<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tervetuloa!

Nyt jos koskaan aitous ja intuitio, kyky inspiroida ja tuntea empatiaa ovat liike-elämän tärkeimpiä taitoja.  

Tunneäly Summit 2021 Online -

tapahtuma käsittelee ajankohtaisia ajattelua inspiroivia aiheita. Tapahtuma toteutetaan suorana studiolähetyksenä. Studiosta kuullaan niin puheenvuoroja kuin keskusteluja kiinnostavista Tunneäly teemoista.

Päätapahtuman perään pidetään Business Roundtable live-lähetys, johon sinulla on mahdollisuus ostaa oma lippu

Hanki Lippusi tästä

Tunneäly Summit 2021

Poikkeuksellisista olosuhteista johtuen Tunneäly Summit 2021 toteutetaan vastuullisesti suorana studiolahetyksenä.

Tunneälysummit 2021 On Air on inspiroiva keskusteluohjelma, jossa puheenvuorot toimivat tunnetaitoihin liittyvien keskustelujen alustuksena. 

Tänä vuonna keskusteluissa korostuu menneen vuoden havainnot ja kokemukset siitä, miten poikkeusolot vaikuttivat meihin ihmisiin ja liike-elämässä laaja-alaisemminkin. Teemoina esille nousee Intuitio sekä muutoksenteon esteet. Intuitio on merkittävä tunnetaito, jota voi oppia hyödyntämään. Intuitio ei ole vain sattumanvarainen oivallus: intuitiivisen tiedon vastaanottamiseen voi tietoisesti virittäytyä. Intuition luotettavuutta on mahdollista arvioida ja intuitiivisia taitoja voi jokainen kehittää - oleellista on erottelukyvyn ja havainnointikyvyn kehittäminen. Yhdessä ne muodostavat intuition tunnistamisen ja kehittämisen ytimen.

Ohjelman kohokohtia tulee olemaan Asta Raami vastaan Perttu Pölönen "kaksintaistelu" Intuitio vastaan Mielikuvitus. Perttu on väittänyt "Tulevaisuuden työelämän merkittävin työkalu on mielikuvitus". Tämän Asta haastaa suorassa lähetyksessä.

Tänä vuonna oman puheenvuoronsa lisäksi Perttu Pölönen ohjaa ja johdattelee studiolähetystä uudessa roolissa "studioisäntä". 

Tule aloittamaan uusi vuosi 2021 inspiroivassa ja positiivisessa porukassa! Tule mukaan!

Tunneäly Summit 2021 Agenda

Yli kaksi tuntia asiaa ja perään Business Roundtable

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

8:30 AM

Tervetuloa - Mikko Parikka, CEO, Adeptus

Tervetuloa - Keskustelua ja havaintoja merkityksellisistä aiheista suomalaisissa työyhteisöissä. Havainnot ja ilmiöt.

Keskustelemassa 2020 havainnoista ja tulevista trendeistä ja ilmiöistä Perttu Pölönen. Pekka Sinervo ja Mikko Parikka.

08:45 AM

Naulaa huolesi - Deiric McCann, Genos Int. (Video vierailu, kesto n. 10 min.)

Deiric McCann on valloittava videovieraamme Irlannista. Deiric tuo Tunneäly Summit 2021 Genos International terveiset sekä puhuu erittäin ajankohtaisesta aineesta; Naulaa huolesi teemasta (Nailing Worry). 

Mennyt vuosi on monella tapaa nostanut huolien ja murheiden määrää työelämässä. Paineen sietokykymme on joutunut uudenlaiselle koetukselle. Deiric avaa esityksessään, miten voit johtaa itseäsi, kun tunnistan ajattelavasi huolia.

09:00 AM

Älykäs Intuitio liike-elämässä - Asta Raami, PhD, Intuitiotutkija

Asta Raami, PhD, Intuitiotutkija on tutkinut Intuition merkitystä liikeelämässä jo yli 15 vuoden ajan. Asta tuo Tunneäly Summit 2021 uuden näkökulman tunneälymäärittelyyn. Intuitio on tunnetaito siinä missä itsetietoisuus, tietoisuus muista, empaattisuus tai aitous eli myös Intuitio on kyky jota voimme oppia ja valmentautua hyödyntämään paremmin johtamistyössä ja työelämässä laajemminkin.

09 40 AM

Kaksintaistelu - Intuitio vs Mielikuvitus

Asta Raami vastaan Perttu Pölönen.

Mikä tulevaisuuden työelämän tunnetaidoista on tärkein?

Asta väittää, että Intuitio on tulevaisuuden tunnetaidoista tärkein ja Perttu väittää, että Mielikuvitus on tulevaisuuden ennakoinnin merkittävin työkalu.

Haaste on heitetty! Taistelu alkakoon! Väittely tulee menemään tunteisiin.

Yleisö pääsee osallistumaan väittelyyn.

