<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tunneäly Summit 2023 - Psykologinen turvallisuus

Tunneäly Summit 2023 tapahtuma rakentuu kovaa vauhtia jo!

Tunneäly Summit 2023 tapahtuma pidetään ystävänpäivänä 14.2.2023 kello 8-12.

Hilton Helsinki Strand, John Stenberginranta 4, 00530 Helsinki

Vuoden 2023 Tunneäly Summit tapahtuma palautetaan jälleen live-tapahtumaksi ja tarjolle tulee 200 live-lippua! Ole nopea ja varaa lippusi, niin pääset parhaille paikoille paikan päälle aistimaan tunnelmaa sekä tapaamaan henkilökohtaisesti livenä huippupuhujiamme!

Tunneäly Summit 2023 teema on Tunneäly & Psykologinen turvallisuus liike-elämässä. Tapahtuman keskiössä ovat asiantuntija puheenvuorojen lisäksi liike-elämän edustajat eri yrityksissä. Palautamme paneelikeskustelun takaisin ohjelmaan nyt, kun taas live-tilaisuuteen pääsemme. Tapahtuma lähetetään suorana OnAir-lähetyksenä huikean juontajaparin kiertäessä kamerapartion kanssa. Juontajat julkistetaan aivan kohta! Luvassa siis paljon mielenkiintoisia ihmisiä suorassa lähetyksessä!  

Lähetä tästä viesti.

00

päivää

00

tuntia

00

minuuttia

00

sekuntia

Hinnat alkaen 95€ + alv

Lippuja vain rajoitettu määrä myynnissä, koska yritykset täyttävät paikat vauhdilla.

Osta lippusi verkkokaupasta!

 

Pekka Hyysalo Keynote

Pekka Hyysalo

Positiivinen. Inspiroiva. Koskettava – Nämä ovat vain muutamia palautteita Pekan puhujatilaisuuksien palautteista.

”Vakavan onnettomuuteni jälkeen vuonna 2010 olin vaikean valinnan edessä – joko luovutan, tai taistelen takaisin. Päätin taistella. Vuonna 2013 perustin FightBackin. josta kehittyi brändi, joka välittää toivoa, positiivista ajattelua, tahdonvoimaa ja periksiantamattomuutta kaikenlaisissa elämäntilanteissa.”

Deiric-McCann-mv-1

Deiric McCann

Deiric has decades of experience working with multinational clients worldwide, helping them to develop the resilience, emotional intelligence and engagement of their teams.

Deiric is an experienced senior executive coach and a Genos Emotional Intelligence Master Trainer. Having published several books that emphasise the critical role of engaging people to achieve business success, his particular expertise is in helping clients implement EI based solutions that deliver measurable ROI.

Perttu-Pölönen-1

Perttu Pölönen

Perttu on ollut mukana Tunneäly Summitissa alusta alkaen.

Hän on innostava puhuja, joka valaa uskoa tulevaisuuteen. Hän puhuu monipuolisesti tulevaisuuden haasteista ja mahdollisuuksista – tulevaisuuden työelämästä, inhimillisestä vallankumouksesta, uudesta normaalista, informaatioteknologioista, disruptiosta, koulutuksesta ja vastuullisuudesta. Perttu on saanut erinomaista palautetta kyvystään herätellä ja ravistella yleisöään ajattelemaan isommin.

mikko-parikka-1

Mikko Parikka

Mikko on Adeptuksen toimitusjohtaja ja Tunneäly Summitin isä.

Tunneäly -valmentajana Mikon intohimona on pureutua valmennettavien tunne- ja asenneperäisiin oikosulkuihin sekä ravistella ihmisten ajattelua ‘täytyy’-asennosta ‘haluan’-ajatteluksi. Tämä asennemuutos on vaikuttavien ja onnistuneiden valmennusten ytimessä.

