<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Adeptus-Partners

Adeptus ostaa Excelse HR Analyysit Oy:n

Kaupan yhteydessä yrityksen nimi muuttuu Adeptus HR Analyysit Oy:ksi. Yrityksen hallituksen puheenjohtajana ja toimitusjohtajana toimii Pekka Sinervo ja markkinointijohtajana Christian Öller.

Ottaessamme Profiles-henkilöarviointityökalujen rinnalle edustukseemme Genos International tunneälyn arviointi- ja valmennusratkaisut, katsoimme tärkeäksi vahvistaa resurssejamme asiakkaidemme palvelukseen.

Selvitettyämme erilaisia vaihtoehtoja, koimme parhaaksi ratkaisuksi yhdistää voimamme Adeptus Partnersin kanssa. Adeptus on pitkäaikainen Profiles-kumppani ja työelämän tunneälyvalmennuksen uran uurtaja Suomessa.

Adeptuksella on erittäin osaava ja motivoitunut porukka, joka haluaa kehittää henkilöarviointiratkaisujen hyödyntämistä lähellä asiakkaita. On ilo liittyä asiantuntijatiimiin, jonka toimintatavat ja arvot tuntuvat omilta.

Yhdistyminen antaa erinomaiset mahdollisuudet tarjota nykyisille ja uusille asiakkaillemme entistä monipuolisempaa ja syvempää asiantuntemusta.

- Christian Öller, Excelse HR Analyysit Oy:n pääomistaja

New call-to-action


Adeptus HR Analyysit Oy
täydentää Adeptuksen strategiaa ja vahvistaa asemaa Suomen johtavana tunneälyn valmennustalona.

Kaupan myötä palveluvalikoima laajenee Genos-tunneälyn lisäksi lukuisilla henkilöarvioinneilla, koska kaupan myötä sopimukset John Wiley & Sons -henkilöarvioinneista siirtyvät Adeptukselle.

Olemme pitkään olleet mukana juurruttamassa suomalaiseen myynnin kulttuuriin tunneälyä. Tässä työssä olemme käyttäneet erilaisia työkaluja valmennusten tukena.

Viime vuoden puolella henkilöarviointeja tarjoava kumppanimme tutustutti meidät vielä syvemmälle tunneälyn saloihin ja valmentauduimme heidän kanssaan Genoksen tunneäly-valmentajiksi. Hyvin pian oli selvää, että voimien yhdistäminen tuntui järkevältä.

Kummallakin osapuolella oli selkeä näkemys toistensa vahvuuksista ja keskustelu oli avointa. Syntyi helposti ymmärrys voimien yhdistämisestä. Yhdistymisen myötä saamme riveihin kokeneen henkilöarvointien osaajan ja valmentajan, joka täydentää hyvin joukkojamme.

- Pekka Sinervo, Adeptus Partners Oy:n hallituksen puheenjohtaja

Lisätietoja voit kysyä:

Pekka Sinervo
Adeptus Partners Oy
pekka.sinervo@adeptus.fi
040 830 1756

New call-to-action
bg-uutiskirje.png

Tilaa blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi

Saat ilmoituksen sähköpostiisi heti kun uusi artikkeli on julkaistu.

Viimeisimmät kirjoitukset

Suosituimmat