<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

DNA Oyj

Myyjien henkilöpersoonat valmennuksen ytimessä.

macbook-black
DNA-promokuva

DNA OYJ

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikennekonserneista ja tarjoaa asiakkailleen erilaisia digitaalisia palveluita sekä tietoliikenneratkaisuja.

www.dna.fi

TOIMIALA

Tietoliikenne-, viihde- ja ICT-palvelut
 

HENKILÖSTÖMÄÄRÄ

yli 1700

Myyjien omat henkilöpersoonat ratkaisevassa asemassa myynnin valmennuksissa

DNA:n yritysmyynnin myyntipalvelussa haluttiin päivittää toimintamalleja ja siksi he lähtivät etsimään sopivaa kumppania myyntihenkilöstön kehittämiseen. Adeptus vastasi tarpeeseen ottamalla huomioon myyjien henkilöpersoonat ja asenteet myyntityön takana.

- Tutkimme erilaisia vaihtoehtoja kouluttajakumppaniksi ja Adeptus tuntui erilaiselta. Siinä ei ollut sellaista "perus" myynnin asiaa, vaan lähdimme myyjän henkilöpersoonan kautta - kuten millainen kommunikaatiotyyli heillä on. Nyt on sitten jo kolmas vuosi käynnissä Adeptuksen kanssa.

Myyntieste-testi™ apuna kommunikaatiotyylien tunnistamisessa

Jotta myyjät omaksuisivat uusia tietoja ja taitoja, oli heidän ensin tunnistettava erilaiset esteet, jotka jarruttivat salaa heidän nykysuoritustaan ja saattaisivat hidastaa myös uusien toimintatapojen omaksumista.

- Teimme jokaisesta myyjästä ja esimiehestä tällaisen myyntipersoona-analyysin. Sieltä sitten löytyi erilaisia kommunikointiesteitä, joita lähdimme purkamaan ja löytämään ymmärrystä siihen, miten voimme erilaisissa asiakastilanteissa käyttäytyä ja miten vastaamme tai reagoimme asiakkaiden kysymyksiin. 

Minkälaista palautetta koulutukseen osallistuneet ovat jälkeenpäin antaneet?

- Myyjien kommentteja kun olen kuullut, niin he ovat sanoneet että valmennus on lisännyt heidän itseluottamustaan hyvin paljon. Tiimihenki on myös kehittynyt ja keskikaupan koko kasvanut. 

- Olen oppinut myös itse tuntemaan myyjiämme entistä paremmin. Sain jokaisesta myyjästä myyntieste-analyysin ja ymmärrän nyt paremmin miten joku myyjä käyttäytyy tietyssä tilanteessa. Tämä antaa minulle työkaluja johtaa tilanteita entistä paremmin.

- Haluan ehdottomasti suositella Adeptusta. Olen puhunut heistä talon sisällä ja meidän koulutuspalveluhan on ollut tässä koko ajan mukana, niin hekin tietävät, että olemme kokeneet valmennuksista isoa hyötyä.

Tommi-Takala
"Myyntituloksemme ovat kehittyneet selkeästi. Moni myyjä on sanonut, että ensimmäinen myyntivalmennus, josta on ollut aidosti hyötyä."
Tommi Takala
Myyntijohtaja
 

Etsitkö tämän tyyppistä valmennusta?

KYLLÄ - Haluan kuulla lisää!

Kyllä - haluan kuulla lisää!
 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Näin tuplaat aktiviteettitasosi myynnissä
Lue lisää >>


Vinkkejä luurikammon taltuttamiseen
Lue lisää >>


Tunnejohtamisella uudenlaisia tuloksia
Lue lisää >>

IMG_4802_2