<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

"Me emme usko siihen, että asiakkaat sopeutuvat järjestelmiin, vaan siihen, että järjestelmät sopeutuvat asiakkaisiin"

-Great People Inside

YKSI KOKO EI SOVI KAIKILLE

GPI_1-1

 

Great People Inside tarjoaa organisaatiollesi kustomoitavat työkalut, joilla voit valita parhaat ihmiset ja kehittää osaamista

 

GR8PI ALUSTA

Kyseessä on pilvipalvelu, jonka käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Se toimii missä tahansa, milloin tahansa ja millä tahansa laitteella.

 

VOIT MUKAUTTAA GR8PI BRÄNDISI SEKÄ ARVIOINTI- JA RAPORTOINTITARPEESI MUKAAN. 

Kaksi vaihtoehtoa:

1. OTA HYLLYSTÄ - VAKIO MUKAUTTAMINEN

Vakio mukauttamisessa voit luoda omia arviointejasi yksinkertaisen “valitse ja poimi” –toiminnon avulla, jossa sinua auttaa Great People Inside edustajasi.

GR8PI-alusta on niin laaja, että tulet vaikuttumaan valittavien ulottuvuuksien lukumäärästä ja käytettävissä olevista räätälöintimahdollisuuksista.

2. VAIN TEITÄ VARTEN - TÄYSI RÄÄTÄLÖINTI

Jos sinulla on laajemmat räätälöintitarpeet - kuten ainutlaatuisten arvioiden luominen, raportointi jne., jotka on räätälöity vain teidän organisaatiollenne – niin meiltä saa täyden räätälöinnin.

Täysi räätälöinti on tyypillisesti parin kuukauden prosessi, joka sisältää arvioiden kehittämisen, jotka mittaavat tarkasti niitä arvoja, pätevyyttä jne., jotka ovat juuri teidän organisaationne menestyksen kannalta kriittistä.

logo_greatpeopleinside_01

 

Great People Inside on Euroopassa perustettu kansainvälinen organisaatio, joka on tuonut markkinoille täysin uudenlaisen tavan tehdä henkilöarviointeja - Täysin kustomoitavat GR8 arvioinnit.

Pilvipohjainen tekniikka ja käyttökokemus ovat huipputasoa, ja GR8PI-työkalut on kehitetty tieteellisesti tunnustettujen, riippumattomien tutkimusten perusteella. Tätä voit todennäköisesti odottaa, jokaisesta nykyaikaisesta henkilöstöhallintoon liittyvien työkalujen ja järjestelmien tarjoajasta, ja vaikka GR8PI todennäköisesti onkin yksi parhaimmista, se ei oikeastaan ole se, mikä tekee siitä edelläkävijän. Todellinen ainutlaatuisuus sisältyy järjestelmän kykyyn mukautua organisaatiosi tarpeisiin.

GR8PI tarjoaa suuren määrän vakiomuotoisia arviointi- ja kyselymalleja, jotka kattavat useimpien organisaatioiden päivittäiset tarpeet esimerkiksi rekrytointiin, sitouttamiseen, kehittämiseen, arvoihin, myyntiin, tuottavuusvajeisiin, johtamisen kehittämiseen jne. Jos vakiomallimme eivät vastaa erityistarpeitasi, voi luoda omia malleja satojen saatavilla olevien ja luotettavien ulottuvuuksien perusteella. Kutsumme tätä "vakio mukautukseksi", ja on erittäin todennäköistä, että voit luoda juuri tarvitsemasi työkalut.

Jos tarvitset työkaluja, jotka mittaavat ja raportoivat organisaation tarkkoja ja ainutlaatuisia menestyskriittisiä tunnisteita ja erottelijoita, Great People Inside rakentaa ne sinulle! Kutsumme tätä ”täydelliseksi räätälöimiseksi”, ja tällaiset välineet räätälöidään ja validoidaan vain ja ainoastaan sinun organisaatiollesi.

Lue lisää: www.greatpeopleinside.com 

 

 

Lähetä yhteydenottopyyntö

 

Kysy lisää: 

Christian-Oller

Christian Öller

Valmentaja, partner
+358 50 381 8000
christian.oller@adeptus.fi

 

Mikko Parikka

CEO, valmentaja
+358 40 902 2556
mikko.parikka@adeptus.fi