<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Adeptus Case

Super Analytics: Kylmäsoitot 100 % orgaanisen kasvun tukena.

Tulokset > Superanalytics

"Minkälainen yritys Super Analytics Oy on?"

Superi on isolla kokemuksella varustettu start-up henkinen analytiikkatalo. Henkilöstöön kuuluu nippu vanhoja Nokialaisia, entisiä yrittäjiä, kansainvälistä kokemusta omaavia sekä erittäin kovan osaamistason junioreja (jotka tietysti luuttuavat perus senioreilla lattiaa). 

Meidän toteutukset myynnin ja markkinoinnin analytiikassa ovat erittäin bisneskriittisiä. Tästä syystä myynti meillä on myös erittäin ratkaisukeskeistä. Tarkoittaen pitkähköjä myyntiprosesseja monen eri tason henkilön kanssa suuremmissa yrityksissä. 

Viime tilikauden kasvoimme orgaanisesti 500 % ja kuluvalla kaudella olemme 100 %:n vauhdissa. Tämä tilikausi ei kuitenkaan olisi läheskään samassa vauhdissa ilman toimivaa buukkausjärjestelyä.

"Miksi valisitte Adeptuksen kumppaniksenne uusasiakashankinnassa?"

Adeptuksen Oskari otti yhteyttä ja myi oman osaamisensa puhelimessa välittömästi. Vastaava buukkaustaito on niin harvassa, että jo senkin takia halusin tapaamisen!

Lisäksi Adeptus siksi, että oma myyjäkaartimme koostuu melko teknisistä yksilöistä. Ratkaisumyynnissä oleellisena osana kuitenkin on päästä istumaan asiakkaan luo. Buukki kun oli myyntisuppilon tiukin osa ennen yhteistyön aloitusta, niin ratkaisu oli löydettävä.

"Miten yhteistyö on sujunut?"

Tehokkuus? Laatu? Kommunikaatio? Sovittujen asioiden toteutus? Ylitoimitus? Energiataso? Oma-aloitteisuus? 

Arvoasteikolla 1-5 kaikki yllä saavat 5. 

En ole yksinkertaisesti vielä keksinyt muuta valitettavaa kuin jatkuva kalenterikutsujen piippaaminen. Adeptuksen buukkien laatu on osoittautunut kerta toisensa jälkeen erittäin korkeaksi. 

Yhteistyön edetessä on ollut miellyttävä huomata kuinka buukkareiden alatuntemus on kasvanut silmissä ja buukit ovat alkaneet muuttua todella pitkälle kartoitetuiksi. Kuten kaikessa yhteistyössä alussa voi olla hakemista, mutta meidän yhteisen sävelen hakeminen Adeptuksen kanssa jäi yhteen huti-buukkiin. Kaikista muista buukeista onkin tainnut tulla jatkokeskusteluja / kauppaa.

Ville Virtanen

Super VP of Sales, Super Analytics Oy

Aloita tänään: OTA YHTEYTTÄ

Super Analytics on datalähtöisen markkinoinnin edelläkävijä, joka sekä tuottaa liiketoiminnan kehitykseen ja päätöksentekoon tarvittavaa dataa että konsultoi asiakkaitaan digitaalisen liiketoiminnan kehityksessä.

Muut referenssimme:

 

asiakaspalvelu-uus.pngPalvelut

Buukkauspalvelut

Tarjoa tiimillesi lisää asiakaskohtaamisia ulkoistetun soittovoiman avulla.

socialselling-uus.pngPalvelut

Inbound Sales

Yhdistä moderni inbound-markkinointi buukkaukseen ja lyhennä myyntiaikojasi.

Taulu-uus.pngPalvelut

Buukkausvalmennukset

Kehitä tiimisi puhelintaitoja buukkausta työkseen tekevien valmentajien johdolla.

Tunnistatko myyntiesteet organisaatiossasi?

Hyppää myynnin käyttäytymistieteeseen ja selvitä kuinka erilaiset tunnepuolen oikut ja asenteet jarruttavat myyjän prospektointitehokkuutta!

 

LUE OPAS