<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

TunneÄly
Summit

14.2.2023, Helsinki live / stream

 

Tunneäly ja psykologinen
turvallisuus liike-elämässä

Tervetuloa Tunneäly Summitiin! Ole nopea ja varaa lippusi – 200 ensimmäisenä lippunsa lunastanutta pääsee aistimaan tunnelmaa livenä Hilton Helsinki Strandiin. Tapahtuma esitetään myös live streamina.

Esiintyjät    Osta liput

Resurs 2@2x

 

Kaikilla on tunteita. Se on yksinkertainen tosiasia, joka
vaikuttaa meihin mielipiteistämme ja työtehtävistämme
riippumatta. Kykymme ymmärtää tunteita ja olla tietoinen niiden vaikutuksesta käyttäytymiseemme parantaa tutkitusti kykyämme menestyä työssämme.

 

Tunneäly Summit 2023

 

Tunneäly Summitin järjestää Adeptus Partners, Suomen tunneälyn pioneeri. Adeptus on suomalainen myynnin valmennusyritys, joka on tähdentänyt tunnetaitojen merkitystä liike-elämässä jo vuodesta 2001.

Tunneäly Summit 2023

 

Tunneäly nousee yhä useammin esille, kun puhumme asiantuntijatehtävistä ja siitä, miten toimintaa tulisi johtaa uudenlaisessa, koronan jälkeisessä ajassa. Tänä vuonna Tunneäly Summitin kantavana teemana on tunneäly & psykologinen turvallisuus.

Tunneäly Summit koostuu alan asiantuntijoiden inspiroivista puheenvuoroista sekä liike-elämän asiantuntijaraadin paneelikeskustelusta. Luvassa tuttuun tapaan myös yllätysesiintyjä!

Tapahtuma lähetetään suorana lähetyksenä Hilton Helsinki Strand hotellista. Paikan päälle on myynnissä vain 200 paikkaa, josta yli puolet on jo myyty!

Lunasta lippusi nyt!

 

Osta liput

Kenelle?

 

Tapahtuman keskiössä ovat asiantuntija puheenvuorojen lisäksi liike-elämän edustajat eri yrityksissä. Tapahtuma soveltuu erittäin hyvin mm.

Kenelle?

 

Liiketoiminnasta vastaaville

HR-johdolle

Myynnin johdolle

Tunneälyvalmennuksesta kiinnostuneille

Yhteistyökumppaneitamme

Näkyvyyskumppani

 

Mediateko_valkea_rgb

Luova kumppani
 
lmsomeco_black

Mekin olemme mukana

 

e_ahlström_white

 

 
 
 
logo-tibnor_white

 

 

postnord-logotyp-white

 

gofore_logo_white

 

elo_logo_rgb_valkea_72ppi

 

Lyreco-Logo_white

 

Lahitapiola_logo_CMYK_valkoinen

 

kumura-logo-white

 

Puhujat

Deiric McCann

Deiricillä on vuosikymmenien kansainvälinen kokemus Tunneälyn jalkauttamisesta monikansallisiin yrityksiin. Hän on auttanut asiakkaitaan mm. sietokyvyn kehittämisessä ja tiimin sitouttamisessa.

Deiric on kokenut valmentaja ja Genos Emotional Intelligence Master Trainer.

Hän on julkaissut useita teoksia, joissa korostuu tunneälyn merkitys liike-elämässä. Hänen erityisosaamistaan on auttaa yrityksiä toteuttamaan tunneälyyn perustuvia ratkaisuja, joiden kautta he pystyvät laskemaan sijoitetulle pääomalleen tuottoprosentin, ROIn.

Adeptus_Tunnealy2023_puhujien_kuvat_Deiric_McCann_1080x1080

Pekka Hyysalo

Positiivinen. Inspiroiva. Koskettava – Nämä ovat vain muutamia palautteita Pekan puhujatilaisuuksien palautteista.

”Vakavan onnettomuuteni jälkeen vuonna 2010 olin vaikean valinnan edessä – joko luovutan, tai taistelen takaisin. Päätin taistella. Vuonna 2013 perustin FightBackin. josta kehittyi brändi, joka välittää toivoa, positiivista ajattelua, tahdonvoimaa ja periksiantamattomuutta kaikenlaisissa elämäntilanteissa.”

Adeptus_Tunnealy2023_puhujien_kuvat_Pekka_Hyysalo_1080x1080

Perttu Pölönen

Perttu on ollut mukana Tunneäly Summitissa alusta alkaen.

