<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to the main content.

Aktia Oyj

Myynnin korkeakoululla uudenlaisia tuloksia.

macbook-black

AKTIA OYJ

Aktialla on laaja valikoima pankki-, omaisuudenhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluja sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

www.aktia.fi

TOIMIALA

Pankkitoiminta

HENKILÖSTÖMÄÄRÄ

yli 1000

Mihin myynnilliseen haasteeseen etsitte Adeptukselta apua?

Aktiassa on valmennettu myyjiä aina, kouluttautuminen on siis täällä ihmisille tuttua. Yhteistyömme lähtötilanteessa olin rakentanut taloomme valmentamon, jossa myyjille opetettiin myynnin perusprosessia. Halusin kuitenkin tarjota halukkaimmille yksilöille mahdollisuuden kasvaa todellisiksi myynnin superammattilaisiksi, ja mietin tuolloin aktiivisesti tähän erilaisia ratkaisuja. Adeptukselta löytyi koulutuksellista sisältöä, jonka perustalle konseptoimme Aktian oman myynnin korkeakoulun.

Mistä myynnin korkeakoulussa on kysymys?

Tämä valmennus on aivan omaa luokkaansa. Kyseessä on korkeamman tason myyntivalmennus, joka auttaa osallistujaa löytämään henkilökohtaiset myyntiesteensä ja pääsemään niistä eroon. Valmennuksen aikana pureudutaan todella syvälle ihmiseen ja kaivetaan sieltä esteiden raivauksen kautta esiin piilossa ollut potentiaali.

Haluamme pitää tämän koulutuksen statuksen yrityksessämme korkealla. Talossamme on 400 myyjää, joista koulutukseen valitaan vain innokkaimmat yksilöt. Tällä hetkellä valmennukseen on jonoa ja myyjät hakevat korkeakouluun aktiivisesti itse. On loistavaa, että halu oppimiseen on talossamme näin suuri!

Minkälaista palautetta koulutukseen osallistuneet ovat jälkeenpäin antaneet?

Meillä on juuri alkamassa korkeakoulussa neljäs “lukuvuosi”. Lähes kaikki ryhmät ovat tähän mennessä olleet hyvin heterogeenisiä, ja koulutukseen osallistuneet henkilöt hyvin erilaisia sekä kokemus- että koulutustaustaltaan. Yhdistävä tekijä kaikissa ryhmissä on ollut se, että jokainen osallistuja on sanonut valmennuksen olleen heille paras ammatillinen asia uransa aikana. Koulutuksen myötä myös talomme yhteishenki on tiivistynyt, sillä koulutusprosessin aikana käydään läpi hyvinkin henkilökohtaisia asioita.

Konkreettisena esimerkkinä kerrottakoon myyjistä, joilla prosessi ja kalenterinhallinta on jo ennalta ollut hyvin hallussa. Silti he ovat kokeneet tiettyjä asiakaskohtaamiseen liittyviä pelkoja. Nyt he kuitenkin ovat kertoneet koulutuksen ansiosta päässeensä näistä peloista eroon ja saaneensa aivan uudenlaista rohkeutta kohdata tuntematon ihminen. Työtyytyväisyyttä ja tuloksentekovalmiuksia lisääkin tällä hetkellä se, että koulutuksen ansiosta myyjillä on nyt tekniikan lisäksi kunnossa myös psykologinen puoli.

Millaisia konkreettisia tuloksia olette koulutuksesta saaneet?

400 myyjästämme vasta noin 10 % on läpikäynyt koulutuksen. Seuraamme myyjien aktiivisuutta ns. ranking-listauksella, ja jo nyt on ollut havaittavissa että koulutuksella on ollut numeerisesti mitattava vaikutus myyjien työskentelyyn. Myyntimme aktiviteettitaso on kasvanut selkeästi ja lähes jokainen koulutuksen läpikäynyt myyjä osoittanut merkittävää kehitystä.

Tietenkin muutoksen pitää ranking-listojen lisäksi näkyä myös myynnin euromääräisenä kasvuna. Vaikka vasta pieni osa myyjistämme on läpikäynyt koulutuksen, on myös tällä alueella havaittavissa positiivista kehitystä.

Jokainen uusi “lampun syttyminen” on hieno asia. Ja se, että valmennuksen läpikäyneet voivat nyt omalla toiminnallaan olla oikealla asenteella varustettuina esimerkkeinä myös työkavereilleen.

kalliokoski-tiina
"Tämä valmennus on aivan omaa luokkaansa. Kyseessä on korkeamman tason myyntivalmennus, joka auttaa osallistujaa löytämään henkilökohtaiset myyntiesteensä ja pääsemään niistä eroon."
Tiina Kalliokoski
Myyntijohtaja
 

Etsitkö tämän tyyppistä valmennusta?

KYLLÄ - Haluan kuulla lisää!

Kyllä - haluan kuulla lisää!
 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Näin tuplaat aktiviteettitasosi myynnissä
Lue lisää >>


Vinkkejä luurikammon taltuttamiseen
Lue lisää >>


Tunnejohtamisella uudenlaisia tuloksia
Lue lisää >>

IMG_4802_2