Tilaisuuden ohjelma

7:30
Ovet aukeavat - Lähetys alkaa

Live tapahtuman ovat aukeavat ja suora on-line lähetys alkaa. Tapahtuman aikana puheenvuorojen välissä kamerapartio liikkuu yleisön joukossa ja välittää tunnelmia, poimii mielenkiintoisia ihmisiä haastateltavaksi suorassa lähetyksessä.

8:15
Yllätysvieras

Tapahtumaan kuuluu, että aamun avaa yllätysvieras. Ensimmäinen yllätysvieras oli nuori maailmallakin mainetta niittänyt futuristi Perttu Pölönen. Vuonna 2020 yllätysvieraana oli Suomen koripallomaajoukkueen kantava jäsen, Salon Vilppaan kivijalka ja omaa yritystä Sportspot Oy:tä pyörittävä Juho Nenonen. 2021 yllätysvieras oli Mikael Parikka, joka toi esille nuorison ajatuksia tunneäly teemasta. Mikael on nuoresta iästään huolimatta jo luennoinut tunnetaitojen merkityksestä eri foorumeilla. Vuonna 2022 yllätyksenä, jota ei edes oikein osattu pitää yllätyksenä, oli Pekka Hyysalo, joka on yksi tämän vuoden tapahtuman pääpuhujista. Pekka itse sanoi, että "tämä oli maailman huonoin yllätys, kun Mikko meni sen jo ajoissa paljastamaan".

8:30
Virallinen avaus

Mikko Parikka, tilaisuuden juontajana toimiva Perttu Pölönen ja yllätysvieras avaavat tapahtuman kulkua sekä mm. miten Tunneäly ja  Psykologinen turvallisuus liittyvät toisiinsa.

8:50
Tuottavat tunteet
Mikko Parikka

Mikko puhuu lempiaiheestaan, eli tunteiden vaikutuksesta ihmisten ja organisaatioiden menestykseen. Minkälaisen tunteen tuot ja luot ympärillesi työelämässä kuin myös henkilökohtaisissa suhteissa, sanelee elämämme laadun. Usein nämä asiat ovat näkymättömissä pinnan alla.

9:15
Paneelikeskustelu
Puheenjohtajana Perttu Pölönen

Liike-elämän asiatuntijaraati keskustelee Pertun johdolla psykologisen turvallisuuden merkityksestä tämän päivän työyhteisöissä. Panelistit ovat kokemusasiantuntijoita ja he tuovat esille omia näkemyksiä sekä aitoja työelämän kokemuksia edustamistaan yrityksistä.

10:00
tauko

Live-yleisön verkostoitumistauko. Nautitaan tarjoiluista ja inspiroidutaan mahtavassa seurassa.  

Online-yleisölle suoralähetys tapahtumasta jatkuu taukoamatta. Tauon aikana tulee suoria haastatteluja mielenkiintoisista ihmisistä ja aiheista. Liikkuva kamera ei pysähdy!

10:30
Psycholigical Safety
Keynote Deiric McCann

Deiric talks about Psycholigical Safety, a subject that really facinates him and he has been working alot with during tha last couple of years., 

11:15
Tunneäly ja aivot
Keynote Pekka Hyysalo

Pekka on yksi tämän maan valovoimaisimpia ja kysytyimpiä puhujia. Pekan huippu-urheilu ura freestyle laskettelun huipulla katkesi dramaattisesti onnettomuuteen.

Pekan taistelu ja FightBack-tarina selviytymisestä on liikuttanut, mutta myös voimaannuttanut meistä monia. Vuosien taistelu jatkuu, mutta nyt se on noussut uudelle tasolle LoveBack!

11:50
Päätöskeskustelu

Perttu Pölönen, Pekka Hyysalo ja Mikko Parikka vetävät yhteen aamupäivän aikana esille nostetut asiat.

12:00
Lopetus

 Tilaisuus päättyy.

 

Tunneäly Summit 2022 tunnelmia!

Kuten aina aikaisemminkin, niin tunnelma tapahtumassa oli ainutlaatuisesti käsin kosketeltavissa.

