<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

4 HELMIKUUTA 2020

TUNNEÄLY SUMMIT 2020

Kiitos kaikille vieraillemme!

Katso tästä päivän kooste.

 

 

aika

Milloin

4.2.2020 | klo 8:00 - 13:00

sijainti-1

Missä

Hilton Helsinki Strand

hinta

Hinta

ILMAINEN

TUNNE + JÄRKI = VIISAUS

Tunneäly Summit -tapahtuman tarkoitus on nostaa tunnetaitojen merkitystä suomalaisten työyhteisöjen keskuudessa. Haluamme olla luomassa ja muokkaamassa suomalaisten työyhteisöjen tunneilmapiiriä entistäkin tunneälykäämmäksi.

 Helmikuussa ensimmäistä kertaa pidetystä Tunneäly Summit 2019 -tapahtumasta tuli jonkin asteinen ilmiö ja siitä puhutaan vieläkin. Tunnelma oli ainutlaatuinen ja fiilis käsinkosketeltava. Vuoden 2020 Tunneäly Summitia on kehitetty saamamme palautteen pohjalta tuomaan näkökulmia niin myynnin, johtamisen kuin työyhteisöjen kehittämiseen.

Jo yli 300 aiheesta kiinnostunutta on ilmoittautunut tilaisuuteen. Tule sinäkin mukaan!

 

Katso tunnelmia vuoden 2019 Summitista ↴

KATSO KAIKKI PÄIVÄN TALLENTEET

KEYNOTE PUHUJAT

Henkka-Hyppönen

Henkka Hyppönen

Author, Speaker

Avaa esittely
Henkka-Hyppönen
 

Henkka Hyppönen

Palkittu puhuja Henkka Hyppönen haastaa perinteistä ajattelua ja inspiroi puheenvuoroissaan. Henkka on luova johtaja, tietokirjailija, yrittäjä ja tv-esiintyjä; todellinen monitaituri, jonka tekemisessä yhdistyy luovuus ja tutkimustiedon hyödyntäminen. Taitavan tarinankerronnan lisäksi Henkan ehdottomia vahvuuksia ovat kyky innostaa, vaikuttaa ja haastaa yleisöä ajattelemaan uudella tavalla.
 
Ben-Palmer

Dr. Ben Palmer

Genos International

Avaa esittely
Ben-Palmer
 

Dr. Ben Palmer

Benillä on psykologian tausta ja hän on valmistunut tohtoriksi Swinburnen yliopistosta Melbournessa Australiassa, missä hän kehitti ensimmäisen australialaisen mallin jolla mitataan tunneälyä. Hänellä on laaja julkaisulista kirjoituksia aihealueesta, hänet on kutsuttu kirjoittamaan usein lukuja kirjoihin ja asiantuntijana muokkaamaan aiheeseen liittyvien lehtien erikoisnumeroita. Hänen tutkimuksensa on herättänyt huomattavaa huomiota ja palkittu useilla tutkimuspalkinnoilla.
 
Pekka-Sinervo

Pekka Sinervo

Emotional Intelligence Coach

Avaa esittely

Pekka-Sinervo

Pekka Sinervo

Pekalla on pitkä kokemus ihmisten johtamisesta ja valmentamisesta palkkajohtajana ja yritysvalmentajana. Hänellä lukuisia valmennussertifiointeja johtamisen, organisaatioiden ja tunneälyn kehittämiseen sekä uusien valmentajien kouluttamiseen. Pekka perustaa valmennusfilosofian pitkälti tutkittuun tietoon, jota hän soveltaa innostavasti käytäntöön hyödyntäen tyhjää fläppipaperia ja tusseja. Vahvuuksina on käytännönläheisyyys, innostavuus, kyky sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja saada ihmiset käyttäytymään uudella tavalla.

Perttu-Pölönen

Perttu Pölönen

Speaker, Innovator

Avaa esittely

Perttu-Pölönen

Perttu Pölönen

Perttu on äärimmäisen innostava puhuja, joka avaa disruptiota, megatrendejä, eksponentiaalisia teknologioita ja näiden valtavia vaikutuksia ihmisiin, organisaatioihin ja koulutukseen. Kyseessä on herättelevä tuulahdus Piilaakson dynaamista ajattelua yhdistettynä milleniaalin muuttuvaan maailmankuvaan ja hänen inspiroivaan tarinaansa. Perttu on saanut erinomaista palautetta kyvystään rohkaista yleisöään kohtaamaan tulevaisuuden tuomat haasteet, mutta myös sen ennennäkemättömät mahdollisuudet.


PANELISTIT

Dr. Pia Hautamäki

TAMK

AVAA ESITTELY


Dr. Pia Hautamäki

Arvostettu puhuja, kauppatieteiden tohtori Pia Hautamäki energisoi puheenvuoroissaan uudistumiseen. Pia on innokas myyntiosaamisen edistäjä, myynnin ja johtamisen tutkija sekä akateemikko, joka onnistuneesti yhdistää uutta tutkittua tietoa käytännön tekemiseen. Pian vahvuutena on yksilöllinen johtajuus ja tiimioppiminen, joka parhaimmillaan saa innostumaan oppimisesta ja löytämään oman täyden potentiaalinsa.

Mikko Parikka

Emotional Intelligence Coach

AVAA ESITTELY


Mikko Parikka

Tunneäly-valmentajana Mikon intohimona on pureutua ihmisten tunne- ja asenneperäisiin oikosulkuihin. Mikon valmennuksissa raivataan tilaa uuden oppimiselle ja muutetaan ihmisten ajattelua "täytyy"-asennosta "haluan"-ajatteluksi. Tämä asennemuutos on vaikuttavien ja onnistuneiden valmennusten ytimessä.

Heidi Öller

Country Manager, Wise Consulting

AVAA ESITTELY

Heidi Öller

Heidi on pitkän linjan HR-ammattilainen, ja hänellä on monen vuoden kokemus erilaisista HR- ja esimiestehtävistä. Heidillä on vahva strateginen ote HR:ään ja miten se tukee liiketoimintaa. Hän on kuitenkin ihka oikea ”wise-doer”, joka on aina valmis käärimään hihat ja löytää vaikeimpiinkiin kysymyksiin ratkaisun.

Henkka-Hyppönen

Henkka Hyppönen

Author, Speaker

Perttu Pölönen

Speaker, Innovator


JUONTAJA

Jan-Erola

Jan Erola

PÄIVÄN OHJELMA

08:00  Ovet aukeavat! Tarjolla kahvia ja pientä suolaista

08:30  Verkostoitumista + Yllätysvieras

08:50  Tervetuloa! Tilaisuuden avaus

09:00  Puheenvuoro: Pekka Sinervo, "Tunneäly myyntityössä"

09:25  Puheenvuoro: Henkka Hyppönen, "Pelon hinta"

10:10 Tauko (kahvia ja pientä välipalaa)

10:35  Paneelikeskustelu: Tunneälyn merkitys työyhteisössä

11:15    Puheenvuoro: Perttu Pölönen, "Tulevaisuuden työelämän lukujärjestys"

12:00  Puheenvuoro: Dr. Ben Palmer, "Emotional Culture in Workplace"

13:00  Tilaisuuden päätös