<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

E.Ahlström Oy

Myynnin valmennus nosti asiakaskokemuksen huipputasolle.

macbook-black
e.ahlström-promokuva

E.AHLSTRÖM OY

E.Ahlström Oy on ravintola-alan ammattilaisia palveleva liike, josta löytyy ammattikeittiöiden pienvälineet, kattaustarvikkeet, ravintolakalusteet, 
somisteet ja työvaatteet – käytännössä lähes kaikki mitä HoReCa-alan yritykset tarvitsevat.

www.eahlstrom.fi

TOIMIALA

Ravintolakalusteet ja -tarvikkeet
 

HENKILÖSTÖMÄÄRÄ

45-50

Kun ihmiset voivat hyvin, tulee tuloksen tekemisestäkin paljon helpompaa

Adeptuksen yhteistyö E.Ahlströmin kanssa on alkanut vuoden 2017 keväällä ja siihen on kuulunut muun muassa myyntiesteiden poisraivaamista, ostopäätöspsykologiaan tutustumista ja johtoryhmän coachausta. Myyntijohtaja Teija Sääksmäki kertoo yhteistyön alusta:

- Lähdimme hakemaan meidän myyntiin uudenlaista otetta ja haettiin siihen kumppania. Haettiin enemmän sitä oman käyttäytymismallin muuttamista, jotta sitä kautta ymmärrettäisiin paremmin sitä meidän asiakasta ja ostajaa.

Myyntiesteiden raivaaminen toimi lähtölaukauksena muutokselle

Kuten monen muun yrityksen kohdalla, myös E.Ahlströmin myyjistä paljastui piileviä tunnepuolen oikosulkuja, jotka salaa jarruttivat myyntityötä. Näitä myyntiesteitä lähdettiin raivaamaan yhteisen workshopin siivittämänä:

- Kyllä me ollaan saatu huikean hyviä tuloksia tämän valmennuksen myötä ihan jo siinä, että ihmiset ovat oppineet ymmärtämään omaa tunne-elämää ja käyttäytymistään. Pekka on ollut hyvä sparrari meidän joukkueelle ja erityisesti tämä myynnin esteiden valmennus on ollut huikea - sitä kautta saimme sitä itsetuntemusta ja tunneälyä toimia entistä paremmin.

 

Ostopäätöspsykologian tuntemus auttoi myyjiä kehittymään seuraavalle tasolle

Myyntiesteiden raivaamisen jälkeen Sääksmäen tiimi siirtyi tutkimaan ostamisen psykologiaa ja päätöksentekemisen eri vaiheita. 

- Olemme löytäneet ihan uudenlaisia tapoja tehdä tätä meidän myyntityötä ja ennen kaikkea ymmärtää, missä kohtaa on hyvä ehdottaa erilaisia ratkaisuja asiakkaalle. Myyntityöhän on vaikuttamista ja kyllä se vaatii hurjasti tunneälykkyyttäkin.

Yhteistyön Sääksmäki kiteyttää lyhyesti ja ytimekkäästi:

- Suurin tulos on se, että kun yhteishenki kasvaa ja ihmiset ovat tyytyväisiä, niin myös tuloksenteko kasvaa.

Teija-round
"Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja uuden näkökulman tuominen on ollut se Adeptuksen iso juttu, mikä on auttanut meitä siirtymään eteenpäin sen seuraavan loikan mitä ollaan tekemässä."
Teija Sääksmäki
Myyntijohtaja
 

Etsitkö tämän tyyppistä valmennusta?

KYLLÄ - Haluan kuulla lisää!

Kyllä - haluan kuulla lisää!
 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Näin tuplaat aktiviteettitasosi myynnissä
Lue lisää >>


Vinkkejä luurikammon taltuttamiseen
Lue lisää >>


Tunnejohtamisella uudenlaisia tuloksia
Lue lisää >>

IMG_4802_2