<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Henrik Hermansson
Roxtec Finland Oy

Kasvu on ollut kymmeniä, kymmeniä prosentteja. Ensimmäinen kerta 17 vuoteen, kun myyjissä tapahtuu niin paljon positiivisia muutoksia, ettei ole tosikaan!


Tapio Pankko
Mediateko Oy

Myyjien aktiivisuustaso, keskikaupan koko sekä määrä ovat nousseet pysyvästi valmennuksen jälkeen. Tapaamisten määrä on noussut lähtötilanteeseen verrattuna noin 2-3x ja myynti noin 25-30 % riippuen myyjästä.

Tommi Takala
DNA Oyj

Myyntituloksemme ovat kehittyneet selkeästi. Moni myyjä on sanonut, että ensimmäinen myyntivalmennus, josta on ollut aidosti hyötyä.Kuulostaako tutulta...

 • Olet jo kokeillut erilaisia myynnin temppukouluja ja palopuheita, mutta vaikutukset ovat jääneet lyhytaikaisiksi
 • Haluaisit kehittyä paremmaksi myyjäksi, mutta asiakashankinta tuntuu usein epämukavalta ja jopa ylitsepääsemättömältä esteeltä
 • Haluaisit myynnin esimiehenä nähdä asiantuntijoidesi menestyvän, mutta et oikein tiedä miten lähtisit avaamaan tunneperäisiä solmuja asiakastyön taustalla
 • Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja haluat löytää potentiaalisi myyntityössä...
Pekka-cutout

Esittelyssä: Myyntiesteet™

Uudistettu Myyntiesteet™ -ohjelma vie sinut aivolohkon tunnepuolelle, ja antaa ensimmäistä kertaa nimen niille epämiellyttävyyden tunteille, jotka salaa syövät tuloksentekokykyämme myynnin parissa.

Ohjelma auttaa ymmärtämään kuinka tunteet ohjaavat niin myyjän kuin ostajan käyttäytymistä. Tätä menestyksen reseptiä on tutkittu jo +38 vuotta ja nyt se on tiivistetty helposti ymmärrettävään ja käytännönläheiseen muotoon.

KYLLÄ! HALUAN MUKAAN ➜

Kenelle?

Kyseessä ei ole motivaatioluento tai perinteinen myyntikoulutus.

Pyrimme pureutumaan ongelmien juurisyihin, emmekä hoitamaan oireita. Siksi kuka tahansa myynnin parissa toimiva voi hyötyä ohjelmasta: myyjät, konsultit, asiantuntijat, yrittäjät, myyntitiimin vetäjät, jne...

Ikä, kokemus tai taitotaso eivät ole pääsyvaatimuksia tähän valmennukseen!

Keitä olemme?

Adeptus Partners on tunneälykkään myynnin edistäjä Suomessa, ja tunnettu erityisesti vaikuttavista ja mieleenpainuvista valmennuksistaan.

Edustamme kansainvälistä Myyntiesteet™-menetelmää (Sales Call Reluctance), joka on yli 38 vuoden jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön tulosta. Menetelmän kehittivät alun perin yhdysvaltalaiset käyttäytymistieteen psykologit George W. Dudley ja Shannon L. Goodson. Nykyään menetelmää hyödyntävät tuhannet myyjät +30 maassa.

Tärkeimmät hyödyt

 • Saat perusymmärryksen myyjän tunnetaidoista ja niiden merkityksestä uramenestykseen
 • Saat uusia keinoja ylläpitää ja hallita huippusuoritukseen vaadittavaa Motivaatio- ja Tavoitetasoa
 • Saat oman palauteraporttisi Myyntiesteet™-henkilöarvioinnin tuloksista, ja henkilökohtaisen coaching-keskustelun sertifioidun valmentajan kanssa
 • Opit 16 tutkittua Myyntiestettä™, jotka syövät asiantuntijoiden motivaatio- ja myyntienergiaa
 • Opit erilaisia tekniikoita, joilla raivaat tehokkaasti näitä myyntiin liittyviä epämukavuuden tunteita
 • Saat oman työkirjan sekä konkreettisia ohjeita, joiden avulla nostat myyntituloksesi seuraavalle tasolle

[VALMENTAJA]

Mikko Parikka

Tunneälytaitojen valmentajana Mikon intohimona on pureutua myyjien tunne- ja asenneperäisiin käyttäytymismalleihin. Mikon valmennuksissa raivataan tilaa uuden oppimiselle ja muutetaan ihmisten ajattelua "Täytyy"-asennosta "Haluan"-ajatteluksi. Tämä asennemuutos on ollut vaikuttavien ja onnistuneiden valmennusten ytimessä.

VALMENNUKSEN
KULKU

Step #1

HENKILÖARVIOINTI (n. 1 h)

Ennen valmennusta pääset tekemään uudistetun Myyntiesteet™-itsearvioinnin verkon yli.