10:10 AM

10 tärkeää asiaa muutoksen esteenä - Perttu Pölönen, Futuristi

Perttu Pölönen, Futuristi, on listattu Euroopan 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon. Pertulla on kyky nähdä mennyttä ja tulevaa maailmaa ei vain teknologiamuutoksen vaan myös ihmisen ja inhimillisyyden näkökulmasta.

Perttu tuo Tunneäly Summit 2021 tuoreet havaintonsa siitä, mitkä ja minkälaiset asiat ovat muutoksen esteitä. Kysymys kuuluu, mikä estää meitä tekemästä asioita? Liike-elämässä ja elämässä yleensäkin on asioita joista puhutaan paljon, mutta ne eivät tule näkyviksi.

Pertun puheenvuoroja leimaa positiivisuus, niin tälläkin kertaa pääset inspiroitumaan uudenlaisesta ajattelusta itsesi kehittämisessä.

10:50 AM - 11:00 AM

Tunneäly Summit 2021 yhteenveto ja päätös

Yhteenvetoa päivän aiheista, Perttu, Pekka ja Mikko

Tilaisuuden vetävät

Asiaa tunneälyn ja tunnetaitojen merkityksestä liike-elämässä positiivisella ja inspiroivalla otteella!

member

KeyNote Speaker

Futuristi Perttu Pölönen on Euroopan lupaavimman 35 innovaattorin joukkoon valittu visionääri. Hän on ollut mukana kaikissa Tunneäly Summiteissa vuodesta 2019 eli Perttua voitanee hyvällä syyllä nimittää myös Tunneäly Suurlähettilääksi ja tänä vuonna tittelilistalle studioisäntä. Perttu juontaa tämän vuoden Tunneäly Summitin.

member

KeyNote Speaker

Taiteen tohtori Asta Raami on intuitiotutkija, kouluttaja ja tietokirjailija. Asta luennoi lukuisissa yrityksissä ja yhteisöissä, sekä kouluttaa opettajia ja rehtoreita intuition teemoihin liittyen yhteistyössä Helsingin Yliopiston ja Opetushallituksen kanssa. Asta on kirjoittanut ja ollut osakirjoittajana useissa teoksissa ja kansainvälisissä julkaisuissa.

member

Online Speaker

Deiric McCann johtaa Genos International globaalia kumppaniverkostoa. Hän on vaikuttava esiintyjä ja yritysjohtaja, jolla on yli 25 vuoden kokemus kansainvälisten yritysten kanssa työskentelystä ympäri maailmaa. Deirik nähtiin live-vieraana Tunneäly Summit 2019.

member

Tunneäly valmentaja

Tunneälyvalmentajana Mikko Parikan intohimona on pureutua valmennettavien tunne ja asenne peräisiin oikosulkuihin. Tänä vuonna Mikko alustaa Business Roundtablessa aiheena tulevaisuuden tunnetaidot.

member

Tunneäly valmentaja

Pekka Sinervo on Suomen kokeneimpia Tunneälyvalmentajia ja tänä vuonna Pekka alustaa Business Roundtablessa aiheena tuloksenteko paineen alla.

member

Online -isäntä

Certified Emotional Intelligence practitioner & assessment expert

Business Roundtable Sisältö

Tulevaisuuden tunnetaidot

Minkälaiset ovat odotukset 2020-luvulla asiantuntijoiden johtajille liike-elämässä?

Mikko Parikka alustaa keskustelun minkälaisia tulevaisuuden tunnetaitoja liike-elämässä vaaditaan, mitä ne ovat ja miten ne ilmentyvät johtamisessa ja asiantuntijatyössä. 

Kenelle?

Business Roundtable on Tunneäly Summit 2021 lähetyksen jatkot. Jatkot on keskusteluohjelma kaikille niille, ketkä haluavat syventyä tarkemmin tulevaisuuden tunnetaitoihin ja tuloksenteon haasteisiin paineiden alla.

Tuloksenteko paineen alla

Pekka Sinervo alustaa yleisölle, miten paineet vaikuttavat suorituskykyymme ja käyttäytymiseemme. Miten paineet vaikuttavat meihin ihmisenä? Miten voimme hallita paineita ja miten palaudumme mahdollisimman tehokkaasti stressaavista tilanteista?

Koska?

Roundtable lähetys alkaa suorana heti kohta Tunneäly Summit 2021 lähetyksen jatkoksi klo 11.30 ja ohjelma on tunnin mittainen eli päättyy 12.30.

Studiossa keskustelee

Keskustelua johtaa Perttu Pölönen ja hänen kanssaan aiheita jalostamassa on Asta Raami, Pekka Sinervo ja Mikko Parikka

Hinta?

18,60 € (sis. alv)

 

Hanki Lippusi tästä

OSOITE

Hitsaajankatu 20

00810 Helsinki

YHTEYSTIEDOT

Mikko Parikka

040 9022 556

SÄHKÖPOSTI

mikko.parikka@adeptus.fi