<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

Sectorm Alarm Oy

Myyntiesteet-henkilöarviointi ainutlaatuisena valmennuksen työkaluna.

macbook-black
Youtube-sector-alarm

SECTOR ALARM OY

Sector Alarm tarjoaa kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluita kotitalouksille ja pk-yrityksille ympäri Euroopan. Tällä hetkellä yhtiöllä on noin 500 000 asiakasta ja se on alansa toiseksi suurin toimija Euroopassa.

www.sectoralarm.fi

TOIMIALA

Turvallisuuspalvelut ja turvajärjestelmät
 

HENKILÖSTÖMÄÄRÄ

500-999 henkilöä

Vahvistusta myyjien kehitykseen

Sector Alarm on rakentanut jo 30 vuoden ajan omaa myyntikulttuuriaan ja heille on syntynyt vankka koulutusohjelma omien oppien jalkauttamiseen. Sectorin sisäinen myyntivalmentaja Tero Nykänen halusi lisävahvistusta tähän hyväksi havaittuun malliin erityisesti siinä, että myyjät voisivat olla vielä enemmän läsnä ja omia itsejään myyntitilanteissa.

- Halusimme myyjiemme saavan meiltä vielä enemmän työkaluja myyjänä kehittymiseen ja valitsimme Adeptuksen siksi valmennuskumppaniksemme. Toivoimme, että myyjät kehittyisivät yleisesti ihmisinä sekä myyjinä, eikä vain "meidän myyjinä".

Myyntiesteet™-henkilöarviointi paljasti piilevät kehityskohteet

- Tilasimme alun perin Myyntieste™-arvioinnin. Olen itse tehnyt sen kaksi kertaa myyjäurallani erilaisissa elämäntilanteissa, ja se on kyllä älyttömän konkreettinen työkalu itsensä kehittämiseen. 

- Testi antaa ikään kuin pienen näkymän sinusta ulkopuolelta. Sitten kun tuloksen vielä avaa henkilö, jolle työkalu on tuttu, niin siitä saa todella hyvän kuvan siinä missä voi kehittyä myyjänä.

Mitä mieltä osallistujat olivat valmennuksesta?

Nykänen kertoo osallistujien löytäneen itsensä testituloksesta pienen pureskelun jälkeen ja alkaneen vähitellen kehittää itseään.

- Minulla on itselläni samanlainen kokemus. Tein ensimmäisen Adeptuksen Myyntiesteet™-testin ihan vain työnantajani ilmoittamana. Silloin se ei ehkä vielä ollut sinne mennessä niin siisti juttu, mutta oli se aika silmiä avaava kokemus lopulta.

- Uskon, että meidän kaikki myyjät saavat tämän saman ja se viekin aika kovaa uralla eteenpäin.

 

Lopputerveisinä Tero Nykänen tuo esiin valmennusten inhimillisyyden pilke silmäkulmassa:

- Suosittelen tätä kaikille, jotka haluavat viedä pitkäjänteisesti myyntituloksiaan eteenpäin. Mutta toki jos haluaa ysärimeininkiä, niin voi vain puskea niitä lukuja eteenpäin niin kauan kuin jaksaa. Kaikki käy.

Tero-round
"Voin suositella Adeptusta kaikille, jotka haluavat kehittää yrityksensä tulosta myyjien hyvinvoinnin kautta - ilman huolta siitä, että kuluttaa itseään molemmista päistä loppuun."
Tero Nykänen
SWA Manager Sales
 

Etsitkö tämän tyyppistä valmennusta?

KYLLÄ - Haluan kuulla lisää!

Kyllä - haluan kuulla lisää!

TUTUSTU MUIHIN ASIAKASTARINOIHIN

 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Näin tuplaat aktiviteettitasosi myynnissä
Lue lisää >>


Vinkkejä luurikammon taltuttamiseen
Lue lisää >>


Tunnejohtamisella uudenlaisia tuloksia
Lue lisää >>

IMG_4802_2