<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pohjois-Karjalan Sähkö

Pohjois-Karjalan Sähkön kokemuksia Adeptuksen B2B-myyntipalvelusta

Tulokset > Case PKS Oy

    

Pohjois-Karjalan Sähkö

Pohjois-Karjalan Sähkö Oy (PKS) on energia-alan palveluyritys, joka tuottaa ja kehittää energiapalveluja, joiden avulla asiakkaat voivat helpommin hallita omaa energian käyttöään ja kustannuksiaan.

www.pks.fi

TOIMIALA

Sähkönmyynti

HENKILÖSTÖMÄÄRÄ

55-99
quotations.png

    

Lotta-Lilja.png

   

  

"Yhteistyömme Adeptus Myyntivoiman kanssa on sujunut erittäin hyvin. Adeptuksen väkeen on helppo ottaa yhteyttä eikä ongelmatilanteissakaan tarvitse jännittää."

Lotta Lilja, Sales Manager

      

 


Lisää B2B-asiakkaita ulkoistetun
myyntipalvelun avulla.


"Halusimme vuoden 2017 keväällä lähteä hakemaan voimakkaampaa kasvua ja totesimme, että tarvitsemme tätä varten lisää resursseja myyntiin", kertoo Pohjois-Karjalan Sähkön myyntipäällikkö Lotta Lilja. "Mietimme eri vaihtoehtoja ja päädyimme lopulta siihen, että ulkoinen resurssi on meille joustavin ja riskittömin vaihtoehto."
 

Miten yhteistyö lähti käyntiin?

 
"Kävimme keskustelua Adeptus Myyntivoiman Henrin kanssa ja meillä oli alusta asti samansuuntaiset ajatukset myynnin ja markkinoinnin yhteistekemisestä. Erityisesti pidin siitä, että Adeptuksen soittaja Antti sai esitellä itsensä minulle ja myi oman osaamisensa. Adeptuksen konsepti ja erityisesti soittaja synnytti luottamuksen, joten päädyimme lopulta yhteistyöhön."
 

Miten yhteistyö on sujunut?

 
"Yhteistyömme Adeptuksen kanssa on sujunut erittäin hyvin. Adeptuksen väkeen on helppo ottaa yhteyttä eikä ongelmatilanteissakaan tarvitse jännittää."
 
"Myöhemmin yhteistyömme on syventynyt myös myynnin ja markkinoinnin yhteispeliin, jota hyödynnämme esimerkiksi jakamalla uutiskirjesisältöä niille yrityksille, jotka on saatu puhelinsoiton kautta kvalifioitua, mutta joilla ei ole vielä ostoikkuna avoin. Tällainen työmalli tuottaa tuloksia pidemmällä aikavälillä paremmin ja parantaa myös asiakaskokemusta."
 

Miten Adeptuksen soittajat ovat
pärjänneet haastavan projektin kanssa?

 
"Adeptuksen soittajilla on ollut selkeästi kova halu oppia tuntemaan tarinaamme ja tuotettamme. Soittajat pystyvät hienosti toimimaan niiden toiveiden ja rajoitteiden puitteissa mitä annamme heille, emmekä ole kuulleet myyjiltä valitusta siitä miten ja millä hinnalla tuotetta myydään. Aiempien kumppaneiden kanssa tämä ei toteutunut niin hyvin."
 
"Sähkön myynti ei ole erityisen helppoa. Adeptuksen myyjät ovat tehneet hyvää työtä siihen nähden, kuinka hankalasta toimialasta on kyse. Erityismaininnan haluan antaa siitä, kuinka hienosti Adeptus hallitsee tiiminsä sisäisen myyntivalmennuksen. Meillä on kokemusta kumppaneista, joiden myynnilliseen kouluttamiseen on jouduttu käyttämään runsaasti omaa aikaa, mutta Adeptuksen kanssa viikkopalaverien kysymykset ovat liittyneet enemmän tuotteeseen kuin myyntitekniikoihin. Tämä on säästänyt merkittävästi meidän aikaamme"
 
"Voin hyvin suositella Adeptusta kenelle tahansa, joka tarvitsee lisää resursseja myyntiin. Erityisesti Adeptus soveltuu haastavaan B2B-myyntiin."

Etsitkö tämän tyyppistä valmennusta?

Kyllä - haluan kuulla lisää!

Tutustu MUIHIN asiakastarinoihin

howden-logo.png

Ymmärrys ostamisen psykologiasta auttoi Howdenia erottumaan paremmin asiakaskohtaamisissa.


LUE ASIAKASTARINA
DNA_emblem_pink_RGB.png

Lue, millaisia vaikutuksia DNA
sai joukkueelleen myyntiesteitä
raivaamalla.


LUE ASIAKASTARINA
Lyreco-logo.png

Katso miten tunneäly näkyy työ- ja toimistotarvikkeiden myyntiin erikoistuneessa Lyrecossa.


LUE ASIAKASTARINA
katso kaikki asiakastarinat
cover-opas-moderniin-uusasiakashankintaan.png

Opas moderniin asiakashankintaan

Lue miten nykyajan haastajamyyjät avaavat ovet asiakkaille ja hyödyntävät moderneja työkaluja tehokkaaseen prospektointiin.

 

Katso sisältö

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Mitä on Smartbound ja miksi jokaisen myyjän pitäisi jo tehdä sitä?

Lue lisää >>

Vinkkejä luurikammon taltuttamiseen

Lue lisää >>

5 tapaa pitää keskusteluyhteys auki potentiaalisiin asiakkaisiin

Lue lisää >>