen myynnin asiantuntijat toivat näitä esille vuoden 2022 Tunneäly Summitissa. Ota meihin yhteyttä, jos sinua kiinnostaa jokin tallenne tai miksei useampikin!

Haluan tallenteen

Voit alta tutustua puheenvuorojen sisältöihin ja aiheisiin tarkemmin!

Esa Saarinen

Esa Saarinen: Key note

Jo silloin, kun moni muu ei kokenut ihmiskeskeisyyden, rakkaudellisuuden tai yleensäkään humaanin ajattelun kuuluvan liike-elämään, Esa nosti ne keskiöön. Kyse on inhimillisyydestä, mikä yhdistää meitä ja mitä jokaisessa on enemmän kuin päälle näkyy.

Pia Hautamäki

Pia Hautamäki: Muutoksia ja myyntitunteita

Tuoreita tutkimustuloksia suomalaisesta liike-elämästä. Mikä on tunnetaitavan johtajan merkitys ja vaikutus myyntiorganisaation menestykseen ja hyvinvointiin. Miten tunteet liittyvät johtajan työhön?

Perttu Pölönen

Perttu Pölönen: Utelias aloittelija

Ihmisen osaamista pitää nykyään päivittää kuin puhelinta. Kehityksen perässä pysyminen vaatii meiltä taitoa olla aloittelija, uudestaan ja uudestaan. Siinä piilee kuitenkin mahdollisuus – aloittelija näkee maailman tuorein silmin.

Juho Nenonen

Juho Nenonen: Puhutko rumasti itsellesi?

Huippu-urheilijan opit liike-elämälle. Oman sisäisen puheen ja mentaalisten mallien muokkaaminen ei ole helppoa. Ne ovat kuitenkin asioita, joilla on mahdollisuus vaikuttaa elämäämme ja hyvinvointiimme poikkeuksellisella tavalla. 

Mistä kaikki sai alkunsa?

Tutustu historiikkiin

Tutustu täältä aiempiin Tunneäly Summitteihin sekä lue perustajan Mikon ajatuksia, kuinka koko idea syntyi ja sai alkunsa!

Lue lisää historiasta
Tunneäly Summit historia

Varaa yrityslippu jo etukäteen

 

Varaa liput koko organisaatiollesi tästä. Täytä lomake, niin vahvistamme yrityksellenne paikan ensi vuoden Tunneäly Summittiin!

 

Hanki yksittäislippusi!

Varaa paikkasi myös ensi vuoden Summittiin täyttämällä lomake. Varaamme sinulle paikan, niin et jää mistään paitsi!

Varaa yksittäislippu