<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Super Analytics Oy

Kylmäsoitot 100 % orgaanisen kasvun tukena.

Tulokset > Super Analytics Oy

    

SUPER ANALYTICS OY

Super Analytics (nyk. Quru) on datalähtöisen markkinoinnin edelläkävijä, joka tuottaa liiketoiminnan kehitykseen ja päätöksentekoon tarvittavaa dataa sekä konsultoi asiakkaitaan digitaalisen liiketoiminnan kehityksessä.
 

TOIMIALA

Verkkoanalytiikka ja konsultointi

HENKILÖSTÖMÄÄRÄ

1-10
quotations.png

    

ville-virtanen-round-mv.png

   

  

"Viime tilikauden kasvoimme orgaanisesti 500 % ja kuluvalla kaudella olemme 100 %:n vauhdissa. Tämä tilikausi ei kuitenkaan olisi läheskään samassa vauhdissa ilman toimivaa buukkausjärjestelyä."

Ville Virtanen, Super VP of Sales

      

Minkälainen yritys Super Analytics Oy on?

Superi on isolla kokemuksella varustettu start-up henkinen analytiikkatalo. Henkilöstöön kuuluu nippu vanhoja Nokialaisia, entisiä yrittäjiä, kansainvälistä kokemusta omaavia sekä erittäin kovan osaamistason junioreja (jotka tietysti luuttuavat perus senioreilla lattiaa). 

Meidän toteutukset myynnin ja markkinoinnin analytiikassa ovat erittäin bisneskriittisiä. Tästä syystä myynti meillä on myös erittäin ratkaisukeskeistä. Tarkoittaen pitkähköjä myyntiprosesseja monen eri tason henkilön kanssa suuremmissa yrityksissä. 

Viime tilikauden kasvoimme orgaanisesti 500 % ja kuluvalla kaudella olemme 100 %:n vauhdissa. Tämä tilikausi ei kuitenkaan olisi läheskään samassa vauhdissa ilman toimivaa buukkausjärjestelyä.

 

Miksi valisitte Adeptuksen kumppaniksenne uusasiakashankinnassa?

Adeptuksen Oskari otti yhteyttä ja myi oman osaamisensa puhelimessa välittömästi. Vastaava buukkaustaito on niin harvassa, että jo senkin takia halusin tapaamisen!

Lisäksi Adeptus siksi, että oma myyjäkaartimme koostuu melko teknisistä yksilöistä. Ratkaisumyynnissä oleellisena osana kuitenkin on päästä istumaan asiakkaan luo. Buukki kun oli myyntisuppilon tiukin osa ennen yhteistyön aloitusta, niin ratkaisu oli löydettävä.

 

Miten yhteistyö on sujunut?

Tehokkuus? Laatu? Kommunikaatio? Sovittujen asioiden toteutus? Ylitoimitus? Energiataso? Oma-aloitteisuus? 

Arvoasteikolla 1-5 kaikki yllä saavat 5. 

En ole yksinkertaisesti vielä keksinyt muuta valitettavaa kuin jatkuva kalenterikutsujen piippaaminen. Adeptuksen buukkien laatu on osoittautunut kerta toisensa jälkeen erittäin korkeaksi. 

Yhteistyön edetessä on ollut miellyttävä huomata kuinka buukkareiden alatuntemus on kasvanut silmissä ja buukit ovat alkaneet muuttua todella pitkälle kartoitetuiksi. Kuten kaikessa yhteistyössä alussa voi olla hakemista, mutta meidän yhteisen sävelen hakeminen Adeptuksen kanssa jäi yhteen huti-buukkiin. Kaikista muista buukeista onkin tainnut tulla jatkokeskusteluja tai kauppaa.

Etsitkö tämän tyyppistä palvelua?

Kyllä - haluan kuulla lisää!

Tutustu MUIHIN asiakastarinoihiMME

mediatekologo2.png

Lue, kuinka Mediateko
sai 30 % kasvua myyntiesteet-
valmennuksella.


LUE ASIAKASTARINA
postnordlogo.png

Katso, kuinka Postnord sai 10x enemmän asiakaskohtaamisia myyntiesteet-valmennuksen jälkeen.


LUE ASIAKASTARINA
roxtec-logo.png

Katso kuinka Roxtec
teki pysyvän tasonnoston
myyntiesteitä raivaamalla.


LUE ASIAKASTARINA
katso kaikki asiakastarinat
opas-moderniin-uusasiakashankintaan
[Ladattava PDF]

Opas moderniin asiakashankintaan

Lue miten nykyajan haastajamyyjät avaavat ovet asiakkaille ja hyödyntävät moderneja työkaluja tehokkaaseen prospektointiin.

 

Katso sisältö

 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Mitä on Smartbound ja miksi jokaisen myyjän pitäisi jo tehdä sitä?

Lue lisää >>

5 tapaa pitää keskusteluyhteys auki potentiaalisiin asiakkaisiin

Lue lisää >>

Parhaat vinkkini toimivaan kylmäsoittamiseen [6 steppiä]

Lue lisää >>