Hän on innostava puhuja, joka valaa uskoa tulevaisuuteen. Hän puhuu monipuolisesti tulevaisuuden haasteista ja mahdollisuuksista – tulevaisuuden työelämästä, inhimillisestä vallankumouksesta, uudesta normaalista, informaatioteknologioista, disruptiosta, koulutuksesta ja vastuullisuudesta. Perttu on saanut erinomaista palautetta kyvystään herätellä ja ravistella yleisöään ajattelemaan isommin.

Perttu Pölönen 10 (kuvaaja Eero Kokko)

Mikko Parikka

Mikko on Adeptuksen toimitusjohtaja ja Tunneäly Summitin isä.

Tunneäly -valmentajana Mikon intohimona on pureutua valmennettavien tunne- ja asenneperäisiin oikosulkuihin sekä ravistella ihmisten ajattelua ‘täytyy’-asennosta ‘haluan’-ajatteluksi. Tämä asennemuutos on vaikuttavien ja onnistuneiden valmennusten ytimessä.

Adeptus_Tunnealy2023_puhujien_kuvat_Mikko_Parikka_1080x1080

Juontajat

 

Tapahtuman juontaa Oona Kankkunen ja Petri Karjalainen. Juontajakaksikkomme liikkuu koko tilaisuuden ajan yleisön
joukossa välittäen tunnelmia ja poimien haastateltavaksi mielenkiintoisia ihmisiä suorassa lähetyksessä.

Oona Kankkunen

Oona on Kasvuvalmentaja, jossa yhdistyy yli 10 vuoden myynnin valmentamisen kokemuksen lisäksi asiantuntijuus markkinointiviestintään, sosiaaliseen mediaan sekä asiantuntijabrändäykseen. Hän on Suomessa johtava sosiaalisen myynnin valmentaja, vaikuttaja, puhuja ja tunnustettu #myynninlähettiläs.

Oona tunnetaan modernin myynnin ja markkinoinnin yhteispelin puolesta puhujana sekä suosittujen verkostoitumistapahtumien #linkedinafterworkhelsinki perustajana ja vuonna 2023 hän tulee julkaisemaan ensimmäisen kirjansa.

Oona Kankkunen gold

Petri Karjalainen

Petri on Tunneäly Myyntiyössä valmentaja

Myynti ja johtaminen on ihmissuhdeurheilua. Useimmiten se on sekä yksilölaji että tiimityötä. Menestyäkseen tarvitaan "tietotaitojen" lisäksi myös tunneälyä. Ja voittavan tiimin johtaja tarvitsee sekä älyä että oikeaa ajattelutapaa. Haastamme perinteiset tavat tehdä B2B-myyntiä ja autamme asiakkaitamme kasvamaan ymmärtämällä tunneälyä, psykologiaa ja modernia monikanavaista myyntiä. Lukemattomat tutkimukset ovat osoittaneet, että oikeanlainen ajattelutapa auttaa myyjiä ja johtajia tulemaan organisaationsa parhaiksi tekijöiksi. Siksi haluamme tarjota tieteeseen perustuvia ratkaisuja, jotka eivät ole vain järkeviä, vaan myös tuntuvat oikeilta.

Pete_MG_9008-Edit-2_web_gold

Panelistit

Johanna Stark

Toimitusjohtaja, Postnord

johanna-starck_gold

Teemu Kontkanen

Toimitusjohtaja, Mediateko

"Pienviljelijän poika Pohjois-Karjalasta, Mediateon yrittäjä, hallitustyöstä voimaa ammentava luova innostaja. Mediateko on kasvanut yhden miehen yrityksestä globaalien jättien haastajaksi ja matkan varrella on koettu kasvukipuja, loppuun palamista sekä tuskaisaa henkilöstöjohtamista. Vastoinkäymiset ovat kasvattaneet yhtiöstä ja Teemusta yhteen hiileen puhaltavan ja hetkittäin myös tunneälykkään eteenpäin menijän"

Teemu Kontkanen_gold

Marko Karppinen

Myyntijohtaja, Tibnor

Marko Karppinen_gold

Sam Hansen

Toimitusjohtaja, LM Someco

Yhteistyötaitojen merkitys korostuu työelämässä, koska asiat ovat monimutkaisia ja erilaisten osaajien yhdessätekeminen korostuu, erityisesti markkinoinnissa ja viestinnässä. Psykologinen turvallisuus on tässä avainasemassa.

Siksi olemme Tunneäly Summitin luova kumppani ja osallistumme tapahtumaan koko LM Somecon henkilökunnan voimin.
Sam Hansen
Toimitusjohtaja
LM Someco

Sam Hansen2_gold

??

??

Tuntematon2_gold

Henrietta Niskanen

HRD-Manager, LähiTapiola

Henrietta_niskanen_gold

Daniel Regwan

Myyntijohtaja, Lyreco Finland

Daniel_regwan_gold

Merja Galler

Head of Employee Experience, Kumura

Merja_Galler_gold

??

