<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Haussa

TEAM LEADER

 

Uskallatko johtaa esimerkillä?

Tuleeko ihmisten johtaminen sinulle luonnostaan? Innostutko tilanteista, joissa pääset näyttämään esimerkkiä ja auttamaan muut työtoverit uudelle suoritustasolle? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista!

 

Millaista henkilöä etsimme?

  • Etsimme joukkoomme positiivisen asenteen omaavaa myynnin ammattilaista, jolla on palava halu näyttää kyntensä B2B-soittotyön parissa sekä kyky energisoida ja coachata 5-15 hengen soittotiimi huipputasolle.
  • Tartut asiakasprojekteihin päättäväisesti ja johdat asiakassuhteitasi hennon jämäkästi. Kuvailet itseäsi aikaansaavaksi henkilöksi, jolla on kyky saada pyörät liikkumaan. Uskallat vaatia tuloksia ja toimintaa niin alaisiltasi kuin asiakkailtasikin.
  • Ymmärrät myös asenteen ja aktiivisuuden merkityksen myynti- ja johtamistyössä. Olet tavoitehakuinen ja tehokas henkilö, jonka sanavarastoon ei kuulu ylivalmistelu tai murehtiminen. Sinulla on myös aiempaa näyttöä B2B-soittotyöstä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme kattavan asiakassalkun, vuoden pituisen koulutusohjelman sekä rautaisen työyhteisön, joka tukee ja haluaa kehittyä. Opit muun muassa ostamisen psykologiaa, Smartbound-toimintatapoja sekä myynnin tunneälyyn liittyviä oppeja.


Nykyiset tiimiläisemme
 kertovat tärkeimmiksi arvoiksemme seuraavia: 

Reiluus, rentous, laadukas työnjälki, kavereiden tukeminen, vapaus, modernit työtavat, ennakkoluulottomuus, kokeilunhaluisuus.

Mitä sinä haluaisit tuoda tähän lisää?


Palkkaus muodostuu
 kokemuksesi mukaan määriteltävästä takuupalkasta sekä kilpailukykyisestä myyntiprovisiosta. Työn aloitus tilanteesi mukaan.

Työsuhde:

Toistaiseksi voimassaoleva

Työn tyyppi:

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy:

1.3.2019

Sijainti:

Lautatarhankatu 10 00580, Helsinki | Etätyö

 

Jätä hakemus

 

Lisätiedot:

henri-profiili.jpg

Henri Tikkanen
CEO, Adeptus Myyntivoima Oy

phone.png  050 432 5010

email.png  henri.tikkanen@adeptus.fi