Erinomaisen Summit 2022 -tapahtuman jälkeen on hyvä rakentaa ensi vuotta ja entistäkin vaikuttavampaa liike-elämän tunneäly tapahtumaa!

Onko sinulla jo tallenne tämän vuoden tapahtumasta? 

Lähetä tästä viesti.

 

 

Liiketoiminnasta vastaaville

Tunneäly Summit 2023 tarjoaa liiketoimintajohtajalle (CxO) syväluotaavan katsauksen tämän hetken kahteen kuumimpaan johtamistrendiin - tunneälyyn ja psykologiseen turvallisuuteen. Teemat ovat johtamisen keskiössä, kun halutaan rakentaa paras henkilöstö- ja asiakaskokemus.

Ilman tunneälyä psykologisesti turvallista organisaatiota on mahdotonta rakentaa. Tämän vuoksi ylimmän johdon kannattaa olla kiinnostunut tunnetaidoista.

Täältä voit lukea lisää tunneälyn merkityksestä liiketoiminnassa menestykselle.

Gif Tunneäly logot bis
 

HR -johdolle

 Tunneäly Summit 2023 on inspiraatiopolku Tunneälyn & Psykologisen turvallisuuden teemoihin. Tapahtumassa saadaan näkökulmia ja uudenlaista ajattelua henkilöstön kehittämiseen. Miten rakennetaan paras henkilöstökokemus? Mistä syntyy paras esihenkilö alais kohtaamisen kokemus?

Paneelikeskustelussa liike-elämän edustajat tuovat elävän elämän inhimillisiä näkökulmia, miten heillä on Tunneälyn avulla rakennettu menestystä sekä psykologista turvallisuutta käytännössä.

Mitä turvallisempi tunneilmapiiri, sitä hyvinvoivempi tiimi! Tämän takia Tunneäly & Psykologinen turvallisuus kannattaa olla jokaisen hr-ihmisen agendalla.

Täältä voit lukeaa lisää psykologisesti turvallisen työyhteisön rakentamisesta.

HR-johdolle
 

Yrityksille

Vuoden 2022 Tunneäly Summitissa oli mukana useita organisaatioita pienistä isoihin. Kutsu sinäkin koko yrityksesi mukaan. Yrityslippu mahdollistaa koko yrityksesi henkilöstölle Online osallistumisen sekä lipput 10 henkilölle paikan päälle aistimaan tunnelmaa, inspiroitumaan puheenvuoroista sekä verkostoitumaan. Paikan päällä tapaat myös kaikki huippupuhujat!

Summitin jälkeen yrityksenne saa tapahtuman tallenteet käyttöön, jotta voi rauhassa palata teemoihin ja puheenvuoroihin omilla ehdoilla.

Tunneälykkäät organisaatiot menestyvät. Ne tekevät tulosta.

Voit lukea täältä lisää työyhteisön tunnekulttuurista.

 

