<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Menestys vaatii muutakin
kuin vain tieto-taitoa.

 

  

Tunne + Äly = Viisaus

Kaikilla on tunteita. Se on yksinkertainen tosiasia, joka vaikuttaa meihin mielipiteistämme ja työtehtävistämme riippumatta. Kykymme ymmärtää näitä tunteita ja olla tietoinen niiden vaikutuksesta käyttäytymiseemme parantaa tutkitusti kykyämme menestyä työssämme.

Kuten mitä tahansa muutakin taitoa, myös Tunneälyä (Emotional Intelligence) voidaan kehittää.

Tervetuloa tutustumaan Adeptuksen työelämän Tunneäly-ratkaisuihin
sekä ammattilaisiimme huipputulosten takana!

Tiimi_2020

 

Yrityksestä

Adeptus Partners on vuonna 2001 perustettu myynnin, johtamisen ja tunneälyn asiantuntijatalo. Yhdistämme valmennusohjelmissamme vankan tieteen sekä mieleenpainuvat rakenteet, jotta haluamasi muutos on taatusti näkyvää ja pysyvää!


  

Tutustu koko henkilöstöön   

Arvomme

Arvo-aitous

Rohkeus olla aito

Emme pelkää laittaa itseämme likoon. Arvostamme eri persoonallisuuksien tuomia vahvuuksia.

Arvo-positiivisuus

Halu olla positiivinen

Rakennamme ympärillemme kehumisen kulttuuria ja näemme haasteet mahdollisuutena
uudistumiselle.

Arvo-asenne

Asenteen kautta tuloksia

Olemme yrittäjähenkisiä tuloksen tekijöitä ja arvostamme asenteen merkitystä kaikessa
työssä.

Arvo-yhdessa

Toisesta välittäminen

Haluamme tukea toisten menestystä niin työelämässä kuin henkilökohtaisessa elämässä.

Yhteistyökumppanimme

Ilman tieteellistä pohjaa jäisivät monet kehityshankkeet mututuntuman varaan. Siksi olemme panostaneet erityisen paljon siihen, miten muutos saadaan tapahtumaan ihmisten käyttäytymisessä.

Tutustu tukijoukkoihimme alla!

 

BSRP-logo

Behavioral Sciences Research Press, Inc. on yhdysvaltalainen käyttäytymistieteen organisaatio, joka on tutkinut jo yli 30 vuotta kuinka pelko vaikuttaa ihmisen käyttäytymiseen työssä.

Laajan tutkimustyön tuloksena psykologit ovat kehittäneet liike-elämään erilaisia arviointi- ja koulutusmenetelmiä, joista tunnetuimpana edustamme Suomessa Myyntiesteet™-menetelmää (Sales Call Reluctance©).

Lue lisää: www.salescallreluctance.com

Gazing-logo

Gazing Performance Systems Ltd. yhdistää liike-elämän ja neuropsykologian kouluttamalla ihmisiä toimimaan korkean paineen alla niin myynnissä, johtamisessa kuin muualla työelämän osa-alueella.

Uudestaseelannista alkujaan lähtenyt yritys on tehnyt tutkimustyötä psykologian parissa jo 15 vuotta, ja toimii nykyään yli 60 maassa, tarjoten organisaatioille yksinkertaisia ja mieleenpainuvia valmennusmenetelmiä, jotka todella tuovat vaikutusta arkeen.

Suomessa asiakkaamme ovat hyödyntäneet näitä oppeja muun muassa harjoittelemalla ostopäätöspsykologiaa, kehittämällä strategia- ja johtamistyötä sekä parantamalla asiakaspalvelunsa laatua.

Lue lisää: www.gazing.com

Genos-logo

Genos International auttaa ammattilaisia soveltamaan keskeisiä tunneälytaitoja, jotka edistävät itsetietoisuutta, empatiaa, johtajuutta ja joustavuutta. Maailmassa, jossa vallitsee "tehdä vähemmällä enemmän" -henki, tunneälyn soveltaminen on perusta menestykselle.

Genos perustettiin 2002 Swinburne University:n yhteydessä tuomaan markkinoille ensimmäinen aidosti työelämän tunneälymalli, jonka Dr. Ben Palmer ja professori Con Stough kehittivät. Genos on nyt kasvanut integroiduksi tuote- ja palveluyritykseksi, joka toimii kaikilla mantereilla, ja sen alati kasvava kumppaniverkosto tarjoaa Genos-arviointeja ja valmennusohjelmia ympäri maailmaa.

Genos tarjoaa markkinoiden laajinta valikoimaa työelämän tunneälyn arviointeja ja niitä tukevia valmennusohjelmia. Genos arvioinnit ovat ​yksi harvoista, joita suosittelee sekä Daniel Goleman EI Consortium, että International Coach Federation.

Lue lisää: www.genosinternational.com

Profiles-logo

Profiles International LLC on maailman johtava henkilöarviointialan yritys. Profiles, joka on edustettuna yli 120 maassa, tarjoaa huippulaadukkaita ja luotettavia Talent Management & Henkilöarviointi -ratkaisuja kaikkialla maailmassa - ja siksi meitä suosivat usein suuret kansainväliset organisaatiot ja yritykset. Profiles-ratkaisuilla pienet ja paikalliset sekä suuret ja globaalit yritykset voivat valita, kehittää ja ylläpitää lahjakkuutta, joka takaa yritykselle vakaata työvoimaa, korkeaa tuottavuutta ja alhaista henkilöstön vaihtuvuutta.

Profiles International LLC on itsenäinen yritys John Wiley & Sons Workplace Learning Solutions -liiketoiminnassa, joka työllistää n. 200 työntekijää pääkonttorissa Wacossa, Texasissa. Maailmanlaajuisesti Profiles on palvellut yli 40 000 asiakasta, joilla on miljoonia käyttäjiä sen perustamisesta lähtien vuonna 1992.

Lue lisää: www.profilesinternational.com

Palvelumme

 
 
 
 

ONKO VALMENTAMINEN 

SINUN JUTTUSI?

Haluatko työpaikan, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään omia vahvuuksiasi? Hyvä. Meillä voisi nimittäin olla sinulle tarvetta!

TUTUSTU VALMENNUKSEEN 🠆
120879030_674735730091762_8218412170246413018_n

kaiutin

TULEVAT TAPAHTUMAT

  
  
 

Tilaa blogiartikkelit sähköpostiisi!