??

Tuntematon2_gold

Ohjelma

 

Calendar 14.2.2023

7:30
Ovet aukeavat - Lähetys alkaa

Live tapahtuman ovat aukeavat ja suora on-line lähetys alkaa. Tapahtuman aikana puheenvuorojen välissä kamerapartio liikkuu yleisön joukossa ja välittää tunnelmia, poimii mielenkiintoisia ihmisiä haastateltavaksi suorassa lähetyksessä.

8:00
Yllätysvieras

Tapahtumaan kuuluu, että aamun avaa yllätysvieras. Ensimmäinen yllätysvieras oli nuori maailmallakin mainetta niittänyt futuristi Perttu Pölönen. Vuonna 2020 yllätysvieraana oli Suomen koripallomaajoukkueen kantava jäsen, Salon Vilppaan kivijalka ja omaa yritystä Sportspot Oy:tä pyörittävä Juho Nenonen. 2021 yllätysvieras oli Mikael Parikka, joka toi esille nuorison ajatuksia tunneäly teemasta. Mikael on nuoresta iästään huolimatta jo luennoinut tunnetaitojen merkityksestä eri foorumeilla. Vuonna 2022 yllätyksenä, jota ei edes oikein osattu pitää yllätyksenä, oli Pekka Hyysalo, joka on yksi tämän vuoden tapahtuman pääpuhujista. Pekka itse sanoi, että "tämä oli maailman huonoin yllätys, kun Mikko meni sen jo ajoissa paljastamaan".

8:15
Virallinen avaus

Mikko Parikka, tilaisuuden puheenjohtajana toimiva Perttu Pölönen ja yllätysvieras avaavat tapahtuman kulkua sekä mm. miten Tunneäly ja  Psykologinen turvallisuus liittyvät toisiinsa.

8:35
Tuottavat tunteet
Mikko Parikka

Mikko puhuu lempiaiheestaan, eli tunteiden vaikutuksesta ihmisten ja organisaatioiden menestykseen. Minkälaisen tunteen tuot ja luot ympärillesi työelämässä kuin myös henkilökohtaisissa suhteissa, sanelee elämämme laadun. Usein nämä asiat ovat näkymättömissä pinnan alla.

9:00
Paneelikeskustelu
Puheenjohtajana Perttu Pölönen

Liike-elämän asiatuntijaraati keskustelee Pertun johdolla psykologisen turvallisuuden merkityksestä tämän päivän työyhteisöissä. Panelistit ovat kokemusasiantuntijoita ja he tuovat esille omia näkemyksiä sekä aitoja työelämän kokemuksia edustamistaan yrityksistä.

9:50
tauko

Live-yleisön verkostoitumistauko. Nautitaan tarjoiluista ja inspiroidutaan mahtavassa seurassa.  

Online-yleisölle suoralähetys tapahtumasta jatkuu taukoamatta. Tauon aikana tulee suoria haastatteluja mielenkiintoisista ihmisistä ja aiheista. Liikkuva kamera ei pysähdy!

10:20
Psycholigical Safety and Sales
Keynote Deiric McCann

Deiric talks about The Surprising Impact of Psychological Safety on Sales Performance. Psychological Safety is a hot topic right now. It has been defined by one expert as “…the sense that you can be yourself without social, political, economical, or emotional cost”, and it has become critically important to retaining and engaging people in our post-Pandemic world where the best people have more choices than ever before.

11:15
Tunneäly ja aivot
Keynote Pekka Hyysalo

Pekka on yksi tämän maan valovoimaisimpia ja kysytyimpiä puhujia. Pekan huippu-urheilu ura freestyle laskettelun huipulla katkesi dramaattisesti onnettomuuteen.

Pekan taistelu ja FightBack-tarina selviytymisestä on liikuttanut, mutta myös voimaannuttanut meistä monia. Vuosien taistelu jatkuu, mutta nyt se on noussut uudelle tasolle LoveBack!

11:50
Päätöskeskustelu

Perttu Pölönen, Pekka Hyysalo ja Mikko Parikka vetävät yhteen aamupäivän aikana esille nostetut asiat.

12:00
Lopetus

 Tilaisuus päättyy.

Tapahtumasta sanottua

Tunneäly vei mennessään minut jo kauan sitten ja siitä lähtien ajatus valmentajaksi kouluttautumisesta kyti kunnes sen suoritin. Todistetusti Tunnetaidot tuottavat tuloksia myynnissä sekä johtamisessa. Meillä koko PostNord henkilöstö pääsee yrityslipulla osallistumaan tämän vuoden Tunneäly Summittiin.

