<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

genosbadge_inv

 

"Tunneälytaitojen kehittäminen on lyhytaikainen tuki, jota me kaikki nyt tarvitsemme, ja pitkän aikavälin vahvuus, josta on hyötyä tulevaisuudessa."

Tunneälytaidot ovat useiden tutkimusten mukaan työelämän tärkeimpiä taitoja nyt ja tulevaisuudessa

Kaikilla on tunteita. Se on yksinkertainen tosiasia - osa ihmisyyttämme. Ja ymmärrämme tai ei, nämä tunteet vaikuttavat meihin joka päivä.

Ne vaikuttavat myös ihmisiin ympärillämme, sekä työyhteisössä että yksityiselämässämme. Tunneälyn merkitystä työelämässä ei voi yliarvioida, sillä se nousee esiin ennen kaikkea haastavissa tilanteissa. Sosiaaliset taidot ja tunneäly vaikuttavat myös työssä viihtymiseen, joka puolestaan vaikuttaa suuresti tuottavuuteen. Nämä taidot ovat tärkeitä juuri nyt ja pitkälle tulevaisuuteen. Jokainen, työtehtävistä riippumatta, on vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa.

Kyky ymmärtää tunteita, olla tietoinen niistä ja siitä, miten ne vaikuttavat tapaan, jolla käyttäytyy ja toimii muiden kanssa, parantavat ihmissuhdetaitoja ja auttavat olemaan tyytyväisempi ja menestyksekkäämpi työssä.

 


Lisätietoa tunnetaitojen merkityksestä ja miksi kaikkien kannattaa kehittää niitä saat maksuttomista webinaareistamme

 

Tulevat webinaarit:

  • 8.4.2021 klo 9. Miksi sertifioitua Genos tunneäly valmentajaksi - tässä 45 min webinaarissa kerromme tunnetaitojen merkityksestä organisaation näkökulmasta, miten tunnetaitoja voi kehittää ja mitä sertifiointi antaa sinulle.
  • 13.4.2021 klo 14.30. Tunneäly henkilövalinnoissa - tässä 45 min webinaarissa esitellään Genoksen tarjoama ratkaisu tunneälyn huomioimiseksi henkilövalinnoissa.

Aikaisempien webinaarien nauhoituksia:

  • Miksi yritysten kannattaa panostaa tunneälyyn - tässä 45 min webinaarissa kerromme mitä uusimmat tutkimukset kertovat tunnetaitojen merkityksestä organisaation näkökulmasta ja miten tunnetaitoja voi kehittää.
  • Miksi tunnetaitoja kannattaa kehittää - tässä 30 min webinaarissa saat perusymmärryksen tunnetaitojen merkityksestä henkilökohtaisella tasolla sekä perustelut miksi myös sinun kannattaa panostaa tunnetaitojen kehittämiseen.
  • Johdanto Tunneälyyn - tässä 45 min webinaarissa tarkastellaan tunneälyä tieteen näkökulmasta, katsotaan tunnetaitojen merkitystä työelämässä ja tutustutaan Genoksen tarjoamiin ratkaisuihin tunneälyn arviointiin ja kehittämiseen.
  • Tunneilmapiirin mittaus - tässä 35 min webinaarissa esitellään Genoksen kehittämä tunneilmapiirin kartoitustyökalu.

 

Katso myös:

 

hr koulutus - työhyvinvointi koulutus

CTA-tunnealy-valmennus

 

 

Lähetä yhteydenottopyyntö

 

Kysy lisää: 

Christian-Oller

Christian Öller

Valmentaja, partner
+358 50 381 8000
christian.oller@adeptus.fi

 

Mikko Parikka

CEO, valmentaja
+358 40 902 2556
mikko.parikka@adeptus.fi