2022 mukana olivat mm.
Mitä enemmän olen tunneälyyn ja tunnetaitoihin perehtynyt, sitä enemmän olen vakuuttunut tunnetaitojen tärkeydestä ja merkityksestä liike-elämässä. Tänä vuonna olemme mukana Summitissa koko tiimillämme.
lahitapiola
Pavel Masimenko
Liiketoiminnanjohtaja, Lähitapiola Etelä
Tunnetaidot kuuluvat mielestäni jokaisen työntekijän perustaitoihin nykypäivänä, siksi koen tärkeäksi , että yhtiömme jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittää niitä osallistumalla tämän vuotiseen Tunneäly Summitiin.
lahitapiola
Timo Hakola
Liiketoiminnanjohtaja, LähiTapiola Loimi-Häme
Aloitimme panostuksen Tunneäly myyntityössä valmennuksiin Tibnorilla jo ennen koronaa yli kaksi vuotta sitten. Olemme valmentautuneet olosuhteiden mukaan, niin livenä kuin etänä. Jälleen kerran etätyösääntöjen voimaantultua en voisi ajatella parempaa tapaa inspiroida henkilöstöämme kuin Tunneäly Summit. Meille tärkeintä on huolehtia henkilöstömme osaamisesta ja hyvinvoinnista, Tunneäly Summit on, sitä huolenpitoa parhaimmillaan.
Tibnor
Marko Karppinen
Myyntijohtaja, Tibnor
Sain ensimmäisen oikean kosketuksen tunneälyn teoriaan Parikan Mikon kautta noin pari vuotta sitten, kun aloitimme Tibnorin myynnin Tunneäly myyntityössä-koulutukset. Sittemmin olemme oppineet monia uusia asioita ihmisten välisestä laadukkaasta kommunikaatiosta. Tunneälyyn tutustumisen ansiosta olen tänään parempi asiakaspalvelija, parempi esimies, parempi isä, parempi puoliso ja parempi ihminen.Koulutukset saavat pian jatkoa ja sitä odotellessa oppimisen nälkää pääsee onneksi tyydyttämään tämän vuoden Tunneäly Summitissa.
logo-tibnor (1)
Olli Sivula
Area Manager, Tibnor
Tunneäly on työelämätaito, kaikille meille. Se on myös aivan keskeinen osa johtajuutta, jonka merkitys nousee työelämässä huimalla tahdilla. Tunneäly lisää vaikuttavuutta, auttaa motivoimaan muita, ratkaisemaan ristiriitoja sekä ymmärtämään syy-seuraussuhteita. Tunneälykkyys – aika tykki juttu!
Maija Turtio, Crista Hirvilammi & Jenni Ahlblad
Kulttuurin, johtajuuden ja osaamisen kehittäjät, Veikkaus Oy
Kun työntekijämme ovat onnellisia, heijastuu se asiakasonnellisuuteen. Tunneäly on tässä avainasemassa. Siksi olemme mukana Tunneäly Summitissa koko LM Somecon tiimin voimin.
Minna Valtari
Director Partner, Chairman of the Board LM Someco
Me kumuralaiset välitämme ihmisistä ja projekteista. Tämän lupauksen lunastamisessa tunnetaidot ovat osaamisen keskiössä, sillä tunneälykäs projektijohtaja saa ihmiset onnistumaan. Ja ihmiset onnistuessaan saavat projektitkin onnistumaan. Hedelmällinen yhteistyömme Mikon ja Adeptuksen kanssa saa jatkoa, kun koko tiimimme pääsee osallistumaan Tunneäly Summitiin.
Mikko Saastamoinen
Toimitusjohtaja, Kumura Oy
Roxtec Finland Oy on jo vuosien ajan tehnyt hyvää ja antoisaa yhteistyötä Adeptuksen Mikon kanssa tunneälyyn ja myyntiesteisiin liittyen. Edelleen aihe jaksaa innostaa! Tunnetaitoja kehittämällä koko työyhteisön tulos ja motivaatio paranee ja työhön tulee aivan uusia ulottuvuuksia. Siispä minäkin olen ilolla mukana tämän vuoden Tunneäly Summitissa!
roxtec_logo_blue_black_500px
Marjatta Honkasalo
Toimitusjohtaja, Roxtec Finland Oy
Tunneäly vei mennessään minut jo kauan sitten ja siitä lähtien ajatus valmentajaksi kouluttautumisesta kyti kunnes sen suoritin. Todistetusti Tunnetaidot tuottavat tuloksia myynnissä sekä johtamisessa. Meillä koko PostNord henkilöstö pääsee yrityslipulla osallistumaan tämän vuoden Tunneäly Summittiin.
postnord
Kimmo Hyttinen
Kaupallinen johtaja, PostNord Oy

Olitko mukana vuoden 2022 Summitissa?

Me haluamme tietää mitä mieltä Sinä olit 2.2.2022 -tapahtumasta. Saimme upean osallistujajoukon mukaan seuraaman tapahtumaa sekä osallistumaan keskusteluun.

