<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

genos_logo_badge_FEB2016_v2__coloured01Olit sitten valmentaja, konsultti, opetuksen ja organisaatiokehityksen ammattilainen, HR asiantuntija tai työpsykologi - Genos Tunneäly-valmentajan sertifiointiohjelma parantaa dramaattisesti osaamistasi tekemällä sinusta asiantuntijan tunneälyn soveltamisessa työpaikalla!

Valmennuksen
esittely:

Sertifiointiohjelmassa päivität tietotaitosi työelämän Tunneälytaidoista ajankohtaisimman tutkimustiedon pohjalta. Valmennuksen jälkeen saat oikeuden toimia sertifioituna Genos Tunneälyvalmentajana, jolloin voit myydä ja käyttää koko valikoimaa palkittuja Genos Tunneälyarviointeja sekä ohjelmia.

KYLLÄ! HALUAN MUKAAN ➜

Christian-cutout-final-1

Keitä olemme?

Adeptus Partners on työelämän tunneälyn yksi edelläkävijöistä Suomessa ja tunnettu erityisesti vaikuttavista ja mieleenpainuvista valmennuksistaan.

Adeptus on Genos Internationalin edustaja Suomessa. Genoksen perusti Ben Palmer  2002 yhteistyössä Swinburnen yliopiston kanssa, tuomaan markkinoille ensimmäisen aidosti työelämään soveltuvan tunneälymallin. Nykyään Genos tarjoaa markkinoiden laajinta valikoimaa tunneälyn arviointeja ja valmennusohjelmia. Adeptus ja Genos auttavat ammattilaisia soveltamaan näitä työelämän keskeisiä tunneälytaitoja.

Adeptus_Genos

Tee tunnetaidot näkyväksi.

Jokainen valmennukseen osallistuva saa oman 180° Tunneäly-henkilöarvioinnin sekä siihen liittyvän palauteraportin.

Ohjelman jälkeen saa käyttöönsä myös oman hallinnointitilin, jonka kautta pääsee käyttämään helpoksi suunniteltuja Tunneälyraportteja mm. henkilövalintoihin, perehdytykseen tai työskentelyn- ja johtamisen kehittämiseen. Arviointeja on saatavilla yli 20 kielellä, myös suomeksi.

Valmis konsepti
heti käyttöösi.

Laajan Tunneäly -arviointivalikoiman lisäksi Sertifioidut Genos valmentajat saavat käyttöönsä useita valmiita Tunneälyn valmennusohjelmia, joihin jokaiseen kuluu PowerPoint -esitys, valmentajan veto-ohjeet ja työkirjat. Genos -valmennuksissa ei käsitellä tunneälyä yleisellä tasolla vaan keskitytään käytännön tunnetaitojen kehittämiseen ja soveltamiseen jokapäiväisessä työssä.

KYLLÄ! HALUAN MUKAAN ➜

VALMENTAJAT

Pekka Sinervo

Christian Öller

Sertifioituna Tunneälyn
ammattilaisena saat:

 • Käyttää ja myydä koko valikoimaa palkittuja Genos Tunneäly arviointeja ja ohjelmia virallisesti sertifioituna Tunneälyvalmentajana
 • Tarjota asiantuntijan näkemystä tunneälyn liiketoiminnallisesta merkityksestä ja eduista työelämässä
 • Ottaa Genos Tunneälymallin käyttöön asiakasratkaisuissa, voidaksesi parantaa työntekijöiden sitoutumista, tiimityöskentelyä, johtamisen tuottavuutta ja parantamaan muutosilmapiiriä 
 • Antaa palautetta tehokkaasti Genos Tunneäly -arviointien tuloksista yksilöille ja ryhmille sekä vetää Tunneälyvalmennuksia Genoksen tarjoamien valmennus materiaalien avulla
 • Elinikäisen pääsyn Genos yliopistoon sekä jäsenportaalin
 • Työkalut auttaa asiakkaitasi rekrytoimaan ja kehittämään työyhteisöään ainutlaatuisen Tunneälyhenkilövalinnoissa-arvioinnin avulla
 • Pitää vaikuttavia keynote -esityksiä kaikista Tunneälyn näkökulmista
 • Hyödyntää Genos materiaaleja ja tehokkaimpia toimintatapoja rakentaaksesi mainetta Tunneälyasiantuntijana

ICF_CCE_Mark_Color

Valmennus on ICF Globalin akkreditoima

VALMENNUKSEN
AIKATAULU

Step #1

HENKILÖARVIOINTI

Live online johdantosessio 30 min.

Netissä suoritettava arviointi ja 3-8 arvioijan nimeäminen, 30 min, nimetyt arvioijat antavat palautetta henkilöstä, 15 min / hlö. 

Tunnin mittainen henkilökohtainen palautekeskustelu.

Step #2

VALMENNUS 

Valmennus koostuu kuudesta (90 min.) online webinaarista (tai kahdesta lähiopetuspäivästä), jotka sisältävät runsaasti käytännön harjoitteita ja ryhmätöitä.

Henkilökohtainen mallipalautteen anto 60 min.

Valmennuksen jälkeen saat oman hallinnointitilin henkilöarvioinneille sekä oikeuden käyttää ja myydä Genos valmennusohjelmia.

Ohjelman sisältö:

 • Genos 180° Tunneäly-henkilöarviointi
 • Johdanto tunneälyyn -opas
 • Kehittämisvinkkejä -opas
 • Henkilökohtainen kehitysohjelma & työkirja
 • Valmennus: Tunneäly sertifiointiohjelma

LISÄKSI:

 • Tunnukset Genos yliopistoon sekä jäsenportaaliin
 • Valmiita Tunneäly valmennusohjelmia (sisältäen kaikki tarpeelliset valmennusmateriaalit)
 • Täydet oikeudet myydä ja käyttää Genos arviointeja ja ohjelmia

Sertifiointiohjelma hintaan:

2290 € + alv

(ICF-jäsenet -20 %)

VARAA PAIKKASI ➜