<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1737480249889261&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Adeptus Case

Mediateko Oy:

30 % myynnin kasvua myyntiesteet-valmennuksella.

Tulokset > Mediateko

Mihin myynnilliseen haasteeseen etsitte alun perin apua?

Halusimme viedä erityisesti juniorimyyjiemme suoritustason uudelle tasolle. Tähän liittyen etsimme ratkaisua systemaattiseen myynnin tekemiseen sekä parempaan asiakasymmärrykseen. Tavoitteena oli saada yhtenäinen sekä toimiva malli myyntiin.

 

Miksi päädyitte valitsemaan juuri Adeptuksen valmennuskumppaniksi?

Meille oli tärkeää, että ajattelutavan muutos tapahtui myyjissä itsessään sen sijaan, että tankkaisimme vain ulkopuolelta lisää tietoja ja taitoja entisten oppien päälle. Tämän takia myyjien oivalluttaminen uusiin toimintatapoihin ja aktiivisuustason lisäämiseen oli valintamme keskeisessä roolissa. Pidimme Adeptuksen omasta myynnillisestä otteesta ja heidän tavastaan suunnitella kehitysohjelma tavoitteisiimme sekä tarpeisiimme perustuen. Koin, että Adeptus ymmärsi mitä halusimme valmennukselta ja he pystyivät erottumaan omalla ratkaisullaan, joka oli Myyntiesteet-valmennus.

 

Mitä tuloksia saitte Myyntiesteet-valmennuksesta?

Myyjien aktiivisuustaso, keskikaupan koko sekä määrä ovat nousseet pysyvästi valmennuksen jälkeen. Tapaamisten määrä on noussut lähtötilanteeseen verrattuna noin 2-3x ja myynti noin 25-30 % riippuen myyjästä. Suurin syy muutokseen on ollut myyjien 'mindsetin' muutos ja asiakasymmärryksen parantuminen. Myyjät osaavat nyt aiempaa paremmin tunnistaa alisuoriutumisiin johtaneet syyt ja jokainen on tehnyt tasonnoston.  

 

Millaista palautetta myyjät itse ovat antaneet valmennuksesta?

Osallistujat olivat alussa hieman skeptisiä ja miettivät miksi näitä asioita käydään läpi. Heti ensimmäisen valmennuspäivän jälkeen jokainen kuitenkin ymmärsi mistä on kyse ja tiesivät, että nyt on kyse todella omasta tekemisestä ja suoritustasosta. Osallistujat kokivat saaneensa konkreettisia työkaluja oman suoritustasonsa parantamiseen ja tulos on näkynyt myös paksummassa palkkapussissa.

Tulemme seuraavaksi käymään Adeptuksen Mindset Selling -valmennuksen ja otamme aiemman kolmen myyjän lisäksi myös kolme senioritason myyjää (itseni mukaan lukien) seuraavaan valmennukseen.

Tapio Pankko

Myyntijohtaja, Mediateko Oy

Aloita tänään: OTA YHTEYTTÄ
logo_aktia1-174x84.png

Mediateko yhdistää vapaa-ajan ja bisneksen auttamalla yrityksiä tavoittamaan potentiaaliset ostajat eri ulkomainonnan kanavissa - ympäri vuoden.

www.mediateko.fi

Muut referenssimme:

 

aktiviteetti2.pngPalvelut

Myyntiesteet-valmennus

Valmennus, jonka avulla lisäät myyjiesi proaktiivisuutta ja poistat itsensä markkinointiin liittyviä pelkoja.                    

kello3.pngPalvelut

Mindset Selling -valmennus

Ostopäätöspsykologiaan perustuva valmennus, jolla nopeutat myyntiaikojasi ja kasvatat keskikauppakokoa.

kannattavuus2.pngPalvelut

Asiakkuuksien johtaminen

Käytännönläheinen ja uusi tulokulma asiakassuhteiden hallintaan ja asiakkuuksien kasvattamiseen.

Tunnistatko myyntiesteet organisaatiossasi?

Hyppää myynnin käyttäytymistieteeseen ja selvitä kuinka erilaiset tunnepuolen oikut ja asenteet jarruttavat myyjän prospektointitehokkuutta!

 

LUE OPAS