Step #2

ONLINE VALMENNUS (0,5 pv)
tai LÄHIVALMENNUS (1 pv)

Online valmennuksessa saat kattavan annoksen Tunneäly- ja Myyntiesteet™-teoriaa sekä ajatuksia herättäviä harjoitteita. Valmennuksen lopuksi saat oman henkilöarviointisi tulokset, sekä ohjeet seuraavalle stepille. Valmentaja on linjoilla jo puolituntia ennen valmennuksen alkua ja kaikilla osallistujilla on mahdollisuus tulla aamukahvin merkeissä verkostoitumaan.

Lähivalmennus sisältää laajemman teoriaosuuden sekä enemmän harjoituksia. Lähivalmennuksen hinta pitää sisällään lounas- ja kahvittelutarjoilut.

Step #3

COACHING (1 h)

Henkilökohtaisen coaching-tunnin aikana saat valmentajaltasi konkreettista neuvontaa oman kehitysohjelmasi räätälöintiin, sekä Myyntiesteidesi pois-raivaamiseen. Coaching toteutetaan  verkon yli tai puhelimitse.

Ohjelman sisältö:

 • Myyntiesteet™ (uudistettu) -palauteraportti 
 •  Myyntiesteet™ Etävalmennus (0,5 pv)
 • Myyntiesteet™ Lähivalmennus (1 pv)
 • Henkilökohtainen coaching (1 h) valmentajan
  kanssa etänä

Myyntiesteet™-valmennus hinta per osallistuja:

Online 490 €

Lähivalmennus 950 €

(alv 0%)

KYSY MYÖS YRITYSKOHTAISTA VALMENNUS VAIHTOEHTOA!

VARAA PAIKKASI ➜

Q&A

Valmennus sopii kaikille asiakas- ja myyntityössä toimiville henkilöille ikään ja kokemustasoon katsomatta: juniori- ja seniorimyyjät, konsultit, asiakaspalvelijat, myynnin esimiehet, tuotepäälliköt, asiantuntijat, liiketoimintajohto jne.

Kyseessä ei ole lainkaan myyntitekniikka- tai motivaatioluento, vaan puhtaasti mentaalipuoleen keskittyvä kehitysohjelma, jonka tuloksia voidaan mitata niin euromääräisesti kuin henkilökohtaisella tasolla.

Menetelmän taustat juontavat juurensa käyttäytymistieteeseen ja sen vaikutukset ovat äärimmäisen tehokkaita ja konkreettisia.  Ohjelma antaa käytännönläheisiä työkaluja, joiden avulla kuka tahansa voi lähteä pois-oppimaan niistä rajoittavista peloista, tunteista ja uskomuksista, jotka jarruttavat kykyämme saavuttaa huipputuloksia.

Kaikista suorin vaikutus nähdään usein henkilön oman myynnillisen itsevarmuuden lisääntymisessä. Uusien menetelmien avulla osallistujat uskaltavat paremmin tarttua tilaisuuksiin, jotka aiemmin aiheuttivat epämukavuutta tai jopa pelkoa.

Tulokset näkyvät usein suoraan korkeammassa myyntiaktiivisuudessa ja sitä kautta myös myyjän tilipussissa. Ei ole lainkaan epätavallista, että osallistujat saavat jopa 2-5 kertaa enemmän asiakaskohtaamisia valmennuksen jälkeen.

On kuitenkin hyvä muistaa, että käyttäytymisen muuttaminen ei tapahdu yhdessä yössä ja siksi sille tulee aina antaa riittävästi aikaa. Kunhan myyjä vain antaa itsellensä mahdollisuuden, voi tuo muutos olla elinikäinen.

Jokainen osallistuja tekee ennen valmennusta uuden, laajennetun Myyntiesteet™-henkilöarvioinnin. Tämä arviointitulos on henkilökohtainen, eikä sitä näytetä muille.

Tuloksia ei kuitenkaan kannata turhaan jännittää, sillä kyseessä ei ole hyvyys- tai huonoustesti, eikä sillä mitata henkilön älykkyyttä, taitotasoa tai persoonallisuutta. Arviointi kertoo yksinkertaisesti sen, kuinka käyttäydyt tietyissä myynnillisissä tilanteissa.

Mitä enemmän osoitat näitä käyttäytymismalleja eli Myyntiesteitä™, sitä todennäköisempää on, että et pääse hyödyntämään koko potentiaaliasi myyjänä. Koska Myyntiesteet™ ovat suurilta osin opittuja, niistä voi myös tehokkaasti pois-oppia. Näihin menetelmiin tutustumme yhdessä kurssin aikana.

Valmennuksen jälkeisessä coaching-sessiossa pääset vielä purkamaan henkilöarviointisi tulokset yhdessä valmentajan kanssa. Saat samalla henkilökohtaista neuvontaa ja ohjeet jatkon kehitysohjelmaasi varten.