<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

Roxtec Finland Oy

Pysyvä tasonnosto myyntiesteitä raivaamalla.

macbook-black
Roxtec-1

ROXTEC FINLAND OY

Roxtec on maailman johtava kaapeli- ja putkiläpivientien tiivistysratkaisujen toimittaja. Roxtecin joustavaa järjestelmää käytetään maailmanlaajuisesti erilaisissa projekteissa suojaamaan ihmisiä ja omaisuutta sekä varmistamaan tiivistysratkaisujen turvallisuus ja toiminnallinen luotettavuus.

www.roxtec.com

TOIMIALA

Kaapeleiden ja putkien tiivisteratkaisut
 

HENKILÖSTÖMÄÄRÄ

5-15

>

Yhteistyö lähti liikkeelle blogikirjoituksesta

Roxtec, kuten niin moni muukin yritys, paini haastavan uusasiakashankinnan ja kilpailupaineen parissa. Myyjiä oli aiemmin koulutettu erilaisilla myynnin tieto- ja taitovalmennuksilla.

Verkossa Henrik törmäsi kirjoitukseemme luurikammosta (telephobia):

- Oikeastaan se alkoi siitä, kun näin sellaisen otsikon kuin Telephobia eli puhelinkammo. Ensimmäiset jutut mitä mä luin siitä, niin mä ymmärsin että tässä on kyse jostain muustakin kuin luurikammosta.

Muutos alkoi ensimmäisellä kohtaamisella

- Ensimmäinen tapaaminen Mikon kanssa oli huippuhyvä. Hän oli niin maanläheinen, että jopa tän ikäinen myyntimies ymmärsi mistä oli kyse. Siitä kaikki lähti liikkeelle.

Kun yhteistyö saatiin alkuun, koko Roxtecin tiimi testattiin Myyntiesteet-itsearvioinnilla verkon yli:

- Koko meidän tiimi testattiin tähän Telephobia-juttuun. Kaikki pystyivät tunnistamaan itsensä (itsearvioinnin tuloksessa) ja pystyivät myöskin näkemään miten pitää kehittää itseään.

 

Valmennuksessa pureuduttiin myyjien suoritusta jarruttaviin tunnepuolen oikosulkuihin

Tiimi valmennettiin tunnistamaan erilaisia myyntiesteitä sekä raivaamaan ne omasta käyttäytymisestä. Jokainen sai henkilökohtaisen kehitysohjelman, jota harjoiteltiin valmentajan kanssa vielä monia kertoja yhteisissä raivauspajoissa:

- Meidän henkilöt sai olla Mikon kanssa raivauspajoissa tunnin tai puoltoista, ja hän oli niin sanotusti kolmas persoona tässä meidän orkesterissa. Silloin se oli semmoinen kolmannen osapuolen näkemys eli objektiivinen, ei subjektiivinen. Ja se on sitten auttanut meitä tässä.

Tulokset: Roxtecin myynti kasvoi kymmeniä prosentteja

- Pystyn näkemään sen numeerisesti. Meillä on tiettyjä segmenttejä, joissa kasvut ovat olleet kymmeniä prosentteja. Se mikä oli tärkeää, niin opin ymmärtämään millaisia nämä meidän ihmiset ovat. Kaikki ovat erilaisia ja kaikkien kanssa pitää kommunikoida eri tavalla. Tiimi alkoi keskustelemaan toistensa kanssa paremmin ja esitykset ovat paljon parempia. Silloin kun myyjä tuntee itsensä, niin on helpompi myös esittää näitä tiettyjä juttuja asiakkaille.

Minkälaiset terveiset haluat antaa muille yrityksille, jotka painivat samankaltaisten haasteiden parissa?

- Mikon apu on ollut huippuhyvä - paras mun työelämässä. Mä suosittelen Adeptusta lämpimästi. Tämä ei ole mikään semmoinen normaali psykologinen testi, vaan jotain ihan muuta. Tämä auttaa myynti-ihmisiä ja myöskin sitä muuta henkilökuntaa. Eikä tämä meidän matka lopu vielä tähän, vaan jatkuu tästä eteenpäin.

 

Paras keino raivata omia Myyntiesteitä pois on tehdä oma Myyntiesteet-itsearviointi ja osallistua Myyntiesteet-valmennukseen; https://www.adeptus.fi/myyntiesteet-1pv

Henrik-round
"Meillä on tiettyjä segmenttejä, joissa kasvut ovat olleet kymmeniä prosentteja. Se mikä oli tärkeää, niin opin ymmärtämään millaisia nämä meidän ihmiset ovat. Kaikki ovat erilaisia ja kaikkien kanssa pitää kommunikoida eri tavalla."
Henrik Hermansson
Toimitusjohtaja
 

Etsitkö tämän tyyppistä valmennusta?

KYLLÄ - Haluan kuulla lisää!

Kyllä - haluan kuulla lisää!
 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Näin tuplaat aktiviteettitasosi myynnissä
Lue lisää >>


Vinkkejä luurikammon taltuttamiseen
Lue lisää >>


Tunnejohtamisella uudenlaisia tuloksia
Lue lisää >>

IMG_4802_2