Kimmo Hyttinen
Kaupallinen johtaja Postnord Oy

"Roxtec Finland Oy on jo vuosien ajan tehnyt hyvää ja antoisaa yhteistyötä Adeptuksen Mikon kanssa tunneälyyn ja myyntiesteisiin liittyen. Edelleen aihe jaksaa innostaa! Tunnetaitoja kehittämällä koko työyhteisön tulos ja motivaatio paranee ja työhön tulee aivan uusia ulottuvuuksia. Siispä minäkin olen ilolla mukana tämän vuoden Tunneäly Summitissa!"

Marjatta Honkasalo
Toimitusjohtaja, Roxtec Finland Oy

Aloitimme panostuksen Tunneäly myyntityössä valmennuksiin Tibnorilla jo ennen koronaa yli kaksi vuotta sitten. Olemme valmentautuneet olosuhteiden mukaan, niin livenä kuin etänä. Jälleen kerran etätyösääntöjen voimaantultua en voisi ajatella parempaa tapaa inspiroida henkilöstöämme kuin Tunneäly Summit. Meille tärkeintä on huolehtia henkilöstömme osaamisesta ja hyvinvoinnista, Tunneäly Summit on, sitä huolenpitoa parhaimmillaan.

Marko Karppinen
Myyntijohtaja Tibnor

Me Kumuralaiset välitämme ihmisistä ja projekteista. Tämän lupauksen lunastamisessa tunnetaidot ovat osaamisen keskiössä, sillä tunneälykäs projektijohtaja saa ihmiset onnistumaan. Ja ihmiset onnistuessaan saavat projektitkin onnistumaan. Hedelmällinen yhteistyömme Mikon ja Adeptuksen kanssa saa jatkoa, kun koko tiimimme pääsee osallistumaan Tunneäly Summitiin.

Mikko Saastamoinen
Toimitusjohtaja Kumura Oy

“Tunnetaidot kuuluvat mielestäni jokaisen työtekijän perustaitoihin nykypäivänä, siksi koen tärkeäksi, että yhtiömme jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittää niitä osallistumalla tämän vuotiseen Tunneäly Summittiin.”

Timo Hakola
Liiketoimintajohtaja
Lähitapiola Loimi-Häme

Sain ensimmäisen oikean kosketuksen tunneälyn teoriaan Parikan Mikon kautta noin pari vuotta sitten, kun aloitimme Tibnorin myynnin Tunneäly myyntityössä-koulutukset. Sittemmin olemme oppineet monia uusia asioita ihmisten välisestä laadukkaasta kommunikaatiosta. Tunneälyyn tutustumisen ansiosta olen tänään parempi asiakaspalvelija, parempi esimies, parempi isä, parempi puoliso ja parempi ihminen. Koulutukset saavat pian jatkoa ja sitä odotellessa oppimisen nälkää pääsee onneksi tyydyttämään tämän vuoden Tunneäly Summitissa.

Olli Sivula
Area Manager Tibnor Oy

"Tunneäly on työelämätaito, kaikille meille. Se on myös aivan keskeinen osa johtajuutta, jonka merkitys nousee työelämässä huimalla tahdilla. Tunneäly lisää vaikuttavuutta, auttaa motivoimaan muita, ratkaisemaan ristiriitoja sekä ymmärtämään syy-seuraussuhteita. Tunneälykkyys – aika tykki juttu!"

Maija Turtio, Crista Hirvilammi & Jenni Ahlblad
Kulttuurin, johtajuuden ja osaamisen kehittäjät, Veikkaus Oy

"Yhteistyötaitojen merkitys korostuu työelämässä, koska asiat ovat monimutkaisia ja erilaisten osaajien yhdessätekeminen korostuu, erityisesti markkinoinnissa ja viestinnässä. Psykologinen turvallisuus on tässä avainasemassa.

Siksi olemme Tunneäly Summitin luova kumppani ja osallistumme tapahtumaan koko LM Somecon henkilökunnan voimin."

Sam Hansen
Toimitusjohtaja
LM Someco

Varaa yrityslippu

 

Varaa liput koko organisaatiollesi tästä. Täytä lomake, niin vahvistamme yrityksellenne paikan Tunneäly Summittiin!

Muista myös

 

Business Live (LinkedIn event)

Business Livet/LinkedInissä, jossa Oona Kankkunen ja Petri Karjalainen keskustelevat Summit esiintyjien kanssa.

- 26. tammikuuta 12-12.20 haastateltavana Perttu Pölönen

- 2. helmikuuta 12-12.20 haastateltavana Pekka Hyysalo

- 9. helmikuuta 13.30-14 haastateltavana Deiric McCann

Sekä

 

Uutiskirje

Liity mukaan Tunneäly Summitin kehittäjäksi.
Liity uutiskirjeen tilaajaksi.

 

 

Liity kehitystiimiin