<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Haussa

2 SALES SPECIALISTIA

 

Mikäli heräät uuteen työpäivään positiivisella asenteella ja sinulla on polte oppia lisää modernin myynnin koukeroista, vastaus on kyllä: Haluamme kehittää sinusta entistä kovemman B2B-puhelintyöskentelyn ammattilaisen, joka ymmärtää nykyaikaista ostokäyttäytymistä ja eroaa ns. ‘perusbuukkarista’.

Tarjoamme kasvualustan Suomen tunneälykkäimmän myynnin valmennustalon Adeptus Partnersin vahvassa imussa!

buukkaus-santeri-myynti

 

Tunneälykkään myynnin ammattilaiseksi

Toimenkuvasi on sopia tapaamisia ja käydä laadukkaita keskusteluita B2B-myyntiä tekevien päämiesten myyntiorganisaation jatkeena loistavalla näköalapaikalla. Tämä tarkoittaa sitä, että toimeksiannoissa pääset syventymään asiakasrajapinnan lisäksi tuotteisiin ja palveluihin sekä erilaisten markkinoiden kehittymiseen. Hyvin hoidetut toimeksiannot laajenevat myös moniin mielenkiintoisiin suuntiin, kuten etämyyntiin ja erilaisiin tapahtumakutsuihin.

Emilia-buukkaus-myynti

 

Kannustava tiimi ympärillesi

Tarjoamme kattavan asiakassalkun, vuoden pituisen koulutusohjelman sekä rautaisen työyhteisön, joka tukee ja haluaa kehittyä. Panostamme ennen kaikkea jokaisen omaan henkilökohtaiseen kehitykseen. Taustaltasi olet pienyrittäjä, kaupallisen koulutuksen tai elämän korkeakoulun käynyt, mutta vähintään kolmen vuoden myyntityön kokemuksen omaava asennevahva tuloksentekijä.

Työtä voit tehdä mistä vain!

 

Palkkaus muodostuu kokemuksesi mukaan määriteltävästä takuupalkasta sekä kilpailukykyisestä myyntiprovisiosta. Työn aloitus tilanteesi mukaan.

Kiinnostuitko? Haasta meidät osaamisellasi!

TYÖN KUVAUS

Työsuhde:

Toistaiseksi voimassaoleva

Työn tyyppi:

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy:

31.10.2019

Sijainti:

Etätyö - Ei tarvitse muuttaa maalta kaupunkiin :)

Toimistomme sijainti: Lautatarhankatu 10, 00580 Helsinki

LISÄTIETOJA ANTAA:

Henri Tikkanen

CEO, Adeptus Myyntivoima Oy

phone-icon-1 email-icon

050 432 5010
henri.tikkanen@adeptus.fi

Henri-rekrytointi

Jätä hakemus