<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Haussa

GROWTH HACKER

 


Hae mukaan kasvavaan tiimiimme!

Arvostamme yksilöä ja meillä jokainen saa olla oma itsensä. Työminää ja kotiminää ei tarvitse erotella. Haluamme löytää kaikista tiimiläisistä ainutlaatuisuuden ja niitä vahvistamalla autamme ihmisiämme kehittymään kohti huipputulosta. Tiettyyn muottiin ei tarvitse asettua. Tärkeämpää on, että jaat arvot ja asenteet kanssamme.

 

Growth Hacker toimii niin strategisena kuin operatiivisena kumppanina asiakasyrityksillemme eikä pelkää tehdä myös aktiivista asiakashankintaa. Päivittäiseen työhösi sisältyy sisällöntuotantoa, analytiikkaa, SoMe-aktiivisuutta, web-designia, tapaamisten sopimista sekä tietysti asiakasrajapinnassa toimimista.

Toivomme, että sinulla on perusymmärrys modernin myynnin ja markkinoinnin yhtenäisestä toimintatavasta B2B-bisneksessä, ja näet nämä eheänä toisiaan tukevana kokonaisuutena.

Arvostamme sinussa näitä piirteitä:

  • Osaat muuttaa kompleksisen tuotejargonin selkeään ja kiinnostavaan muotoon
  • Kykenet tuottamaan visuaalisesti ja äidinkielellisesti myyvää sisältöä (oppaat, blogit, markkinointiviestit)
  • Sinulla on perusymmärrys markkinoinnin automaatiosta ja inbound-markkinoinnista
  • Omaat kokemusta B2B-puhelintyöstä

… mutta ennen kaikkea – olet innokkaalla asenteella varustettu ja haluat oppia uutta!

 

Kuulostaako houkuttelevalta mutta jokin vaatimuksista jäi uupumaan? Haluamme silti kuulla sinusta! Kukaan ei ole täydellinen ja meillä on täällä kokonainen tiimi tukemassa kehitystäsi.


Tarjoamme 
kattavan perehdytyksen Smartboundin edelläkävijöiltä, jatkuvan koulutuksen ja tuen päivittäiseen tekemiseen, yksilöllisen kehityspolun sekä innostavan tiimin ympärille.


Nykyiset tiimiläisemme
 kertovat tärkeimmiksi arvoiksemme seuraavia: 

Reiluus, rentous, laadukas työnjälki, kavereiden tukeminen, vapaus, modernit työtavat, ennakkoluulottomuus, kokeilunhaluisuus.” Mitä sinä haluaisit tuoda tähän lisää?


Tiimimme työskentelee 
Sörnäisissä, osoitteessa Hämeentie 19 A.


Myy itsesi meille ja kerro miksi juuri sinä haluat olla mukana rakentamassa Adeptuksen tarinaa. Voit vapaasti valita viestintämuodon tai kanavan. Tavoitat meidät sosiaalisesta mediasta, sähköpostilla tai puhelimitse.

TYÖN KUVAUS

Työsuhde:

Toistaiseksi voimassaoleva

Työn tyyppi:

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy:

31.10.2019

Sijainti:

Lautatarhankatu 10 00580, Helsinki | Etätyö 

LISÄTIETOJA ANTAA:

Henri Tikkanen

CEO, Adeptus Myyntivoima Oy

phone-icon-1 email-icon

050 432 5010
henri.tikkanen@adeptus.fi

Henri-rekrytointi

Jätä hakemus