<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

Lyreco Finland Oy

Tunneäly Lyrecon myynnin keskiössä

macbook-black
Lyreco-1

LYRECO FINLAND OY

Lyreco Finland Oy on yksi Suomen johtavista työpaikka- ja toimistotarvikkeiden toimittajista yrityksille ja yhteisöille. 

Tuotteiden lisäksi Lyreco tarjoaa alan palveluita mm. kattavan AV- ja esitystekniikan laiteiden kokonaispaketin suunnittelusta asennukseen ja tuotteisiin.

www.lyreco.com

TOIMIALA

Työpaikka- ja toimistotarvikkeet
 

HENKILÖSTÖMÄÄRÄ

155

Jatkuvalla sparrauksella erinomaisia tuloksia niin myynnissä kuin johtamisessa

Lyreco on tehnyt Adeptuksen kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ajan. Yhteiseen matkaan on kuulunut muun muassa uusien myyjien rekrytointia sekä myynnin ja johdon valmennuksia. Myyntiesteiden tunnistaminen ja tunneäly on ollut aina Lyrecon myynnin tekemisen ytimessä.

Lyrecon myyntijohtaja Daniel Regwan kuvailee yhteistyötä:

- Olemme käyttäneet Adeptusta jo useamman vuoden. Myyntimme on ollut erittäin kovassa kasvussa, vaikka alamme ei ole ollut niinkään kasvussa. Kutistuvilla markkinoilla olemme pystyneet generoimaan kasvua vuodesta toiseen ja uskomme kyllä, että Adeptus on ollut siihen iso apu.

 

"Asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä"

Myyntivalmennusten ja rekrytoinnin lisäksi Adeptus on antanut uusia näkökulmia myös myynnin johtamiseen. Toimitusjohtaja Harri Helenius kuvaa päävalmentajaamme Pekka Sinervoa tiukaksi, mutta erittäin hyödylliseksi avuksi:

- Johdossa tarvitaan usein fasilitointia. Joku joka kerää asioita yhteen. Se on kiva hoidella asioita keskenään mutta on hyvä, että siinä on myös joku ulkopuolinen, joka pitää lankoja käsissä. Ja sen kustannus suhteessa saavutuksiin on mielestäni mitätön.

 

Tunneälyllä tuloksia

Lyrecon valmennusten keskiössä oli kaksi tärkeää teemaa: tunneäly myyntityössä sekä ostokäyttäytymisen ymmärtäminen. Regwan kuvaa kokemuksiaan:

- Paljon puhutaan näissä koulutuksissa myös tunneälystä myyntityössä, koska meidän pitää ymmärtää myös sitä toista puolta hyvin. Eli meidän pitää kuunnella, mutta samalla meidän pitää luoda heille enemmän ja enemmän ratkaisuja.

Myös Helenius allekirjoittaa tunneälyn merkityksen:

- Tunneäly minun mielestäni vaikuttaa ihan kaikkeen. Se vaikuttaa myyjien ja asiakkaiden väliseen yhteistyöhön sekä myynnin esimiesten ja myyjien väliseen yhteistyöhön. Erityisesti se vaikuttaa koko yrityksen dynamiikkaan. 

 

 

Mitä osallistujat pitivät valmennuksista?

- Myyjät on äärimmäisen tyytyväisiä Adeptuksen koulutuksiin. Iso asia siinä on se, että Adeptuksen henkilöillä on taito saada avoin keskustelu meidän myyjien kanssa eli siellä on tullut se luottamussuhde.

- Yhteistyö on myös ollut paljon muutakin kuin pelkät koulutukset ja rekrytointiprosessi. Se on ollut jatkuvaa sparrausta ja avointa keskustelua Adeptuksen henkilöiden kanssa. Tämä on kehittänyt myös minua valtavasti.

- Kyllä Adeptus on selkeästi myös ajan hermoilla. Myynti on tällä hetkellä murroksessa ja Adeptus on kyllä siinä selkeästi etulinjassa, että he ymmärtävät mitä se vaatii tulevaisuudessa myyjältä pysyä mukana tässä valtavassa muutoksessa.

Daniel-Regwan-round
"Yhteistyö on myös ollut paljon muutakin kuin pelkät koulutukset ja rekrytointiprosessi. Se on ollut jatkuvaa sparrausta ja avointa keskustelua Adeptuksen henkilöiden kanssa."
Daniel Regwan
Myyntijohtaja
 

Etsitkö tämän tyyppistä valmennusta?

KYLLÄ - Haluan kuulla lisää!

Kyllä - haluan kuulla lisää!
 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Näin tuplaat aktiviteettitasosi myynnissä
Lue lisää >>


Vinkkejä luurikammon taltuttamiseen
Lue lisää >>


Tunnejohtamisella uudenlaisia tuloksia
Lue lisää >>

IMG_4802_2