<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLND ACADEMY

Jalkauta muutos pysyvästi ja näkyvästi.

  

Blnd-malli yhdistää ajattelun ja kokemuksen

Blnd Academy on koulutusympäristö, jossa perinteinen lähiopetus yhdistyy verkko-oppimiseen ja käytännön case-harjoitteisiin. Blnd-mallin avulla on mahdollista saada huomattavasti pysyvämpiä tuloksia aikaan kuin perinteisellä lähivalmennuksella.

 


 

blnd-malli.png

Tieto käsissä ympäri vuorokauden

Teorian vieminen verkoon mahdollistaa uusien taitojen oppimisen ajasta ja paikasta riippumatta. Oma ajankäyttö tehostuu ja teoriaan voi palata milloin vain. Online Coach auttaa myös vuoden jokaisena päivänä kinkkisten tilanteiden äärellä.


Hyödy mikro-oppimisesta

Perinteisissä valmennuksissa valtaosa ajasta menee teorian opiskeluun, ja käytännön harjoittelulle jää vähemmän tilaa. Blnd-mallissa teoria pilkotaan pitkälle aikavälille, jolloin aikaa voidaan käyttää aiempaa tehokkaammin käytännön harjoitteluun.

mikko-blnd

 

Ratkaise tosielämän caseja

Verkon lisäksi lähioppiminen erityisesti ryhmissä on tärkeää. Tutkimukset osoittavat, että ihminen oppii parhaiten käytännön tekemisen ja oivalluttamisen avulla. Blnd-mallin avulla voidaan ratkoa tosielämän caseja yhdessä tiimin ja valmentajan johdolla.

  

Hinnat ja yhteydenotto

  

Hinnat alkaen 195 € / kk / hlö.

Valmennusjakson pituus 6-12 kk.

Kysy yrityskohtaista tarjousta tarkempaa hintaa varten.

Pyydä tarjous