Anna meille palautteesi, niin osallistut Summit 2023 lipun arvontaan! Arvomme 10 kpl Online-lippua palautteen antajien kesken. Ilmoitamme sähköpostilla voittajille.

Anna palauteesi ja osallistu arvontaan

Liity Tunneäly Summit 2023 kehitystiimin!

Tunneäly Summit on vuosien varrella saanut vankan kannattajajoukkonsa.  Me haluamme antaa uskollisille ystäville mahdollisuuden vaikuttaa seuraavan tapahtuman sisältöön ja menoon! Liitytkö Tunneäly Summit 2023 -kehitystiimiin? 

Mitä teemoja haluaisit nähdä enemmän? Puuttuuko kokonaisuudesta jotain mielestäsi tärkeää? Auta meitä kehittämää maailman paras Tunneäly Summit juuri sinulle!

Liity kehitystiimiin
 

2022 Tallenteet

Kiinnostaisiko sinua tai yritystäsi hankkia käyttöönne tallenteet vuoden 2022 Tunneäly Summitin puheenvuoroista?

Puheenvuoroissa tavattiin muun muassa etätyön tuoman muutoksen vaikutuksia työyhteisön vuorovaiktukseen sekä tuoretta tutkimustietoa suomalaisesta liike-elämästä. Miten tunteet liittyvät johtajan työhön? Entä miten mentaaliset mallit vaikuttavat työmme tulokseen? 

Suomalaisen myynnin asiantuntijat toivat näitä esille vuoden 2022 Tunneäly Summitissa. Ota meihin yhteyttä, jos sinua kiinnostaa jokin tallenne tai miksei useampikin!

Haluan tallenteen

Voit alta tutustua puheenvuorojen sisältöihin ja aiheisiin tarkemmin!

Esa Saarinen

Esa Saarinen: Key note

Jo silloin, kun moni muu ei kokenut ihmiskeskeisyyden, rakkaudellisuuden tai yleensäkään humaanin ajattelun kuuluvan liike-elämään, Esa nosti ne keskiöön. Kyse on inhimillisyydestä, mikä yhdistää meitä ja mitä jokaisessa on enemmän kuin päälle näkyy.

Pia Hautamäki

Pia Hautamäki: Muutoksia ja myyntitunteita

Tuoreita tutkimustuloksia suomalaisesta liike-elämästä. Mikä on tunnetaitavan johtajan merkitys ja vaikutus myyntiorganisaation menestykseen ja hyvinvointiin. Miten tunteet liittyvät johtajan työhön?

Perttu Pölönen

Perttu Pölönen: Utelias aloittelija

Ihmisen osaamista pitää nykyään päivittää kuin puhelinta. Kehityksen perässä pysyminen vaatii meiltä taitoa olla aloittelija, uudestaan ja uudestaan. Siinä piilee kuitenkin mahdollisuus – aloittelija näkee maailman tuorein silmin.

Juho Nenonen

Juho Nenonen: Puhutko rumasti itsellesi?

Huippu-urheilijan opit liike-elämälle. Oman sisäisen puheen ja mentaalisten mallien muokkaaminen ei ole helppoa. Ne ovat kuitenkin asioita, joilla on mahdollisuus vaikuttaa elämäämme ja hyvinvointiimme poikkeuksellisella tavalla. 

Mistä kaikki sai alkunsa?

Tutustu historiikkiin

Tutustu täältä aiempiin Tunneäly Summitteihin sekä lue perustajan Mikon ajatuksia, kuinka koko idea syntyi ja sai alkunsa!

Lue lisää historiasta
Tunneäly Summit historia

Varaa yrityslippu jo etukäteen

 

Varaa liput koko organisaatiollesi tästä. Täytä lomake, niin vahvistamme yrityksellenne paikan ensi vuoden Tunneäly Summittiin!

 

Hanki yksittäislippusi!

Varaa paikkasi myös ensi vuoden Summittiin täyttämällä lomake. Varaamme sinulle paikan, niin et jää mistään paitsi!

Varaa yksittäislippu