<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

| Adeptus Myyntivoima |

UUSASIAKASHANKINNAN PALVELUT

 

Palvelut > Uusasiakashankinta
  • referenssit2.png
  • buukka
smartbound - buukkauspalvelut - helsinki - tampere

Lisää kohtaamisia

Buukkauspalvelu

Tavoitteiden saavuttaminen edellyttää prospektoinnin lisäksi riittävää määrää laadukkaita asiakaskohtaamisia.

 

TUTUSTU PALVELUUN

liidejä - buukkaus - inbound sales - ajanvaraus - tapaamiset - b2b

Lisää lämpimiä liidejä

Smartbound Sales

Smartbound on vastaus ostokäyttäytymisen muutokseen. Se yhdistää inbound-markkinoinnin ja buukkauspalvelun uudenlaisella ja tehokkaalla tavalla.

 

TUTUSTU PALVELUUN

tapaamisten sopiminen - asiakashankinta

Kehitä puhelintaitojasi

Buukkausvalmennus

Puhelinmyynti on yksi haastavimmista myynnin lajeista. Puhelintyössä onnistuminen edellyttää systemaattista harjoittelua ja oikeaa mittarointia.

 

TUTUSTU PALVELUUN

Uusasiakashankintaa palveluna!

Autamme asiantuntija- ja kasvuyrityksiä moderniin uusasiakashankintaan liittyvissä haasteissa toimivan strategian luonnista käytännön toteutukseen. Avaamme myyjille oven potentiaalisiin asiakkuuksiin oikea-aikaisesti, asiantuntevasti ja tuloksellisesti. 

 

  • Yhdistämme ainutlaatuisissa palveluissamme perinteiset uusasiakashankinnan keinot uusiin digitaalisiin kanaviin ja sovimme vuosittain tyytyväisyystakuulla yli 3000 asiakastapaamista C-tason yritysjohdon kanssa Suomen haastavimpiin kohderyhmiin.

  • Kaikki myyjämme ovat kokeneita uusasiakashankinnan ammattilaisia, joiden myyntipotentiaali varmistetaan taustojen ja jatkuvan koulutuksen lisäksi myynnin tunneäly-, suoritusmalli- ja tehtävään soveltuvuusarvioinneilla.

  • Olemme erikoistuneet vaativaan "haastajamyyntiin" (challenger sales) puhelimitse ja kaikki toteuttamamme myynti- ja markkinointikampanjat, sekä valmennukset perustuvat kokonaisuudessaan yli 20 vuoden psykologisiin tutkimuksiin siitä, kuinka asiakas tekee ostopäätöksen.

Opas-moderniin-uusasiakashankintaan.pngSuosittelemme sinulle:

Nykyaikaisen myyjän opas soitto- ja prospektointityöhön.

 

 LATAA OPAS

 

 

liidejä - buukkaus - buukkauspalvelu - ajanvaraus - tapaamiset - b2b - helsinki - tampere

TULOKSET

Mitä asiakkaamme sanovat? Katso konkreettisia case-esimerkkejä erilaisista palvelumalleistamme ja asiakkaidemme kanssa saavutetuista tuloksista.

 

KATSO CASET

liidejä - buukkaus - buukkauspalvelu - ajanvaraus - tapaamiset - b2b - helsinki - tampere

REKRYTOINTI

Etsimme kasvavaan tiimiimme uusia, itsenäisiä ja tavoitteellisia b2b-myyjiä, jotka haluavat ratkoa päivittäin vaativia uusasiakashankintaan liittyviä haasteita.

 

HAE TÖIHIN!

Tilaa uutiskirjeemme!