<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HANKI KAUPALLISIA LIIDEJÄ

- Yhdistä myynti ja markkinointi -


ALOITA TÄNÄÄN

Palvelut > Yhdistetty myynti & markkinointi

Ostamisen tapa on muuttunut - muuttuuko yrityksen toimintatavat?

Alasta riippumatta ostamisen tapa on muuttunut radikaalisti. Siksi kasvu ja kilpailussa menestyminen vaatii myynnin ja markkinoinnin toimintatapojen systemaattista muutosta ja muutoksen konkreettista läpivientiä.

Tähän myynnin ja markkinoinnin integrointiin ja koko muutosprosessin läpiviemiseen voimme tarjota ainutlaatuisen kokonaisuuden, jolla voit toteuttaa muutosprosessin vaihe vaiheelta kokeneen tiimin kanssa.

Myynnin ja markkinoinnin kokonaisvaltainen integrointi

ISM on kokenut kumppani digitaalisen myynnin ja markkinoinnin muutosjohtamiseen. ISM:n on vienyt systemaattisesti läpi muutosprosesseja jo kymmenien suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa. Osa ISM-tiimistä on tuttuja ammattilaisia Adeptuksesta.

Lisävoimana vahva ammattilaiskaarti digitaalisen myyntisuppilon rakentajien ja hyödyntäjien puolelta. ISM sukeltaa siis digitaaliseen myynnin ja markkinoinnin muutokseen vieläkin syvemmälle ja varmistaa projektien onnistumisen ja käytännön osaamisen kasvattamisen asiakasyrityksissä.

Tutustu ISM:n tarjoamaan palveluun ja 5 selkeään muutosvaiheeseen.

 

LUE LISÄÄ

toimitusjohtaja-ism.pngToimitusjohtaja:

Kasvata yrityksesi asiakasymmärrystä ja tulosta modernin myynti- ja markkinointiprosessin avulla.

LUE OPAS

Tilaa uutiskirjeemme!