<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Haussa

Sales Manager

 

Monikanavaista myyntiä kaupan tunneäly-marinadilla

Maailma ympärillämme muuttuu ja myös nopeutuu valtavaa tahtia. Digitalisaation ajaman ostokäyttäytymisen muutoksen vaikutukset näkyvät monella tavalla uusasiakashankinnassa.

Kylmäsoitot eivät kuole, mutta Linkedinin ja muiden digitaalisten kanavien kautta tehtävä uusasiakashankinta tulee muuttamaan peliä radikaalisti matkalla kohti Reaaliaikaisen Myynnin ja Smartboundin maailmaa. Itse asiassa tämä muutos on juuri alkanut myös Suomessa.

Emilia-buukkaus-myynti

 

Tule osaksi muutosta

Haluamme olla ensimmäinen myynnin ulkoistustalo, joka luo +40 edustamalleen kasvuyritykselle näitä moderneja uusasiakashankinnan koneistoja myynnin kasvattamiseksi. Uskomme vahvasti ihmiseltä ihmiselle (H2H) tehtävän myyntityön tulevaisuuteen tekoälyn viitoittamassa maailmassa.  Tunneälyn määrä, ostopsykologian ymmärrys, asenne ja monikanavaisuus ovat niitä mantroja, jotka tulevat ratkaisemaan pelin keskustelussa Suomi Oy Ab:n tulevaisuudesta.

Jos koet vastuuntuntoa työn hyvinvoinnista ja haluat vaikuttaa näköalapaikalla, tule vahvistamaan Adeptuksen rivejä positiiviseen, energiseen ja erittäin tuloshakuiseen joukkueeseen!

 

No, mitä tämä työ sitten oikein on?

Rehellisesti sanoen emme tiedä 100 %, sillä rakennamme maailmaa jota ei vielä ole.

Kehityskulun näemme jotenkin näin:

3G: Buukkauspalvelut

4G: Monikanavainen uusasiakashankinta

5G: Reaaliaikainen myyntisaaga


Tavoitteenasi on myydä
buukkauspalveluita kasvuhakuisille PK-yrityksille ja hellällä kädellä tarjota maistiaisia uudesta maailmasta (4G) syömällä Adeptuksen omia lääkkeitä. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee rakastaa kylmäsoittoja, inbound-liidien kontaktointia ja siniviivan ylityksiä sosiaalisen median aloitteista. Tulet toimimaan aisaparina Sales Hackereitemme kanssa ja Henkan oikeana kätenä myynnin vähävetisillä preerioilla.

 

Mikä Adeptus?

Adeptus Myyntivoima Oy on tulorahoituksella toimiva kotimainen yhtiö. Vuoden 2018 liikevaihto oli 435 k€. Nyt olemme 800 k€ vauhdissa tätä vuotta ajatellen. Adeptus konserni on puolestaan 1,5 M€ vauhdissa tällä tilikaudella. Myyntivoima työllistää tällä hetkellä 12 ihmistä.

 

Uusi Sales Manager aloittaa tehtävässään 1.8. 2019. Työ edellyttää matkustamista PK-seudulla.

buukkaus-santeri-myynti

TYÖN KUVAUS

Työsuhde:

Toistaiseksi voimassaoleva

Työn tyyppi:

Kokoaikainen

Alkamisajankohta:

Heti

Hakuaika päättyy:

31.12.2019

Sijainti:

Lautatarhankatu 10, 00580, Helsinki
/ Etätyö

LISÄTIETOJA ANTAA:

Henri Tikkanen

CEO, Adeptus Myyntivoima Oy

phone-icon-1 email-icon

050 432 5010
henri.tikkanen@adeptus.fi

Henri-rekrytointi

Jätä hakemus