<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

TUNNEÄLYKÄS PUHELINTYÖ

Kehity puhelintyön mestariksi ja täytä kalenterisi tapaamisilla!

Uusasiakashankinta > Puhelinvalmennus

Kuten muitakin myyntitaitoja, myös puhelintyöskentelyä tulee harjoitella
ja kehittää systemaattisesti, mikäli tuloksiin halutaan päästä.


Puhelin on myyjän tärkein työkalu

Suurimmat kompastuskivet puhelimitse tehtävässä uusasiakashankinnassa ovat myyjien negatiiviset asenteet, tuntemukset ja mielikuvat puhelinmyyntiä kohtaan. Tämän lisäksi harvemmissa yrityksissä on panostettu tähän keskeiseen osaan uusasiakashankinnassa ja myyjiä ei ole valmennettu onnistumaan puhelimella tehtävässä myyntityössä tai tapaamisten sopimisessa. Lopputuloksena on turhautunut myyjä, joka kokee ettei asiakkaille soittaminen ole ihmisen työtä ja päädytään ulkoistamiseen. 

Adeptuksen Tunneälykäs puhelintyö™ -valmennuksissa opitaan luomaan asiakkaan päätöksenteon psykologiaan perustuva soittotarina, prospektoimaan tehokkaasti sekä opettelemaan tarvittava puhelinmyyntitekniikka ja vastaväitekäsittely viestin viemiseksi asiakkaille jokaisessa myyntipuhelussa. 

Valmennuksiset räätälöidään täysin osallistujien lähtötason ja yrityksen tavoitteiden mukaisiksi. Valmentajamme ovat kokeneita B2B-puhelinmyynnin ammattilaisia, jotka soittavat tuhansia myyntipuheluita Suomen haastavimpiin kohderyhmiin vuosittain.

Palvelun sisältö:

  • Aloituspalaveri ja haastattelut (3h) 
  • Erottuvan ja asiakkaan päätöksenteon psykologiaan perustuvan myyntiviestin luonti
  • Lähivalmennus ja käytännön harjoittelua (8h)
  • OPTIO: Henkilökohtainen coaching valmennuksen jälkeen

Lähetä yhteydenottopyyntö


Kysy lisää:

henri-bg

Henri Tikkanen

CEO, Adeptus Myyntivoima Oy
+358 50 432 5010
henri.tikkanen@adeptus.fi